Käyttövoima
bensiini
CO2-päästöt alk.
118g/km (WLTP)
Vetotapa
etuveto
Kaikki tekniset tiedot näet
rakentamalla auton

Ylittää odotukset

Kuka sanoo, ettei pienessä autossa voi olla ison auton ominaisuuksia? Tutustu uuden Polon edistykselliseen muotoiluun ja älykkäisiin tekniikoihin. 

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

Uudessa Polossa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

Light signature in the VW Polo: with optional light bar and IQ.LIGHT Matrix LED headlights.

IQ.LIGHT Matrix LED headlights

Saa silmät loistamaan

The optional IQ.DRIVE Travel Assist in the VW Polo also includes a capacitive steering wheel.

IQ.DRIVE Travel Assist

Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisen etäisyyden päässä (järjestelmän rajoitusten puitteissa).

Close-up of the optional Digital Cockpit Pro in the VW Polo, showing the speedometer and navigation system.

Digitaalinen mittaristo

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

Muotoilu

Saa silmät loistamaan

Jo heti ensi silmäyksellä uudessa Polossa voi erottaa lisävarusteena1 saatavan todellisen katseenvangitsijan: innovatiiviset iQ.LIGHT -led-matriisiajovalot. Matriisitekniikka mahdollistaa jatkuvan ajamisen kaukovaloilla häikäisemättä silti muita tielläliikkujia.2 Keulan vaikuttava ilmestys täytyy toki löytyä myös takaa: pakettiin kuuluvat lisävarusteena saatavat led-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

1. Vakiovaruste Polo GTI 
2. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

Digitaalinen mukavuus 

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo Digital Cockpit näyttää korkearesoluutioisessa 20,32 cm:n (8 tuuman) värinäytössä tärkeitä tietoja, kuten nopeusmittarin ja matkamittarin. Digitaaliseen mittaristoon Digital Cockpit Pro1 kuuluu 26,04 cm:n (10,25 tuuman) näyttö, jota voi muokata yksilöllisten toiveiden mukaan. Voit valita näyttöön esimerkiksi kuljettajaa avustavan järjestelmän tai navigointikartan ja medianäytön yhdistelmän – kaikki näytetään tyylikkäinä grafiikkoina ja animaatioina.

1 Lisävaruste Style Business, R-Line Business ja GTI

Avustavat järjestelmät

Pitää sinut kaistalla ja muut etäällä

Kun valitset autoosi IQ.DRIVE Travel Assist -järjestelmän, uudessa Polossa tulee mukana myös kapasitiivinen ohjauspyörä: ohjauspyörän kosketusherkkä pinta havaitsee, onko kuljettajalla auto hallinnassa. Matka-avustin IQ.LIGHT Travel Assist parantaa ajomukavuutta tukemalla kuljettajaa yksitoikkoisissa ja väsyttävissä ajotilanteissa. Erityisesti moottoriteillä ja hyväkuntoisilla maanteillä IQ.LIGHT Travel Assist auttaa kuljettajaa pysymään omalla kaistalla sekä säilyttämään asetetun nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon.

Muita ominaisuuksia

Lisää ominaisuuksia

Tutustu myös