Volkswagen vaihto-osat

Volkswagenin vaihto-osilla säästät jopa 40 %

Alkuperäisten vaihto-osien ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle teknisesti yhdenveroisen ja edullisemman vaihtoehdon alkuperäisosillemme.

Sinun etusi yhdellä silmäyksellä

Eivät rasita maailmaa ja säästävät luonnonvaroja

Näin helppoa se on: Sinä palautat alkuperäisosan takaisin ja Volkswagen-jälleenmyyjämme tarkastaa sen kunnostuskelpoisuuden. Palautuksella säästämme yhdessä luonnonvaroja ja vähennämme uusien osien valmistustarvetta. Sen lisäksi analysoimme viat, jotta pystymme parantamaan tulevia tuotesukupolvia. 

Volkswagen vaihto-osat

Sinun etusi

  • Uudenveroinen: Sarjatuotantoa vastaavan laadun ja teollisen kunnostusprosessin ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle alkuperäisen laatutuotteen.
  • Edullinen: Taloudellinen korjausvaihtoehtomme tarjoaa saman ostoturvallisuuden kun kaikki muutkin Volkswagenin alkuperäisosat®, mutta on samalla keskimäärin 40 % edullisempi.
  • Kestävä: Otamme lukuisia käytettyjä osia takaisin, koska niissä on edelleen potentiaalia.

Yli 17 000 Volkswagenin alkuperäistä vaihto-osaa® yli 60 tuoteryhmästä

Usein kysytyt kysymykset - vaihto-osat

Käyttämällä vaihto-osaohjelman osia, säästät aktiivisesti luonnonvaroja. Olemme säästäneet jo pelkästään moottorien kunnostuksella tähän mennessä niin paljon terästä ja energiaa, että sillä rakentaisi Pariisin Eiffel-tornin noin 50 kertaa uudelleen.