Volkswagen Polo
Kompakti hatchback.

  • Käyttövoimabensiini
  • CO2-päästöt alk.118 g/km (WLTP)
  • Vetotapaetuveto
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

Pieni auto. Suuret ominaisuudet.

Volkswagen Polo on kompakti kaupunkiauto, joka on suunniteltu tyylikkääksi ja käytännölliseksi vaihtoehdoksi kaupunkielämään. Se on erittäin suosittu auto Euroopassa, ja sen suosio on kasvanut myös maailmanlaajuisesti. Polo on saavuttanut maineen luotettavana ja kestävänä autona, joka tarjoaa kuljettajalleen mielekkään ja ketterän ajo­kokemuksen.

Volkswagen Polo tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tyylikkyyttä, suorituskykyä ja käytännöllisyyttä. Olitpa sitten etsimässä urheilullista GTI-mallia tai tyylikästä ja käytännöllistä perusversiota, Volkswagen Polo on luotettava valinta. Tätä kaikkea on Volkswagen Polo.

Osta
Volkswagen Polo

Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

Polossa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

Light signature in the VW Polo: with optional light bar and IQ.LIGHT Matrix LED headlights.

IQ.LIGHT Matrix LED headlights

Saa silmät loistamaan

The optional IQ.DRIVE Travel Assist in the VW Polo also includes a capacitive steering wheel.

IQ.DRIVE Travel Assist

Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisen etäisyyden päässä (järjestelmän rajoitusten puitteissa).

Close-up of the optional Digital Cockpit Pro in the VW Polo, showing the speedometer and navigation system.

Digitaalinen mittaristo

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

R-Line ja GTI. Tehoa pienessäkin paketissa.

Volkswagen Polo R-Line on urheilullisempi versio Polosta, joka sisältää useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät enemmän suorituskykyä ja tyyliä. R-Line-mallissa on muun muassa erityinen etupuskuri, sivuhelmat ja takadiffuusori, jotka korostavat auton urheilullista luonnetta.

Volkswagen Polo GTI on puolestaan Polon suorituskykyisin malli, joka on varustettu tehokkaammalla moottorilla ja urheilullisemmalla jousituksella. Se on suunniteltu tarjoamaan ajamisen iloa ja huippuluokan suorituskykyä, ja se on saanut erittäin hyvät arvostelut autolehdiltä ja kuljettajilta ympäri maailmaa. GTI-mallissa on myös ainutlaatuisia ulkoisia koristelistoja ja sisätiloja, jotka korostavat sen urheilullista henkeä.

Muotoilu

Saa silmät loistamaan

Jo heti ensi silmäyksellä uudessa Polossa voi erottaa lisävarusteena1 saatavan todellisen katseenvangitsijan: innovatiiviset iQ.LIGHT -led-matriisiajovalot. Matriisitekniikka mahdollistaa jatkuvan ajamisen kaukovaloilla häikäisemättä silti muita tielläliikkujia.2 Keulan vaikuttava ilmestys täytyy toki löytyä myös takaa: pakettiin kuuluvat lisävarusteena saatavat led-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

1. Vakiovaruste Polo GTI 
2. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

Digitaalinen mukavuus 

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo Digital Cockpit näyttää korkearesoluutioisessa 20,32 cm:n (8 tuuman) värinäytössä tärkeitä tietoja, kuten nopeusmittarin ja matkamittarin. Digitaaliseen mittaristoon Digital Cockpit Pro1 kuuluu 26,04 cm:n (10,25 tuuman) näyttö, jota voi muokata yksilöllisten toiveiden mukaan. Voit valita näyttöön esimerkiksi kuljettajaa avustavan järjestelmän tai navigointikartan ja medianäytön yhdistelmän – kaikki näytetään tyylikkäinä grafiikkoina ja animaatioina.

1 Lisävaruste Style Business, R-Line Business ja GTI

Avustavat järjestelmät

Pitää sinut kaistalla ja muut etäällä

Kun valitset autoosi IQ.DRIVE Travel Assist -järjestelmän, uudessa Polossa tulee mukana myös kapasitiivinen ohjauspyörä: ohjauspyörän kosketusherkkä pinta havaitsee, onko kuljettajalla auto hallinnassa. Matka-avustin IQ.LIGHT Travel Assist parantaa ajomukavuutta tukemalla kuljettajaa yksitoikkoisissa ja väsyttävissä ajotilanteissa. Erityisesti moottoriteillä ja hyväkuntoisilla maanteillä IQ.LIGHT Travel Assist auttaa kuljettajaa pysymään omalla kaistalla sekä säilyttämään asetetun nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon.

Muita ominaisuuksia

Lisää ominaisuuksia