Kauneuden voimaa

T-Rocin uusi R-malli tekee jälleen kerran vaikutuksen tehollaan. Se erottuu arvokkuudellaan ja herättää entistä vahvempia tunteita. Uusi T-Roc R edustaa henkeäsalpaavaa ketteryyttä ja voimakasta muotoilua yhdistettynä käytännöllisyyteen. Ulko- ja sisäpuolen R-mallikohtainen, sporttinen design korostaa uuden R-mallin ominaista kauneutta.

Uudessa T-Roc R:ssä on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

Rear view of the VW T-Roc R driving down a road

Kouriintuntuva tehokkuus

Kiinnitä turvavyö ja nauti kiihtyvyydestä: 221 kW (300 hv) tekee siitä mahdollista.

The sporty and elegant interior of the VW T-Roc R with Digital Cockpit Pro

Digitaalinen suorituskyky

Digitaalinen mittaristo Digital Cockpit Pro toimii keskitettynä hallintalaitteena: selkeä yleisnäkymä, R-mallikohtainen ulkonäkö ja ajoprofiiliksi valittavissa erityinen Race-tila.

A man looks at his VW R T-Roc R parked in a yard

Ulkopuoli

Voimakas R-luonne korostuu näyttävillä yksityiskohdilla, kuten krominvärisillä peilinsuojuksilla.

Suorituskyky

Kuuntele sisäistä draiviasi

Uusi T-Roc R kykenee huippusuorituksiin 2,0 l TSI 4MOTION -moottorillaan ja 7-vaihteisella DSG-vaihteistollaan. Sen maksimaalinen suorituskyky on 221 kW (300 hv) ja maksimaalinen vääntömomentti 400 Nm. T-Roc R kiihtyy Launch Controlin ansiosta nollasta sataan 4,9 sekunnissa. Huippunopeus on rajoitettu elektronisesti arvoon 250 km/h.

R-styling

Suorituskykyä silmille

Voimapesä kerää katseita uudistetulla jäähdyttimen säleiköllä, jossa on R-logo ja eloksoidusta alumiinista valmistetut hopeanväriset koristelistat. Erityisen vaikuttavia ovat myös kattospoileri, korinvärinen takapuskuri sekä optiset ilmanottoaukot ja diffuusori. Uudessa T-Roc R:n urheilullisia kohokohtia ovat urheilualusta ja näkyvissä olevat neljä pakoputken ulostuloa.

Teknologia

Digitaalista suorituskykyä

Digitaalinen mittaristo Digital Cockpit Pro toimii keskitettynä hallintalaitteena: selkeä yleisnäkymä ja kontrolli R-mallikohtaisella ulkonäöllä. Ajoprofiiliksi on valittavana myös erityinen Race-tila, joka mahdollistaa erittäin tehokkaan ajotuntuman. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä on mahdollista kytkeä pois toiminnasta manuaalisesti. 

Tutustu myös