Ajotietopalvelu Fleet

Apua yrityksen ajoneuvojen hallintaan

Yrityksen autovastaavalle ainutlaatuinen yleiskatsaus yrityksen ajoneuvoista.
Ajoneuvojesi sijainti-, ajo- ja kuntotiedot päivittyvät jatkuvasti. Lisäksi oma Volkswagen-huoltosi kutsuu ajoneuvosi tarvittaessa huoltoon ja pystyy tarkistamaan mahdolliset häiriötilanteet etänä.


Hinta palvelulle:
Laite svh 149 € (alv 0 %) asennettuna.
Fleet palvelut 11,95 €/kk/ajoneuvo (alv 0 %).

 

Palvelun edut

1
Helppoutta yrityksen ajoneuvokaluston hallintaan

Huolehdimme ajoneuvojesi huolloista ja korjauksista. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa huoltokäyntien seuraamiseen tai järjestelyyn. Oma huoltosi voi halutessasi ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen huollon ajankohtaa ja järjestellä sopivan ajankohdan ajoneuvon huolto- ja korjaustöille. Etäyhteys ajoneuvon ja huollon välillä varmistaa mahdollisimman nopean huoltokäynnin. 

2
Ajoneuvojen paikannus

Muutamalla napsautuksella tiedät aina, missä ajoneuvosi ovat ja mikä niiden tila on. Ajotiedot tallentuvat ja ne on mahdollista siirtää ajopäiväkirjaan.

3
Taloudellisempi ajo

Ajotietopalvelu Fleet tallentaa ajoneuvojesi ajotapaa. Ajo-ohjeiden avulla voit opastaa kuljettajia taloudellisempaan ajotapaan. 

Näin ajotietopalvelu toimii

Ajotietopalvelu Fleet perustuu GPS-pohjaiseen tiedonsiirtoteknologiaan, jonka avulla voidaan siirtää langattomasti ajoneuvon tiedot yrityksen ajoneuvokaluston vastaavan tietokoneelle, tablet-laitteelle ja älypuhelimelle. Ajoneuvokalustosta vastaavana sinulla on näkymä tärkeisiin tietoihin kaikista ajoneuvoista juuri silloin kun haluat. Esimerkiksi yleiskuvan ajoneuvojen sijainneista, polttoaineenkulutuksesta, huoltotarpeesta ja ajokilometreistä. Ajotietopalvelu Fleet-ohjelmisto on rakennettu pieneen OBD-laitteeseen, joka asennetaan helposti ja nopeasti ajoneuvon kojelaudan taakse. 

Seuraa ajoneuvokalustoasi suoraan näytöllä

Ajotietopalvelu Fleet antaa sinulle pääsyn ajoneuvokalustoasi koskeviin tärkeisiin tietoihin suoraan tietokoneeltasi tai tablet-laitteeltasi. Olet aina ajan tasalla ajoneuvojen kunnosta ja pystyt siten optimoimaan kaluston toiminnan. 

Ajotietopalvelu tietokoneen näytöllä
Taskukokoinen yleiskatsaus autoosi

Ajotietopalvelu Fleet -älypuhelinsovelluksella saat pääsyn ajoneuvosi lukuisiin tietoihin, joista voi olla hyötyä kiireellisen työpäivän aikana. Voit esimerkiksi nähdä aina missä ajoneuvosi on pysäköity ja kuinka paljon polttoainetta on jäljellä. Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvosta päivittäin, vaan voit keskittyä täysillä työhösi. Sovellus tallentaa myös ajoreittisi. 

Ajotietopalvelu älypuhelimen näytöllä

Ajotietopalvelu Fleetin tuotesisältö

  • Yrityksen ajoneuvokaluston internetpohjainen Fleet-portaali
  • Suora yhteys applikaation tai Fleet-portaalin kautta Volkswagen-huoltoon
  • Huoltojen suunnittelu ja huoltoon kutsu
  • Häiriövalojen ja vikakoodien tarkistus etänä
  • Yrityksen ajoneuvokaluston GPS-paikannus
  • Yrityksen ajoneuvokaluston ajoreitit
  • Yrityksen ajoneuvokaluston ajotapa raportti
  • Kuljettajan applikaatio
  • Ajopäiväkirjatoiminto
  • Sähköinen vahinkoilmoitus

Usein kysyttyä ajotietopalvelu Fleetistä