• Käyttövoimabensiini
  • CO2-päästöt alk.118 g/km (WLTP)
  • Vetotapaetuveto
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Ylittää odotukset

  Kuka sanoo, ettei pienessä autossa voi olla ison auton ominaisuuksia? Tutustu uuden Polon edistykselliseen muotoiluun ja älykkäisiin tekniikoihin. 

  Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

  Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Uudessa Polossa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

  Light signature in the VW Polo: with optional light bar and IQ.LIGHT Matrix LED headlights.

  IQ.LIGHT Matrix LED headlights

  Saa silmät loistamaan

  The optional IQ.DRIVE Travel Assist in the VW Polo also includes a capacitive steering wheel.

  IQ.DRIVE Travel Assist

  Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisen etäisyyden päässä (järjestelmän rajoitusten puitteissa).

  Close-up of the optional Digital Cockpit Pro in the VW Polo, showing the speedometer and navigation system.

  Digitaalinen mittaristo

  Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

  Muotoilu

  Saa silmät loistamaan

  Jo heti ensi silmäyksellä uudessa Polossa voi erottaa lisävarusteena1 saatavan todellisen katseenvangitsijan: innovatiiviset iQ.LIGHT -led-matriisiajovalot. Matriisitekniikka mahdollistaa jatkuvan ajamisen kaukovaloilla häikäisemättä silti muita tielläliikkujia.2 Keulan vaikuttava ilmestys täytyy toki löytyä myös takaa: pakettiin kuuluvat lisävarusteena saatavat led-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

  1. Vakiovaruste Polo GTI 
  2. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

  Digitaalinen mukavuus 

  Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

  Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo Digital Cockpit näyttää korkearesoluutioisessa 20,32 cm:n (8 tuuman) värinäytössä tärkeitä tietoja, kuten nopeusmittarin ja matkamittarin. Digitaaliseen mittaristoon Digital Cockpit Pro1 kuuluu 26,04 cm:n (10,25 tuuman) näyttö, jota voi muokata yksilöllisten toiveiden mukaan. Voit valita näyttöön esimerkiksi kuljettajaa avustavan järjestelmän tai navigointikartan ja medianäytön yhdistelmän – kaikki näytetään tyylikkäinä grafiikkoina ja animaatioina.

  1 Lisävaruste Style Business, R-Line Business ja GTI

  Avustavat järjestelmät

  Pitää sinut kaistalla ja muut etäällä

  Kun valitset autoosi IQ.DRIVE Travel Assist -järjestelmän, uudessa Polossa tulee mukana myös kapasitiivinen ohjauspyörä: ohjauspyörän kosketusherkkä pinta havaitsee, onko kuljettajalla auto hallinnassa. Matka-avustin IQ.LIGHT Travel Assist parantaa ajomukavuutta tukemalla kuljettajaa yksitoikkoisissa ja väsyttävissä ajotilanteissa. Erityisesti moottoriteillä ja hyväkuntoisilla maanteillä IQ.LIGHT Travel Assist auttaa kuljettajaa pysymään omalla kaistalla sekä säilyttämään asetetun nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon.

  Muita ominaisuuksia

  Lisää ominaisuuksia

  Tutustu myös