Volkswagen Caddy Cargo – tilava pieni pakettiauto

Volkswagen Caddy Cargo
Tilava pieni paketti­auto.

Käytännöllinen, monikäyttöinen ja tilava

Uudistunut Caddy Cargo on luotettava, turvallinen ja entistä tilavampi työtoveri, joka tarjoaa käyttöösi modernit kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä ergonomiset tilat ja viimeisimmän viihdeteknologian. Caddy Cargo on pieni paketti­auto vailla vertaa.

Caddy Cargon takuu on nyt 5 vuotta tai 200 000 kilo­metriä.

 


Mukava,
älykäs, mukautuva.

Enemmän tilaa kaikille

Viidennen suku­polven monitaituri tekee vaikutuksen sisätilojen uusilla hightech-ratkaisuillaan ja selkeästi suuremmilla tiloillaan. Pitkä versio – Caddy Cargo Maxi – tarjoaa 140 mm leveämmän liukuoven lisäksi tilaa esim. kahdelle euromalliselle kuormalavalle. Uusi Caddy Cargo kerää pisteitä myös esim. ikkunallisilla takapariovilla, erillisellä tavaratilalukituksella sekä takaluukun ja liukuovien sähköisellä lukkosylinterillä. 


 

VW pakettiautot

 
Volkswagen-pakettiautomallisto

Caddy Cargo on näppärä ja käytän­nöllinen pieni paketti­auto, mutta mitä muuta pakettiautomallistomme tarjoaa? Tutustu täyssähköiseen ID. Buzz Cargoon, klassiseen Transporteriin ja erityisen tilavaan Crafteriin.

Volkswagenin pakettiautoista löydät varmasti tarpeisiisi sopivan työkaverin.

Tutustu Volkswagen-pakettiautoihin


 

Volkswagen Caddy  -henkilöauto on kompakti tilaihme

Uudistunut Caddy on luotettava, turvallinen ja entistä tilavampi henkilöauto viidelle tai seitsemälle, joka tarjoaa käyttöösi modernit kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä ergonomiset tilat ja viimeisimmän viihdeteknologian.

Lue lisää Volkswagen Caddy -henkilöautosta

VW Caddy -henkilöauto