Laadukas ja tarkasti juuri sinun malliisi sovitettu: alku­peräis­osillamme Volkswagenisi pysyy 100 %:sti alku­peräisenä myös korjauksen tai huollon jälkeen.

 • Volkswagenin kori ja maalaus

  Volkswagenin alkuperäiset koriosat ovat autosi peruspilareita ja ne suojaavat sinua ja matkustajiasi ympäristövaikutuksilta ja onnettomuuden sattuessa. Jotta Volkswagenisi näyttäisi uudelta myös naarmun saatuaan, alkuperäiset maalimme saavat sen uuteen loistoon.

 • Volkswagen lasit, valot ja näkyvyys

  Alkuperäisosamme takaavat sinulle hyvän näkyvyyden. Näkeminen ja nähdyksi tuleminen on liikenteessä elintärkeää. Volkswagenin alku­peräisillä laseilla, pyyhkijänsulilla ja valoilla näet kaiken kirkkaasti.

   

 • Energiaa Volkswagenillesi

  Käynnistysakkumme tuottaa mallisi tarvitseman määrän energiaa. Sitä käytetään moottorin käynnistykseen, start-stop-järjestelmään, sekä lisämukavuuksiin, kuten seisontalämmitykseen, radioon ja kaikkiin muihinkin toimintoihin, jotka tekevät ajostasi mukavampaa. Saatavana kaikkiin Volkswagen-malleihin.

 • Jarrut pitävät aina

  Sovitettu sinun Volkswageniisi

  Alkuperäiset Volkswagenin jarruosat toimivat yhdessä jarrujärjestelmän kanssa. Laadulla, joka ylittää lakisääteisen jarrunormin ECE-R90.

  Volkswagenin alkuperäiset jarrut

  Volkswagen-jarrut on mukautettu autosi moottoritehon, painon ja huippunopeuden mukaan. Etusi: pitkä käyttöikä, jarrutusmukavuus ja vähäinen kuluminen.

  Sinun etusi

  Turvallisemmat: lyhyemmän jarrutusmatkan ansiosta.

  Tarkkaan mitoitetut: Kehitetty sinun Volkswageniisi ja optimoitu sen painoon, tehoon ja huippunopeuteen.

  Pidempi käyttöikä: Vahvistettu monimutkaisissa käytännön testeissä erilaisissa sääolosuhteissa ja jopa 1 000:lla peräkkäisellä täysjarrutuksella koepenkissä.

 • Moottori on Volkswagenisi sydän

  Alkuperäiset hammashihnat ja sytytystulpat – jotta Volkswagenisi käy rauhallisemmin

  Moottorit toivovat hammashihnan olevan kestävää materiaalia. Siten se välittää voimaa pidempään ja on riittävän joustava mukautuakseen ja pitääkseen kuormituksen tasaisena. Entä sytytystulpat? Me pidämme huolen, että ne sytyttävät luotettavasti, huolehtivat optimaalisesta palamisesta, eivät ylikuumene ja takaavat siten tasaisen käynnin ja pienemmän kulutuksen.

  Moottori

  Vältä vierastuotteiden ja sopimattomien materiaaliyhdistelmien aikaansaamat moottorivauriot ja käytä taattua Volkswagen-laatua. On sitten kyse sytytystulpista, hammashihnoista, voitelusta tai pakkasnesteestä – alkuperäisosista iloitsee sekä moottori että vaihteisto.

  Sinun etusi

  Hammashihna on kestävä ja muotonsa pitävä: lasi- ja muovikuidun ja kulutusta kestävän pinnoitteen ansiosta äärimmäisissäkin lämpötiloissa.

  Sytytystulpat huolehtivat mukavuudesta ja pienemmästä kulutuksesta: tasainen käynti ja sytytyskipinän tarkka sijainti palotilassa.

  Tarkkaan mitoitettu: alkuperäisosamme on kehitetty nimenomaan sinun Volkswagenisi moottoriin.

   

Usein kysytyt kysymykset – hammashihna

Jos haluat saada lisä­tietoja alkuperäisestä hammashihnasta, suosittelemme tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Usein kysytyt kysymykset – sytytystulpat

Mietityttääkö jokin asia sytytystulppiin liittyen? Ei hätää, täältä löydät varmasti vastauksen!

