Käyttövoima
bensiini
CO2-päästöt alk.
128g/km
Kulutus alk.
5,6l/100 km
Tavaratila
351 - 1 125litraa
Kaikki tekniset tiedot näet
rakentamalla auton
Nopea toimitus
Nyt uusi Volkswagen Polo nopeaan toimitukseen
 
Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista uusista Volkswagen-malleista. Nämä saat ajoon jo ensi viikoksi. Valitse auto ja sinulle sopivin jälleenmyyjä.
 
 
Nopean toimituksen autot ovat saatavilla myös Volkswagen Yksityisleasingillä! Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat joustavasti myös digitaalisten asiointikanavien kautta.

Todellinen katseenvangitsija

Polo huolehtii turvallisuudestasi. Sen turvallisuusjärjestelmät pitävät silmällä kaikkea, mitä ympäristössä tapahtuu. Dynaaminen design taas kerää katseet puoleensa .

Valitse mallin varustelutaso

Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.
 
(Vain tilauskannassa olevat autot. Ei uusia tehdastilauksia.)
 

Mukavuus

Kuljettajanäyttö lempiasetuksilla

Haluatko nähdä ainoastaan nopeus- ja matkamittarin? Tai lisäksi ajotietoja? Tai navigointikartan? Tai juuri kuuntelemasi kappaleen nimen? Tai jotakin muuta?
Valinta on sinun käsissäsi: Monitoimiohjauspyörän avulla voit konfiguroida teräväpiirtonäytön helposti itse. Juuri haluamallasi tavalla.

- 26 cm (10,25 tuumaa) TFT-värinäyttö
- Voidaan konfiguroida useilla eri tavoilla – mahdollisuus tallentaa kolme suosikkia

Tekniikka

Pienempi kulutus, suurempi hyöty

Taloudellinen ja tehokas: Polon modernit moottorit on suunniteltu heille, jotka ajavat mielellään ja paljon. Ja haluavat säästää polttoainekuluissa. Jäljelle jää vain kysymys: Mikä moottori saisi olla?

Tutustu myös