Volkswagen Niskan Auto
Huolto

Huolto ja korjaukset

Huoltomme  ja korjaamomme ovat aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä, alkuperäisiä osia ja huoltotarvikkeita, Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Ja mikä parasta, myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy  hyvän huolenpidon ansiosta mahdollisimman korkeana.

Samalla kun tuot autosi huoltoon, tervetuloa koeajolle. Meillä on laaja koeajomallisto ja viimeisimmät uutuudet. Olisiko nyt hyvä hetki tutustua uutuusmalleihin koeajon merkeissä.

Huollon varauspalveluumme pääset tästä   ​​Huollon verkkovaraus​​ Opens an external link

Voit myös varata ajan soittamalla: 05 433 3431

Varaosat ja tarvikkeet

Meiltä saat autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Käytämme aina vain auton valmistajan hyväksymiä varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita. Kun käytät mittatarkkoja alkuperäisosia ja -tarvikkeita varmistat samalla autosi ensiluokkaisen toimivuuden ja turvallisuuden myös jatkossa.

Kattava takuu laadun takeena

Annamme kaikille alkuperäisosille sekä toimittamillemme lisävarusteille ja tarvikkeille saman takuuajan kuin uusille autoillekin: 24 kuukautta ilman kilometrirajoitusta. Annamme vastaavan takuun myös toimipisteissämme asennettujen osien ja varusteiden työlle.

Ota yhteyttä:

Niskan Auto Oy
Vuoksenniskantie 111
55800 Imatra
Aukioloajat: ma-pe 8-16
Puhelinnumero: 05 433 3733

 

 

Sijaisauto

​Halutessasi voit vuokrata meiltä auton käyttöösi huollon ajaksi.​

Halutessasi voit vuokrata meiltä auton käyttöösi huollon ajaksi. Sijaisautoja on eri koko- ja hintaluokissa. Vuorokausihintaan sisältyy 100 ajokilometriä. Polttoaine ei sisälly hintaan.

Kysy meiltä lisää ja varaa vuokra-auto huoltovarauksen yhteydessä.

Renkaat

Meiltä saat laaturenkaat kaiken merkkisiin henkilö- ja hyötyautoihin. Valitse oheisesta hinnastosta autoosi sopivat renkaat ja lähetä tiedustelu haluamaasi toimipisteeseemme. Tiedustelun vastaanotettuaan myyjämme ottaat sinuun yhteyttä, ja kertoo kyseisen tuotteen saatavuustilanteen ja auttaa lopullisen rengasvalinnan tekemisessä. Halutessasi voit samalla vahvistaa tilauksesi ja tehdä myös asennusaikavarauksen.

Oikean rengaskoon voit tarkistaa rekisteriotteesta.

Ota yhteyttä:

Niskan Auto Oy
Vuoksenniskantie 111
55800 Imatra
Aukioloajat: ma-pe 8-17
Puhelinnumero: 05 433 3733

Huolloillesi joustavaa maksuaikaa

​​​​​Nyt saat autosi huollot ja korjaukset myös rahoituksella. Rahoituksen voit hakea kätevästi suoraan verkosta haluamallesi summalle ajankohdasta riippumatta - ilman takauksia. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Samalla vältät suuremman menoerän kerralla ja jaat huoltosi kustannuksen pieniin kuukausieriin.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Nopeat sähköisen palvelun ominaisuudet takaavat sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama huollon hinta. Muista huoltoon liittyvistä asioista, esimerkiksi ajankohtaan liittyen - tulee sopia erikseen myyjän kanssa. ​

Huoltojen rahoitus:

  • Joustava rahoituspalvelu verkossa
  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kiinteä korko sekä kuukausierä
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • ​Lainasumma 1000 € - 7 500 €
  • Luottoaika 60 kk
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin​

Ennakkopäätöshakemus tehdään palveluntarjoajamme sivustolla. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Tunnistautumisen voi tehdä seuraavien pankkien tunnuksilla: S-Pankki, Nordea, Danske Bank, Sp/Pop, Handelsbanken, OP -Pohjola ja Tapiola.   

Aloita valitsemalla asiointipiste​:

Volkswagen Niskan Auto ImatraOpens an external link

Ajankohtaista juuri nyt