Volkswagen-suodatin – suoja likaa, saasteita ja epäpuhtauksia vastaan

Huolehtivat turvallisuudesta ja hyvinvoinnista

Kuumuutta ja kylmyyttä tai suuria ilmavirran nopeuksia: Volkswagenisi suodattimien pitää pystyä suodattamaan haitallisia aineita ja likaa vaativissakin olosuhteissa.

Suodattimet

Ilmansuodatin, allergiasuodatin tai siitepölysuodatin: alkuperäiset Volkswagen-suodattimet imevät itseensä vieraita aineita ja keräävät likaa. Siitepöly- ja pölysuodattimien ansiosta allergikotkin pystyvät hengittämään paremmin. Suodattimet toimivat erinomaisesti mitä erilaisemmissa tilanteissa, sääolosuhteissa ja maastoissa.

Sinun etusi

 • Puhdas ilma: Volkswagenin alku­peräinen sisätilasuodatin suojaa hienopölyltä, siitepölyltä, noelta, allergeeneilta, aerosoleilta ja osittain myös otsonilta.
 • Moitteeton teho: Ilmansuodatin tukee polttoaineilmaseoksen tarkkaa annostelua – edellytys tehokkaalle palamiselle, täydelle moottoriteholle ja pienelle polttoaineenkulutukselle.
 • Kestävä: Allergiasuodatin sitoo itseensä suuren määrän allergeeneja ja estää lisäksi bakteerien ja homesienten kasvun.

Hiljaisempaa ja stressittömämpää autoilua alku­peräisillä Volkswagen-äänenvaimentimilla

Rauhasta ja hiljaisuudesta ei saa koskaan tarpeekseen

Tästä syystä Volkswagenin äänenvaimentimet vaimentavat pakoputkiston ääniä erityisen tehokkaasti – kaksi desibeliä alle laissa säädetyn tason. Korkealuokkaisten materiaalien ja tehokkaan ruostesuojauksen ansiosta äänenvaimentimet kestävät erittäin pitkään.

Volkswagen alkuperäiset äänenvaimentimet

Äänenvaimennus, joka täyttää kaikki toiveet – kiitos erinomaisten akustisten vaimennusominaisuuksien. Volkswagen-äänenvaimentimet ovat lisäksi korroosion- ja kuumuudenkestäviä.

Sinun etusi

 • Hiljainen lopputulos: Vaimentaa ajamisen ääniä jopa laissa säädettyä tehokkaammin.
 • Kestävät pidempään: Laadukkaat materiaalit, kuten jaloteräs ja kosteutta ehkäisevä rakenne takaavat pitkän käyttöiän.
 •  Optimoivat moottorin tehon ja kulutuksen: Alhainen virtausvastus ja pienet pakokaasujen vastapaineet.

Usein kysytyt kysymykset – äänenvaimennin

Milloin ja miksi äänenvaimennin pitää vaihtaa? Voinko tehdä sen itse? Tutustu paremmin Volkswagen-äänenvaimentimeen!

Alkuperäiset iskunvaimentimet mukavuutta ja turvallisuutta tiimityöllä.

Volkswagen-iskunvaimentimet on sovitettu tarkkaan malliin, alustaan ja avustinjärjestelmiin. Ne huolehtivat rauhallisesta ajosta ja auttavat sinua pitämään auton kaistallaan.

Iskunvaimentimet

Kiihdytyksessä, jarrutuksessa ja ohjattaessa – iskunvaimentimet vakauttavat, vaimentavat ja huolehtivat hyvästä pidosta. Jotta sinun Volkswagenisi reagoisi suvereenisti ajoradalla oleviin epätasaisuuksiin.

Sinun etusi

 • Luotettava: vähentävät tärinää ja tukevat kuljettajaa avustavia järjestelmiä (esim. elektroninen ajonvakautusjärjestelmä tai ABS).
 • Kuormitettava: huipputehoa myös suurissa nopeuksissa ja kuormitettuna esimerkiksi perävaunun tai runsaiden matkatavaroiden kanssa.
 • Kustannustehokas: suojaavat koria ja alustan osia voimakkaalta kulumiselta.

Usein kysytyt kysymykset – iskunvaimennin

Aina oppii jotakin uutta – siksi kokosimme tähän useimmiten kysytyt kysymykset ja vastaukset iskunvaimentimiin liittyen.