2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
Volkswagen Golf GTE.

Uusi Golf GTE.

Tuplasti parempi. Uusi Golf GTE.

Ajoilo valmiiksi ohjelmoituna: Golf GTE:n maksimiteho on 150 kW (204 hv). Tämä vaikuttava arvo saavutetaan tehokkaalla plug-in-hybriditeknologialla.

Varusteet ja design

Korkealuokkainen varustus ja selkeä muotokieli ovat jokaisen Volkswagenin tunnusmerkkejä. Lukuisat yksilöllistämismahdollisuudet tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi Golf GTE. Tulet hämmästymään valikoiman monipuolisuudesta.

 • Ulkopuoli

  Tee sporttinen ja tyylikäs vaikutelma.

  Plug-in-hybridi Golf GTE ei ole ainoastaan ketterä, se on myös äärimmäisen elegantti. Kantikas keula ja sporttisesti muotoilu perä kuvastavat sen dynaamista luonnetta.

  Lue lisää
 • Sisäpuoli

  Nauti parhaimman tason sporttisesta mukavuudesta.

  Golf GTE:n matkustamo tekee vaikutuksen sporttisen upealla designilla, korkealuokkaisella varustuksella ja GTE-lookin esteettisillä kohokohdilla.

  Lue lisää
 • Valot

  Valaise tie suorituskykyisen tekniikan turvin.

  Energiansäästö kuuluu Golf GTE:n konseptiin. Sen vuoksi kaikki valot on toteutettu edistyksellisellä LED-tekniikalla – suurella valoteholla ja alhaisella virrankulutuksella.

  Lue lisää
 • Vanteet

  Oletko maratoonari vai sprintteri? Vannemallistosta löytyy sopiva vanne joka tilanteeseen.

  Vähättelyä tai mahtailua – kumpaa tyyppiä olet? Uuden Golf GTE:n vanteilla korostat omaa tyyliäsi – ja saavutat päämääräsi.

  Lue lisää

Infotainment

Pitääkö sinun soittaa puheluja ajon aikana, tarvitsetko ajankohtaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? Golf GTE tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Radio

  Halutessasi voit tietysti myös kuunnella vain radiota.

  Uudessa Golf GTE:ssä sinä teet valinnat. Siitä huolehtii vakiovarustukseen kuuluva Composition Media -radio sopivilla kaiuttimilla, helppokäyttöinen tekniikka ja lukuisat liitäntämahdollisuudet.

  Lue lisää
 • Navigointi

  Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Molemmat lisävarusteena saatavat navigointijärjestelmät tarjoavat lukuisia innovatiivisia toimintoja ja täyttävät melkeinpä joka toiveen. Pääset hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Lue lisää
 • Car-Net

  Käytä internetiä Golf GTE:ssä. Ja älypuhelintasi kauko-ohjaimena.

  Internet autossa on Volkswagenilla nimeltään Car-Net. Se pitää sisällään erilaisia toimintoja, käytännöllisiä palveluja ja hyödyllisiä sovelluksia. Voit jopa käyttää älypuhelintasi Golf GTE:n kauko-ohjaimena.

  Lue lisää
 • Puhelin

  Kommunikaation helppous.

  Puhu niin paljon kuin haluat. Mutta pidä molemmat kädet ohjauspyörässä. Uusi Golf GTE tarjoaa lisävarusteena kaksi mukavaa matkapuhelinliitäntää.

  Lue lisää

Avustavat järjestelmät

Volkswagen Golf GTE:n älykkäät avustinjärjestelmät parantavat ajomukavuutta, avustavat sinua kriittisissä ajotilanteissa ja estävät jopa niitä. Vaikka tämän tekniikan olemassaolon huomaa vain harvoin, on hyvä tietää, että se auttaa tiukan paikan tullen.

 • Front Assist ja ACC

  Rennosti myös täysillä kaduilla.

  Mukautuva vakionopeudensäädin ACC (lisävaruste) tekee matkanteosta rennompaa. Vakioasenteinen ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist on varustettu hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella.

  Lue lisää
 • Ruuhka-avustin ja Emergency Assist

  Jotta liikutaan eteenpäin, kun vauhti on hidasta.

  Lisävarusteena saatava ruuhka-avustin säästää hermojasi pysähtelevässä liikenteessä ja auttaa ehkäisemään tyypillisiä ruuhkassa tapahtuvia peräänajoja. Lisävarusteena saatava Emergency Assist tunnistaa kuljettajan kykenemättömyyden ja ottaa auton ohjauksen osittain hallintaansa.

