Kestävä kehitys tekee vaikutuksen

Kahdella moottorilla toteutettu neliveto, urheilullinen coupémainen muotoilu ja henkeäsalpaava kiihtyvyys: koe sähköauton urheilullinen suorituskyky ID.:ssä, jossa yhdistyvät saumattomasti vastuullinen ajaminen ja ajonautinto. 

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

Red VW ID.5 GTX drives dynamically on a mountain road. View of rear, wheels and side.

Kahdella moottorilla toteutettu neliveto

Urheilullista ajonautintoa kaikille, joiden päämäärä on usein juuri asvaltoitujen teiden tuolla puolen.

Muotoilu

Uusi ID.5 GTX ihastuttaa muutenkin kuin voimakkaalla muotoilullaan. Myös monet yksityiskohdat antavat sille urheilullista luonnetta.

VW ID.5 GTX view from the inside. View of fittings, steering wheel, seats and pedals. A young woman is sitting in the passenger seat.

Runsaat sisätilat

Älykkäät ja tilavat sisätilat tuntuvat avoimilta ja tarjoavat enemmän vapautta ja  tilaa tärkeille asioille. 

--:--

Valaisevaa kommunikointia

Uudessa ID.5 GTX:ssä on vakiona todellinen katseenvangitsija, joka ihastuttaa heti ensi silmäyksellä:  innovatiiviset IQ.LIGHT-älyvalot. Matriisitekniikka mahdollistaa jatkuvan ajon kaukovaloilla häikäisemättä vastaantulevaa liikennettä1⁠. LED-matriisiajovalojen ja Volkswagen-logon välissä kulkee kauniisti muotoiltu tyylikäs valonauha. Keulan vaikuttavan ilmeen pitää toki jatkua myös takana: pakettiin kuuluvat 3D-LED-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

1. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

Urheilullinen yhdistelmä

GTX edustaa henkeäsalpaavaa sähköistä suorituskykyä, josta et halua enää luopua. Ennen kaikkea se edustaa urheilullisuutta. Haluatko todella tuntea tien allasi? Uusi ID.5 GTX tekee sen mahdolliseksi! Voit varustaa GTX:n lisävarusteena saatavalla urheilullisella alustalla, jossa on erityisen jäykät jouset, iskunvaimentimet ja kallistuksenvaimentimet. Sport-pakettiin kuuluva progressiivinen ohjaus takaa urheilullisessa ajossa tai mutkaisilla teillä optimaalisen auton hallinnan ja suoran ajotuntuman.

Uraauurtavaa kommunikaatiota

Uusi ID.5 GTX kommunikoi valon avulla. Interaktiivinen ID. Light toivottaa sinut tervetulleeksi autoon ja muuntaa navigointijärjestelmän sekä infotainment- ja avustinjärjestelmien ohjeet valosignaaleiksi, jotka tekevät ajostasi rennompaa. Animaatio ilmoittaa visuaalisesti myös pysäköintiruudun hakemisesta, joten voit pitää oman katseesi tiessä ja seurata toimintoa silmäkulmasta. Myös puheohjausta käytettäessä ID. Light antaa kuittauksen antamastasi komennosta luoden näin intuitiivista ja emotionaalista kommunikaatiota. Kun poistut ID.5 GTX:stä, valomerkki hyvästelee sinut.

Anna ID.5 GTX:llesi lisää persoonallisuutta valitsemalla 30 väriä sisältävä Ambiente-valaistus, joka valaisee sisätilat pehmeästi. Mm. kojelaudassa, matkapuhelinlokerossa ja ovissa. Viileä tai lämmin valaistus – sinä päätät.

Lataa kotona ID. Chargerilla