Hevosvoimat saavat ihosi kananlihalle. Golf GTI.

Kapinallinen palaa kaduille ja saa jälleen paljon huomiota – ja tarjoaa samalla kaikille kuljettajilleen entistä suurempaa ajonautintoa ja kananlihalle nostattavia upeita elämyksiä.

Uudessa Golf GTI:ssä on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

VW Golf GTI in red, side view, parked on a street

Ulkopuoli

Sporttinen ja tyylikäs vaikutelma.

VW Golf GTI in red, rear view, parked in a warehouse

2,0 TSI -moottori, 180 kW (245 hv)

Tehokas. Urheilullinen. Huippuunsa hiottu.
VW Golf GTI interior, cockpit view, woman operating infotainment system

Sisustus

Kilpaurheilun tunnelmaa.

Ulkopuoli

Sporttinen ja tyylikäs vaikutelma.

Kun keulaa halkoo punainen juova ja jäähdyttimen säleikössä näkyy kennorakenne ja mustat ilmanottoaukot, mahdollisia kirjainyhdistelmiä on vain yksi: GTI. Kapeat led-ajovalot, erittäin dynaaminen puskuri ja suuri helmalevike korostavat entisestään tämän legendaarisen auton urheilullisuutta. Takana katon reunaspoileri ja kromiset pakoputket kruunaavat ainutlaatuisen ulkonäön, jota led-takavalot vielä täydentävät. 

Tekniikka

Tehokas. Urheilullinen. Huippuunsa hiottu.

Kompaktin ja urheilullisen auton 2,0. TSI -moottorin teho on vaikuttavat 180 kW (245 hv). Auto kiihtyy 6,2 sekunnissa nollasta sataan – ja sen huippunopeus on 250 km/h (rajoitettu). Tehokkuudesta on iloa sekä suorilla tieosuuksilla, kuten moottoriteillä, että mutkaisilla maanteillä. Lisätukea antaa etutasauspyörästön lukko (VAQ), joka parantaa pitoa erityisesti dynaamisessa ajossa ja auttaa pitämään sen hallinnassa. Missä ikinä ajatkin, saat täyden hyödyn tehokkaasta moottorista.

Sisustus

Ulkoa: vauhdikas. Sisältä: rentouttava.

GTI:n sisätiloissa kaikki komponentit sulautuvat saumattomasti toisiinsa korostaen näin mallin selkeää urheilullisuutta. Kaikki lähtee teräspintaisista polkimista ja jatkuu koristelistoissa sekä tyypillisissä koristesaumaompeleissa aina mustaan kattoverhoukseen saakka. Led-valoilla toteutettu Ambiente-tunnelmavalaistus korostaa valaistuksella juuri oikeita paikkoja. Heti ensi silmäyksellä huomaa, että niin ohjaamossa kuin keskikonsolissakin on otettu huomioon digitaalinen tulevaisuus. Pääroolissa ovat korkearesoluutioiset näytöt, minkä lisäksi suuri osa toiminnoista, kuten radio, ilmastointilaite ja valaistus, on käytettävissä kosketukseen reagoivilla pinnoilla ja liukusäätimillä. Let`s touch. 

Lisätietoa uudesta Golf GTI:stä:

Lukuisat personointimahdollisuudet tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi Golf GTI. 

More Features

Valitse varustelutaso (1/2)