Kestävä kehitys tekee vaikutuksen

Kahdella moottorilla toteutettu neliveto, urheilullinen coupémainen muotoilu ja henkeäsalpaava kiihtyvyys: koe sähköauton urheilullinen suorituskyky ID.:ssä, jossa yhdistyvät saumattomasti vastuullinen ajaminen ja ajonautinto. 

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

ID.5 GTX on kaksimoottorinen nelivetosähköauto

Kahdella moottorilla toteutettu neliveto

Urheilullista ajonautintoa kaikille, joiden päämäärä on usein juuri asvaltoitujen teiden tuolla puolen.

Muotoilu

Uusi ID.5 GTX ihastuttaa muutenkin kuin voimakkaalla muotoilullaan. Myös monet yksityiskohdat antavat sille urheilullista luonnetta.

ID.5 GTX on kaksimoottorinen nelivetosähköauto

Runsaat sisätilat

Älykkäät ja tilavat sisätilat tuntuvat avoimilta ja tarjoavat enemmän vapautta ja  tilaa tärkeille asioille. 

--:--

Valaisevaa kommunikointia

Uudessa ID.5 GTX:ssä on vakiona todellinen katseenvangitsija, joka ihastuttaa heti ensi silmäyksellä:  innovatiiviset IQ.LIGHT-älyvalot. Matriisitekniikka mahdollistaa jatkuvan ajon kaukovaloilla häikäisemättä vastaantulevaa liikennettä1⁠. LED-matriisiajovalojen ja Volkswagen-logon välissä kulkee kauniisti muotoiltu tyylikäs valonauha. Keulan vaikuttavan ilmeen pitää toki jatkua myös takana: pakettiin kuuluvat 3D-LED-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

1. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

Urheilullinen yhdistelmä

GTX edustaa henkeäsalpaavaa sähköistä suorituskykyä, josta et halua enää luopua. Ennen kaikkea se edustaa urheilullisuutta. Haluatko todella tuntea tien allasi? Uusi ID.5 GTX tekee sen mahdolliseksi! Voit varustaa GTX:n lisävarusteena saatavalla urheilullisella alustalla, jossa on erityisen jäykät jouset, iskunvaimentimet ja kallistuksenvaimentimet. Sport-pakettiin kuuluva progressiivinen ohjaus takaa urheilullisessa ajossa tai mutkaisilla teillä optimaalisen auton hallinnan ja suoran ajotuntuman.

Edistyksellistä navigointia

Uudessa ID.5 GTX:ssä näet kaiken tärkeän yhdellä silmäyksellä. Tuulilasinäyttö AR-HUD Augmented Reality -toiminnolla heijastaa tärkeät tiedot tuulilasiin suoraan näkökenttääsi. Lisätyn todellisuuden Augmented Reality -teknologian ansiosta näet navigoinnin ajoradalla siinä kohdassa, jonne sinun pitää ajaa tai kääntyä. Pääset rennosti perille kääntämättä katsettasi pois tiestä.

Lataa kotona ID. Chargerilla

ID. Charger on latauspiste kotonasi 1. Aamuisin ID.5 odottaa sinua valmiiksi ladattuna, ja voit startata päivään täynnä energiaa. Lataat siis nukkuessasi. ID. Chargerista on saatavana kaksi versiota ID. Charger Pron älykkäitä toimintoja ohjataan We Connect ID. -sovelluksen We Chargella.

Asennuspalvelumme hoitaa asennuksen mahdollisimman vaivattomasti – maksuttomasta online-ennakkotarkastuksesta asennukseen. Lyhyesti sanoen: kaikki rennosti yhdestä paikasta. ID. Chargerin voi tietysti asentaa myös luottosähkömiehesi. Voit tilata haluamasi ID. Charger-mallit ja asennuspalvelun helposti verkosta.

1. Volkswagen Group Charging GmbH:n (Elli) tarjous. ID. Charger on tilattavissa lisävarusteena Volkswagen ID. -malleihin, se ei kuulu vakiovarustukseen.   

Usen kysyttyjä kysymyksiä

Kaikki sähköautoista
Volkswagen-sähköautot
 
Volkswagen tarjoaa täyssähköautoja, lataushybridejä ja kevythybridejä, joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Täyssähköisen ID.-malliston myötä tavoittelemme nollapäästöjä tuotannon alusta alkaen. 

1) Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on määritetty lakisääteisten mittausmenetelmien mukaisesti. 1.9.2017 alkaen tietyt uudet autot on tyyppihyväksytty henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille tarkoitetun maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Kyseessä on entistä todenmukaisempi testimenetelmä polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen mittaamiseen. 1.9.2018 alkaen WLTP-menetelmä on korvannut vaiheittain   NEDC-ajosyklin. Todenmukaisempien testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot.

Tässä kuvatut autot ja varusteet saattavat poiketa joidenkin yksityiskohtien suhteen ajankohtaisesti toimitettavista autoista. Kuvien autoissa voi näkyä erikseen veloitettavia lisävarusteita. Huomaa myös Rakenna auto -osio, josta saat katsauksen tällä hetkellä saatavana olevista malleista ja varusteista.

Tiedot eivät koske yksittäistä autoa vaan toimivat vertailuna eri mallien välillä.