Volkswagen Tiguan

  • Käyttövoimabensiini, diesel, lataushybridi
  • Tavaratila 476-615 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Jännittävä uudella tavalla.

  Volkswagen Tiguan on monipuolinen ja luotettava SUV, joka tarjoaa ajomukavuutta ja tehokasta suorituskykyä. Se esittäytyy vahvempana, mukavampana ja verkottuneempana kuin koskaan ennen. Älykäs tekniikka antaa sille ainutlaatuisia taitoja. Tämä dynaaminen kaupunkimaasturi määrittää uudelleen mikä on mahdollista.

  Kokonaisuutena Volkswagen Tiguan on monipuolinen ja tyylikäs katumaasturi, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja ajomukavuutta, oli kyse sitten perheestä tai aktiivisen elmäntyylin harrastelijasta. Sen tilavat sisätilat ja turvallisuusominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät tilavaa ja käytännöllistä ajoneuvoa niin kaupunki- kuin maaseutuajoonkin. Tätä kaikkea on Volkswagen Tiguan.

  Perinteikäs, mutta moderni. Tilava, mutta ketterä.

  Tiguanin tyylikäs muotoilu on yhdistelmä modernia teknologiaa ja perinteistä Volkswagen-tyyliä. Auton sisätilat ovat tilavat ja mukavat, ja kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin ja automaattinen hätäjarrutus, tekevät ajamisesta turvallista ja helppoa.

  Tiguanin suorituskyky on huippuluokkaa sen vahvan moottorin ja erinomaisen ajettavuuden ansiosta. Autossa on myös runsaasti tilaa matkatavaroille ja se on varusteltu modernilla infotainment-järjestelmällä, joka sisältää muun muassa kosketusnäytön ja älypuhelimen integroinnin.

  Osta
  Volkswagen Tiguan

  Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
  Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

  Kaipaatko lisätietoja?

  Kaipaatko lisätietoja?

  Volkswagen Tiguan

  Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

  Valitse varustelutaso ja rakenna auto

  Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

  Uudessa Tiguanissa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä: