Volkswagen Transporter 6.1

Volkswagen Transporter 6.1

Kuljettaa varmasti.

Volkswagen Transporter T6.1 on luotettava ja monipuolinen pakettiauto, joka on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin ammattikäyttäjien tarpeisiin. Tämä auto onkin ihanteellinen valinta yrityksille ja yrittäjille, jotka tarvitsevat kuljetuskalustoa niin kaupunki- kuin maaseutuympäristöissäkin.
 
Volkswagen Transporter T6.1 on ratkaissut kuljetusongelmia jo yli 70 vuoden ajan. Sen huomattavan korkea tavaratila, erinomainen tilavuus, käytännölliset ominaisuudet ja modernit kuljettajaa avustavat järjestelmät takaavat, että ihmiset ja materiaali pääsevät joka päivä luotettavasti töihin. Kumppanin niin yrityksille kuin yksityiskäyttöönkin. Tätä kaikkea on Volkswagen Transporter T6.1.

Käytännöllisesti tehokas ja monipuolinen.

Transporter T6.1:ssä yhdistyvät käytännöllisyys, tehokkuus ja mukavuus. Sen moderni moottoriteknologia takaa taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajon, ja innovatiiviset turvajärjestelmät takaavat matkustajien ja kuljettajan turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.

Transporter T6.1:n monipuolisuutta lisää sen erilaiset sisätila- ja varustevaihtoehdot. Ajoneuvon lastausmahdollisuudet ovat myös vertaansa vailla, ja sen tavaratila soveltuukin monenlaiseen kuljetukseen.

Osta
Volkswagen Transporter 6.1

Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

Kaipaatko lisätietoja?

Kaipaatko lisätietoja?

Volkswagen Transporter

Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi versio ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin version yhteydestä.

Seikel on Saksalainen Volkswagen tehtaan PremiumPartner, joka valmistaa offroad-varusteluja koko Volkswagen Hyötyautojen mallistoon.

Erityisen vaikuttava

Pysy rentona vaikeinakin päivinä

Huolehdit joka päivä siitä, että materiaali ja miehistö pääsevät paikasta A paikkaan B. Transporter 6.1 puolestaan huolehtii siitä, että sinä pysyt rentona. Kuljettajan ergonominen työpaikka, portaattomasti säädettävä ohjauspyörä ja kuljettajan istuin, muotonsa pitävät mukavuuspehmusteet ja uudistettu kojelauta tekevät ajostasi mahdollisimman mukavan. Erinomaisen näkyvyyden ansiosta näet helpommin mitä ympärillä tapahtuu varsinkin keskikaupungilla ja sekavilla rakennustyömailla. Pysähtyneenä autosta tulee toimistosi.