Volkswagen Classic Parts

Alkuperäisillä Volkswagen Classic Parts -osilla klassikkosi pysyy parhaassa kunnossa

Volkswagen Classic Parts -osat

Volkswagen-varaosat klassikkoautoille ja uudemmille malleille: Classic Parts -osavalikoimamme sisältää noin 60 000 nimikettä ja ulottuu aina 1950-luvun ruuvista 2000-luvun lokasuojaan saakka. Tietysti alku­peräisellä laadulla.

Volkswagenisi on myös huomenna ajan tasalla

Kupla, Bulli, T2 tai Golf: Classic Parts-osiemme ansiosta Volkswagenisi pysyy alku­peräisenä, vaikka ikää olisi jo  kertynytkin. Me säilytämme Volkswagen-varaosia sinua varten vielä monia vuosia valmistussarjan tuotannon päättymisen jälkeen. Koska laadulla pääset pisimmälle.

Volkswagen Classic Parts

Sinun etusi

  • Laatu: Alkuperäiset Classic Parts -osat valmistetaan ja tarkastetaan tiukkojen laatumääräyksiemme mukaisesti, jotta autojemme laatu olisi aina ensiluokkainen. 
  • Perinne: Perheloma Italiassa, ensimmäinen oma auto tai matka diskoon – olet kokenut paljon Volkswagenisi kanssa. Ja se sinun kanssasi. Classic Parts -osamme auttavat pitämään nämä tarinat elossa. Sekä luomaan uusia tarinoita.
  • Intohimo: Volkswagenisi on enemmän kuin auto. Se on elämänkumppanisi. Sen vuoksi intohimomme tuotteisiin on yhtä tärkeää kuin innovaatiot, visiot, tekninen osaaminen ja tehokkuus.

Usein kysytyt kysymykset - Volkswagen Classic -osat

Volkswagen Classic Parts

Volkswagen Classic Parts Shop

Tutustu valikoimaamme verkossa.