Volkswagen Multivan

Uusi Multivan

Uusi Multivan

Nyt 7-paikkainen ladattava hybridi. Koe ennenajamaton seikkailu

Jokainen uusi Multivan on ihastuttanut fanejaan ainutlaatuisilla, moderneilla kohokohdillaan. Uusi Multivan ei tee poikkeusta – se on enemmän kuin auto. Se on samanaikaisesti tapaamispaikka, koti ja kuljetusväline, joka on suunniteltu eri sukupolvien tarpeille.

Rakenna auto

Tutustu ominaisuuksiin ja varusteluun

Ota yhteyttä

Tilan ja tyylin uusi tuleminen

Uusi Multivan on monitoimiauto, joka mukautuu lukemattomiin autoilukonsepteihin. Ulko- ja sisäpuoli ovat kokonaan uudistettuja, tietenkin Multivan-DNA:ta kunnioittaen. Multivan on nimittäin aina edustanut monitoimisuutta, käytännöllisyyttä ja monipuolista lahjakkuutta höystettynä innovatiivisilla toiminnoilla. Nyt uusi Multivan on entistä mukavampi. Yli kaksikymmentä kuljettajaa avustavaa järjestelmää, erinomainen liitettävyys ja Amazon Alexa1 -integraatio edustavat modernia autoilua. Uniikit kohokohdat nostavat Multivanin monipuolisuuden uudelle tasolle – aina panoraamalasikatostaensimmäiseen lataushybridiin ja uuteen sisätilakonseptiin.

1. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ja liikemerkit ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Alexa-toiminto riippuu Smart Home -tekniikasta ja Alexan käyttöä varten tarvitaan Amazon-käyttäjätili. Volkswagen AG mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat käyttää Alexaa autoissaan. Alexan pilvipalvelut tarjoaa Amazon. Jotta Alexa In-Car-sovellusta voi käyttää Volkswagenissa, tarvitaan Volkswagen ID ja We Connect -sopimus, joka kattaa myös puheohjauksen. Käyttäjä vastaa datayhteyden kustannuksista. Alexa In-Car-sovellus on käytettävissä vain autoissa, joiden maa-asetuksena on Iso-Britannia, Irlanti, Saksa, Itävalta, Italia, Espanja tai Ranska. Voit selvittää omalta Volkswagen-jälleenmyyjältäsi, täyttääkö autosi tämän vaatimuksen. Tällä hetkellä vain Alexa In-Car-sovellus tukee edellä mainittuja maita, sillä Amazon Alexa on käytössä vain näissä maissa.

2 Maksullinen lisävaruste.

Varustetasot

Ominaisuudet ja varustelu

Design

Ulkopuolen katseenvangitsijat

Uusi Multivan seuraa edeltäjiänsä myös optisesti selkeällä, ajattomalla designillaan – tulkiten perinteistä  designia uudella tavalla. Klassista kaksivärimaalausta 1 korostetaan uudessa Multivanissa krominauhalla 2, joka ulottuu ajovalojen keskeltä taakse saakka. Ainutlaatuinen valodesign pitää sisällään IQ.Light-LED-matriisiajovalot 2 ja vakiovarusteena LED-takavalot . Ulkopuolen uutta designia täydentää suuri valikoima ainutlaatuisia värejä ja vanteita, kuten uudet 19 tuuman kevytmetallivanteet 1, 3 – voit rakentaa uudesta Multivanista oman makusi mukaisen.

1. Maksullinen lisävaruste.
2. Vakiovaruste uudessa Multivan Stylessa. Maksullinen lisävaruste uudessa Multivan Energeticissa, uudessa Multivanissa ja uudessa Multivan Lifessa.
3. 19 tuuman kevytmetallivanteet on saatavana myöhemmin.

Voimalinjana vaihtoehto

Uusi Multivan on nyt ladattava. Multivan eHybrid -lataushybridillä ajat sähkötilassa paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi. 10,4 kWh:n (nettokapasiteetti) kokoisen litiumioniakun ansiosta toimintamatka riittää keskimääräisten päivittäismatkojen ajamisen pelkällä sähköllä. Uuden Multivan eHybrid -lataushybridin turbobensiinimoottorin (TSI) ja sähkömoottorin yhteisteho on 160 kW / 218 hv. Nauti uudesta ajotunteesta – uudesta Multivan-ajomukavuudesta ja premium-tasoisesta ajettavuudesta. 

