Volkswagen Pörhö
Huolto

Huolto ja korjaukset

Huollon lisäpalvelut

Huolto ja korjaukset

Huoltomme  ja korjaamomme ovat aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä, alkuperäisiä osia ja huoltotarvikkeita, Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena ja sen jälleenmyyntiarvo säilyy.

Voit myös varata ajan soittamalla: 020 762 44

Sijaisauto

Halutessasi voit vuokrata meiltä auton käyttöösi huollon ajaksi.​

Halutessasi voit vuokrata meiltä auton käyttöösi huollon ajaksi. Sijaisautoja on eri koko- ja hintaluokissa. Vuorokausihintaan sisältyy 100 ajokilometriä. Polttoaine ei sisälly hintaan.

Kysy meiltä lisää ja varaa vuokra-auto huoltovarauksen yhteydessä.

 

Katsastuspalvelu

Läheneekö ajoneuvosi katsastus? Tuo autosi meille veloituksettomaan katsastustarkastukseen. Tarkastamalla autosi kunnon ennen varsinaista katsastusta tiedät, jos autossasi on jotain korjattavaa jo ennen varsinaista katsastusta. Saat meiltä raportin ja tarjouksen korjattavista kohteista, mikäli tarkastuksessa havaitaan jotain vikaa.

Hoidamme joustavasti myös autosi katsastuksen ja päästömittauksen puolestasi. Katsastustarkastus on veloitukseton palvelu – maksat vain katsastuksesta ja päästömittauksesta. Tarkastuksen yhteydessä voit myös teettää pieniä korjauksia tai huollattaa ilmastointilaitteen ilman ajanvarausta.

 

Rengaspalvelut

Tarvitsetko säilytyspaikan autonrenkaille? Pörhön rengashotelli säilyttää asianmukaisesti lepovuorossa olevat renkaat ja tarkistaa niiden kunnon turvallisen autoilun takaamiseksi.

Hintaan sisältyy vakuutus koko säilytysajalle sekä renkaiden pesu ja renkaiden kuntotarkastus. Lisäksi renkaiden allevaihto veloitetaan erikseen.

Varaa Pörhö Rengashotelli tai renkaiden vaihto oheisella lomakkeella.

Maksuetu

Valitse Pörhö maksuetu, kun haluat vaivattomuutta maksamiseen. Maksuetumme avulla maksat autosi huollon, korjauksen, varaosat, varusteet ja tarvikkeet kätevästi laskulla tai osamaksulla.

Maksuetu tuo joustoa maksamiseen – saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit maksaa koko summan kerralla pois tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon. Saat korotonta maksuaikaa jopa 12 kk.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen kätevästi alla olevalla sähköisellä lomakkeella tai tulemalla paikan päälle liikkeeseemme. Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat tiedon siitä sähköpostiisi.

Voit hakea luottoa myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla ”pörhö”, max. luotto tekstiviestillä on 2000 euroa.

Maksuedun luotonantaja on Resurs Bank AB.

Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus tullessasi maksamaan ostokset. Lopullinen luottopäätös tulostetaan ja ostos varmennetaan paikan päällä.

 

Direct Express Oulu

​​​​​​​​​​​​​​​​Volkswagen Direct Express -korjaamon palvelut on tarkoitettu viisi vuotta tai sitä vanhemmille Volkswagen-henkilöautoille. Meiltä saat kaikki tarvittavat Volkswagen-alkuperäisosat ja edulliset Volkswagen Economy Parts -osat sekä asiantuntevan Volkswagen-palvelun. 

Työ tapahtuu ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella tai varaamalla huoltoaika ennakkoon nettilomakkeella tai puhelimitse. 

Direct Express Oulu 
ma-pe klo 8.00-17.00

Huollon ajanvaraukset
ma-pe 8.00-17.00 

puh. 020 762 4049