Monikäyttöinen ja tilava. Sopiva monelle.

Volkswagen Caddy on monikäyttöinen ja tilava ja se soveltuukin erinomaisesti sekä kaupunki- että maaseutuajoon. Caddy on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään, ja se on suosittu vaihtoehto niin pienyrityksille kuin perheillekin.

Caddyn takuu on nyt 5 vuotta / 200 000 km.

Entistä tilavampi Volkswagen Caddy on luotettava ja turvallinen kumppani, joka tarjoaa jopa erinomaisen ajokokemuksen, kuljettajalle ajoa avustavat järjestelmät ja on helppo sovittaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tätä kaikkea on Volkswagen Caddy.

Mukautuva, käytännöllinen ja turvallinen.

Caddyssa on tilaa usealle matkustajalle ja matkatavaroille, ja sen muunneltava tavaratila mahdollistaa suurenkin kuorman kuljettamisen. Lisäksi Caddy on varustettu monilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten lastausta ja pakkaamista helpottavilla liukuovilla ja monipuolisilla säilytysratkaisuilla.

Caddy on myös erittäin taloudellinen auto, ja sen monipuoliset moottorivaihtehdot tarjoavatkin hyvän suorituskyvyn ja alhaiset päästöt. Lisäksi Caddy on varustettu lukuisilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten kuljettajan väsymyksen tunnistuksella, vakionopeudensäätimellä ja kaistanpitoavustimella.

Osta
Volkswagen Caddy

Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

Kaipaatko lisätietoja?

Kaipaatko lisätietoja?

Volkswagen Caddy

Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Valitse varustelutaso ja rakenna auto

Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

Muutoksesta seuraa edistysaskel

Luontevaa toiminnallisuutta

Caddyn sisustus on täysin uudistettu ja digitalisoitu. Monitaituriin on saatavana nyt ensi kertaa lisävarusteeksi digitaalinen mittaristo. Mittaristo ja Infotainment muodostavat huippumodernin digitaalisen näyttöympäristön (Innovision Cockpit). Myös lukuisat muut hallintalaitteet on digitalisoitu: esim. valo- ja näkyvyystoimintojen painikemoduuli monitoimiohjauspyörän vasemmalla puolella ja erilaisten valikkotoimintojen suoravalintapainikkeet Infotainment-järjestelmän alla olevassa moduulissa. Caddy tekee vaikutuksen myös aktiivisella matkustamotuuletuksella, mukavilla ergoComfort-istuimilla ja uudella istuinkonseptilla, joka tarjoaa kaksi erillisistuinta kolmannelle istuinriville.