Aito Multivan: monipuolinen ja käytännöllinen

Liikkeestä dynaamisuuteen

Uusi Multivan tarjoaa paremman ajettavuuden dynaamisella, premium-tasoisella ajomukavuudella. Saatavana perusmalli (4,98 m) ja pitkä malli (5,18 m), molemmat matalammalla korkeudella 1,90 m – sisätilan korkeus on kuitenkin pysynyt ennallaan. Panoraamalasikaton 1 yhteydessä uuden Multivanin tilantuntu on entistä suurempi ja sisätila korkeampi. Kuormatilan maksitilavuus on panoraamalasikaton 1 ja pidemmän mallin yhteydessä 4 053 litraa (lastattuna katon korkeuteen ensimmäisen istuinrivin taakse saakka), kolmannen istuinrivin takana olevan tavaratilan tilavuus on 763 litraa (perusmallissa 469 litraa). Vaikka ulkomitat ovat hieman kapeammat, sisätila on kuitenkin leveämpi. Uusi Multivan osoittaa siten vahvuutensa myös kaupungissa –  sillä on helppo ajaa henkilöauton tavoin urbaanissa vilinässä varsinkin kun apuna on lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

1 Maksullinen lisävaruste.

Ensiluokkaista mukavuutta

Katosta taivas

Uuden Multivanin ehdoton kohokohta on erityisen suuri, kaksiosainen panoraamalasikatto1 – se on saatavana Multivaniin nyt ensi kertaa. Sen tuoma suurempi tilantuntu ja hieman korkeampi sisätila lisäävät mukavuutta. Saat nauttia päivällä valoa tulvivasta matkustamosta ja yöllä unohtumattomista hetkistä tähtitaivaan alla. Laminoidun turvalasin ”LowE2”-pinnoite vähentää lämpösäteilyä 78 prosenttia. Matkustajille se tarkoittaa rentoa ja nautinnollista matkustusta.

1 Lisävaruste

Teknologia: Uusi Multivan on älykoti

Ostoslistan teko moottoritiellä? Oman älykodin lämpötilan nosto ajon aikana? Voit tutustua jo nyt huomispäivän liitettävyyteen, sillä autosta löytyy myös digitaalinen puheavustin Amazon Alexa. Eikä siinä kaikki: mukautuvan vakionopeussäätimen ACC1 yhteydessä Car2X kommunikoi muiden ajoneuvojen ja verkottuneen infrastruktuurin kanssa ja voi varoittaa kuljettajaa ajoissa vaaroista. Teknologista mukavuutta edustavat myös älypuhelimen induktiivinen lataus1, internetyhteys ja lukuisat USB-C-liitännät ohjaamossa ja matkustamossa. Arkeasi helpottavat myös vakiovarustukseen kuuluvat mobiilipalvelut We Connect2 ja We Connect Plus. Digitaalinen mittaristo 26,03 cm:n (10,25 tuuman) värinäytöllä, tuulilasinäyttö1, vakiovarusteena asennettava liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä ja Infotainment-järjestelmä vakiovarusteena asennettavalla 25,4 cm:n (10 tuuman) värinäytöllä takaavat modernin tietoviihdejärjestelmän. Harman Kardonin premium-tason äänentoistojärjestelmä1 14 suurtehokaiuttimella varmistaa laadukkaan kuuntelukokemuksen. Uudesta Multivanista löytyy myös ensi kertaa esiteltäviä mobiilipalveluja. Innovatiivinen digitalisointi nostaa käytön, ergonomian ja toimintovalikoiman täysin uudelle tasolle – Multivanista tulee älykoti.

1 Maksullinen lisävaruste.
2 We Connect -palvelujen käyttöä varten asiakas tarvitsee Volkswagen ID -käyttäjätilin ja hänen on kirjauduttava We Connectiin käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on tehtävä Volkswagen AG:n kanssa erillinen We Connect tai We Connect Plus -sopimus. 

Eine Hand hält ein Smartphone. Im Hintergrund sieht man den VW Multivan Energetic verschwommen.
  • Amazon Alexa

  • Palvelut sähköautoille

  • We Upgrade

  • We Connect

  • We Connect Plus

  • Wireless App-Connect

Parempaa turvallisuutta tasokkaasti

Uusi Multivan on erityisen turvallinen. Uudet IQ.Light-LED-matriisiajovalot1  kaukovalo-ohjauksella ja kulmavaloilla valaisevat ajoradan älykkäästi ja ennakoivasti. Multivanista löytyy myös lukuisia premium-tasoisia avustin- ja turvallisuusjärjestelmiä – yhteensä yli 20 järjestelmää. Mukautuvan vakionopeussäätimen (ACC) yhteydessä autossa on käytössä Car2X, joka voi tunnistaa mahdolliset vaarat ajoissa älykkäällä vuorovaikutuksella muiden verkottuneiden ajoneuvojen ja verkottuneen infrastruktuurin kanssa. Uuteen Multivaniin asennetaan ensi kertaa myös 360 asteen ympäristökamera Area View1, joka tarjoaa todellisen näkymän lintuperspektiivistä. Turvallisuus on siis korkealla tasolla myös pysäköitäessä. Uusi Multivan tekee turvallisuudesta helppoa.

1 Maksullinen lisävaruste.

Rakenna ja varaa nyt uusi Multivan

Vihdoinkin se tapahtuu: uuden Multivanin ennakkomyynti alkaa. Rakenna juuri sinun näköisesi Multivan.