Red VW Tiguan viewed from the side, standing in front of a building, a young woman walks by on the driver side.

Uusi Volkswagen Tiguan
Tilava uuden ajan katumaasturi. Myös eHybridinä.

  • Käyttövoimakevythybridi, diesel, lataushybridi (eHybrid)
  • Toimintamatka sähköllä (eHybrid)116–127 km (WLTP)
  • Pikalataus 10→80 % (eHybrid)noin 26 minuuttia
  • EU-kulutus (eHybrid)0,4–6,0 l/100 km
  • CO₂-päästöt (eHybrid)9–11 g/km
  • Muut tekniset tiedotMuut tekniset tiedot näet rakentamalla auton

Katumaasturi valmiina kaikkeen.

Elämä on täynnä yllätyksiä, mutta onneksi on uusi Volkswagen Tiguan – monipuolinen SUV ja elämänkumppani. Tämä katumaasturi ihastuttaa innovatiivisella varustuksellaan, näyttävällä muotoilullaan, käytännön tilavuudellaan ja arkipäivää tehostavillaan ratkaisuillaan. Nyt myynnissä kevyt­hybridi, diesel ja erityisen edistyksellinen eHybrid-lataus­hybridi.


 

Jännittävä uudella tavalla.

Volkswagen Tiguan on monikäyttöinen ja luotettava SUV, joka tarjoaa ajomukavuutta ja tehokasta suorituskykyä. Se esittäytyy nyt vahvempana, mukavampana ja verkottuneempana kuin koskaan ennen.

Tiguanin tyylikäs muotoilu on yhdistelmä modernia tekno­logiaa ja perinteistä Volkswagen-tyyliä. Auto on mukavan tilava, ja kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät ajamisesta turvallista ja helppoa.

--:--


Kohokohdat

VW Tiguan vuoristotiellä edestäpäin kuvattuna

eHybridin uusi suku­polvi: pidempi toiminta­matka, nopeampi pika­lataus

Uuden Tiguanin eHybrid-lataus­hybridi tarjoaa erinomaisen yhdistelmän, kun tarvitset autoosi polttomoottorin mutta haluat myös nauttia sähköllä ajamisesta. Tiguan eHybridin täysin sähköinen toiminta­matka on varustelusta riippuen 116–127 kilo­metriä (WLTP), ja pikalatauksessa päästään 40 kilowatin, optimioloissa jopa 50 kilowatin lataustehoon. Pikalataus 10:stä 80 prosenttiin kestää noin 26 minuuttia.

Kotilatauksessa maksimiteho on 11 kilowattia ja lataus tyhjästä täyteen kestää noin 2,5 tuntia.

VW Tiguan ja kuljetuskärry

Käytännöllinen tavaratila ja hyvät kuljetusmahdollisuudet

Uusi Tiguan pystyy versiosta riippuen vetämään 1600–2300 kg, siis esimerkiksi vene- tai hevostrailerin. Lisävarusteena saatava vetokoukku on sijoitettu takaosan alle, ja se taittuu tarvittaessa esiin puoliautomaattisesti napin painalluksella. Koska perävaunun käsittely ei välttämättä ole helppoa, voit halutessasi saada tukea lisävarusteiselta Trailer Assist -perävaunuavustimelta.

Tavaratilaakin autossa on runsaasti: polttomoottoriversioissa 652 litraa ja eHybrid-versiossa 490 litraa.

VW Tiguan vuoristotiellä takaapäin kuvattuna

Mukautuva alustansäätö – vakiona eHybridissä

Sporttisesti.... mukavasti... juuri kuten haluat. Uusi mukautuva alustansäätö Dynamic Chassic Control Pro mahdollistaa auton alustan mukauttamisen omien tarpeidesi mukaan. Elektronisesti entistä tarkemmin säädettävät iskunvaimentimet reagoivat millisekunneissa tieolosuhteisiin ja ajotilanteeseen ja muuttavat iskunvaimennusta automaattisesti. Säädöstä riippuen matka muuttuu entistä pehmeämmäksi ja mukavammaksi matkustajille tai erityisen sporttiseksi ja dynaamiseksi kuljettajalle – myös parannetun alustanvakautuksen ansiosta.

eHybrid-malleissa DCC Pro on vakio­varuste.


Osta Tiguan

VW Tiguan
Erinomainen kevyt­hybridi
Tiguan Comfort Edition
Hinta alkaen 41 596 €

Täysin uusi Tiguan-kevyt­hybridi kattavana Comfort Edition -versiona. Autossa muun muassa mukautettava digitaalinen mittaristo, 12,9-tuumainen infotainment-järjestelmä, mukautuva vakio­nopeuden­säädin, liikennemerkkien tunnistus peruutus­kamera, pysäköintiavustin sekä muuta Comfort Business -varustelua laajentavat Edition-varusteet:

— Metalliväri
— Avaimeton lukitus ja käynnistys
— Led Plus -ajovalot
— Valolista ajovalojen välissä
— Valaistut ovenkahvat
— Sähkötoiminen takaluukku
— Takaluukun avaaminen jalan heilautuksella
— Sivulasit ääntävaimentavaa turvalasia
— Tummennetut takasivulasit ja takalasi
— Hopeanväriset kattokaiteet
— Varashälytin sisätilatutkalla ja poishinaussuojalla
— Kevytmetallivanteet Venetsia 7 J x 17, renkaat 215/65 R 17

Rakenna autoOpens an external link
Katso Tiguan Edition -hinnastoOpens an external link

Volkswagen Tiguan Comfort Edition 1,5 eTSI 96 kW hinta alk. 41 596 € (sis. toimitus­kulut 600 €). CO₂-päästöt 142 g/km. EU-kulutus 6,2 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

VW Tiguan etumatkustajan paikka

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!


Tekniikkaa ja designia

Kaikki tärkeä

Haluatko nähdä muuta kuin nopeus- ja matkamittarin? Ehkä ajotietoja? Tai juuri kuuntelemasi kappaleen nimen? Tai lisävarusteisen navigoinnin? Tai jotakin muuta? Valinta on käsissäsi: voit konfiguroida teräväpiirtoisen 10,2-tuumaisen Digital Cockpit Pro -mittariston kuten haluat. Infotainment-näyttönä palvelee vakiona 12,9-tuumainen kosketusnäyttö, ja lisävarusteena autoon saa 15-tuumaisen infotainmentin sekä erittäin hyödyllisen tuulilasinäytön.

Puhelimille vakiona Tiguanissa on paitsi Bluetooth-yhdistettävyys, myös App-Connect, joka mahdollistaa iPhone-puhelimien Apple CarPlayn ja Android-puhelimien Android Auton langattoman käytön.