  Lue lisää
 • Park Assist

  Pysäköinnin ei tarvitse olla hankalaa.

  Pysäköitkö vielä itse? Park Assist -pysäköintiavustin (lisävaruste) kääntää ohjauspyörää puolestasi ja helpottaa pysäköintipaikan etsintää. Ultraäänitunnistimet tunnistavat mahtuuko Golf GTE kyseiseen ruutuun.

  Lue lisää
 • Blind Spot -tunnistin

  Näin Golf GTE avustaa sinua kaistanvaihdossa ja peruutuksessa.

  Blind Spot -tunnistin (lisävaruste) ja peruutusavustin varoittavat järjestelmän rajojen puitteissa kuolleesta kulmasta tulevasta liikenteestä. Peruutettaessa pois pysäköintiruudusta järjestelmä valvoo auton sivulla ja takana olevaa aluetta.

  Lue lisää

Teknologia

Golf GTE:n tehokas plug-in-hybriditeknologia yhdistää turbobensiinimoottorin pirteään sähkömoottoriin. Voit käyttää molempia moottoreita optimaalisella tavalla tilanteesta riippuen – yhdessä tai erikseen – ja ajat sekä dynaamisesti että tehokkaasti.

 • GTE-tila

  GTE-tila aktivoituu napin painalluksesta. Alkaa hymyilyttää.

  Erityinen painike: Painamalla Golf GTE:n GTE-painiketta saat käyttöösi välittömästi maksimitehon. Ja maksimaalisen huvin.

  Lue lisää
 • Suorituskyky

  Golf GTE – voimaa ja suorituskykyä.

  Kaupungissa ajetaan pelkällä sähköllä, ohitettaessa käytetään molempia moottoreita ja reissussa TSI-moottori pidentää toimintamatkaa. Vääntävässä hybridijärjestelmässä turbobensiinimoottori on yhdistetty pirteään sähkömoottoriin. Näin saavutetaan dynaaminen ja taloudellinen lopputulos.

  Katso lisää
 • Latauspiste

  Vain yhdellä akun latauksella luultua pidemmälle.

  Miksi tankata bensiiniä kun sähkö on halvempaa? Plug-in-hybridi tarjoaa mahdollisuuden ladata sähkömoottorin akku ulkoisesta virtalähteestä. Litiumioniakkuun tallennettu energia mahdollistaa jopa 50 kilometrin toimintamatkan.

  Lue lisää
 • DSG-automaattivaihteisto

  Unohda vaihtaminen, älä hupia.

  DSG-kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa vaihteen vaihdon ilman vedon katkeamista. Siinä yhdistyy käsi- ja automaattivaihteiston edut ja se laskee polttoaineenkulutusta.

  Lue lisää

Mukavuus

Nauti Golf GTE:n mukavuudesta. Sen kattava vakiovarustus, mutkaton käsittely ja lukuisat mukavuutta parantavat lisävarusteet tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • Istumismukavuus

  Istahda alas ja rentoudu.

  Golf GTE:n tarkkaan harkitulla designilla varustetut istuimet tarjoavat ilon silmälle ja parhaan mukavuuden selälle. Erityisesti pitkillä matkoilla mukavuus on tervetullutta.

  Lue lisää
 • GTE Sound

  GTE:llä ajaminen on hauskaa. Ja siltä se myös kuulostaa.

  Kuka sanoo, että hybridin on oltava hiljainen? Paina GTE-painiketta ja yllätä itsesi ja muut.

  Lue lisää
 • Vienna-nahkaverhoilu

  Matkustamo kuin oleskelutila.

  Luo oma mukavuusalueesi: Lisävarusteena saatava laadukas ja taipuisa Vienna-nahkaverhoilu mukavine kuljettajan ja etumatkustajan istuimineen tarjoaa sinulle huippuluokan tunnelman.

  Lue lisää
 • Active Info -näyttö

  Näet vain itsellesi tarpeelliset tiedot.

  Nopeusmittarin aika on ohi. Voit halutessasi vaihtaa perinteisen putkinäytön korkearesoluutioiseen näyttöön. Innovatiivinen digitaalinen mittaristo Active Info Display näyttää sinulle paljon muutakin kuin nopeuden ja polttoainemäärän.

  Lue lisää

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin