Kaksi naista seisoo kirja kädessä valkoisen VW ID. -auton vieressä auton latautuessa julkisessa latauspisteessä.

Lataa virtaa helposti – We Charge -palvelulla

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 600 000 latauspisteessä.

1.
Lähes sarjatuotantoon valmis konsepti. Auto ei ole vielä myynnissä.
2.
Lataussopimukset, latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n tarjoamia palveluja (Elli, Julkaisutiedot & Oikeudellista asiaa).

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 600 000 latauspisteessä.

Helppoa latausta matkoilla

Sähköinen liikkuminen saa olla helppoa ja hauskaa – saavut sähköautollasi rennosti perille ihan minne vaan. Lataa helposti Volkswagen-sovellus ja tarkista seuraavan latausaseman sijainti – pian voitkin jo ladata autoasi ja saada hintaetuja käyttämäsi We Charge -sopimuksen mukaan.

 • Löydä tuhansia julkisia latauspisteitä ja käytä niitä
 • Lataus kaikkialla Euroopassa vain yhdellä latauskortilla
 • Löydä oikea We Charge -sopimus lähes kaikenlaisiin tarpeisiin
 • Löydä lisää pikalatauspisteitä edullisilla hinnoilla moottoriteiden ja moottoriliikenneteiden varsilta laajentaessasi hakua Selected Partner Network-verkostoon

Lähes kaikenlaisiin tarpeisiin: We Charge -sopimus3

Valkoinen VW ID sivuttain ladattavana julkisessa latauspisteessä. Nainen kulkee auton ohi älypuhelin kädessään.
1
1.
Lähes sarjatuotantoon valmis konsepti. Auto ei ole vielä myynnissä.

Volkswagen Group Charging GmbH:n (Elli) We Charge -lataussopimukset mahdollistavat suoran pääsyn jatkuvasti kasvavaan Elli-latausverkostoon Euroopassa. We Charge Free, We Charge Go ja We Charge Plus tarjoavat valittavaksesi kolme sopimusta, jotka on räätälöity yksilöllisten lataustarpeidesi mukaan. Lisäksi nämä kaikki sopimukset mahdollistavat Plug & Charge-palvelun käytön.

Autamme sinua pääsemään alkuun latauspalvelujen käytössä tukemalla sinua Volkswagen ID -käyttäjätilin ja Volkswagen-sovelluksen luomisessa sekä sovelluksen ja latauskortin käytössä.

Sopimus

We Charge Free

Maksat vain siitä, mitä lataat

 • AC: 0,38 € 4 / kWh
 • DC: 0,76 € / kWh
 • IONITY: 0,79 € / kWh
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 0 €
 • Sopimusaika: 1 kuukausi

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / kWh 240 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / kWh 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Go

Satunnaiseen lataukseen matkoilla

 • AC: 0,34 € 4 / kWh
 • DC: 0,68 € / kWh
 • IONITY: 0,79 € / kWh
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 4,99 €
 • Sopimusaika: 1 kuukausi

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / kWh 240 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / kWh 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Plus

Paljon lataaville ja pitkille matkoille

 • AC: 0,30 € 4 / kWh
 • DC: 0,60 € / kWh
 • Selected Partner Network: 0,50 € / kWh
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 14,99 €
 • Sopimusaika: 1 kuukausi

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / kWh 240 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / kWh 90 minuutin jälkeen

Selected Partner Network

Selected Partner Network

Illustrationen einer Tankstelle mit Ladestationen und Schriftzug "Selected Partner Network"

Volkswagen Group Chargingin (Elli) tarjoama Selected Partner Network -verkosto mahdollistaa optimaaliset latauspysähdykset erittäin tehokkaan latausinfrastruktuurin kautta tarjoten paikan päällä käyttömukavuutta ja todella luotettavaa toimintaa.

We Charge Plus -sopimuksemme käyttäjät saavat lisäksi nauttia ainutlaatuisista, edullisemmista latausmaksuista.

 • Luotettava ja kätevä pikalatausverkko (mukana tällä hetkellä IONITY, Aral pulse, Audi charging hub ja Ewiva)
 • Jatkuva laadunvalvonta mahdollistaa optimaalisen luotettavan toiminnan
 • Aktiivisten latauspisteiden jatkuva päivittyminen sovellukseen
 • Edullisimmat lataushinnat4 We Charge Plus -tariffissa

Latauspisteiden määrää lisätään ja optimoidaan jatkuvasti.

e-reittisuunnittelu 12,13 – löydä lähistöllä sijaitsevat latausasemat

Hakutoiminnon avulla löydät useita latausasemia ja voit asettaa niitä halutessasi reittisuunnitelmasi kohteeksi tai välikohteeksi. Reittisuunnittelun avulla voit suunnitella ajoreittejä julkisen latausverkon varrella ottaen samalla huomioon yksilölliset ominaisuudet, kuten akun varaustilan reitin aikana.

Älykäs apulainen arjen menoihin:
We Charge mukana tien päällä

We Charge App jetzt laden in App Store oder bei Google Play mit QR-Code
5,6
5.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,0–18,6; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Toimintamatka: yhdistetty 545 km. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

We Charge Volkswagen-sovelluksessa

We Charge -toiminnot on integroitu Volkswagen-sovellukseen. Voit etsiä julkisia latauspisteitä helposti sovelluksessa ja tarkastaa niiden saatavuuden reaaliaikaisesti. Voit nähdä kaikki lataustapahtumasi, joten kustannukset ovat täysin läpinäkyviä. Jopa tariffien ja latauskortin hallinta ovat sormiesi ulottuvilla. Kuulostaako hyvältä? Tästä pääset lataamaan sovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit skannata QR-koodin ja ladata sovelluksen suoraan älypuhelimeesi.

We Charge In-Car -sovellus

We Charge In-Car -sovellus tukee latauspisteiden tarkassa haussa tietyllä paikkakunnalla. Sovelluksen voi ladata ja asentaa maksutta In-Car Shopista. Latauspisteitä voi suodattaa monipuolisten hakukriteereiden mukaan: esim. teho, saatavuus, Plug & Charge -yhteensopivuus, palveluntarjoaja tai pistoketyyppi. In-Car-sovellus näyttää lisäksi latauspisteen reaaliaikaisen ja ennustetun saatavuuden sekä latauspisteen läheisyydessä olevat erikoiskohteet, kuten vessat ja ravintolat. Halutun latauspisteen voi välittää navigointijärjestelmälle ja antaa sen ohjata sinut suoraan perille tai huomioida latauspiste reitin varrella. We Charge In-Car -sovelluksen kautta myös latauspisteiden yksityiskohtaiset tiedot laajenevat navigointijärjestelmän näyttöön.
In-Car-sovelluksessa on lisäksi mahdollisuus antaa palautetta ja lukea muiden käyttäjien antamaa palautetta.

--:--

Lataa ensin sovellus, sitten virtaa

1
1. Lataa Volkswagen-sovellus

Hanki Volkswagen-sovellus iOS- tai Android-älypuhelimeesi.

Siirry App StoreenOpens an external link

Siirry Play StoreenOpens an external link

 

2
2. Luo käyttäjätili.

Kirjaudu sisään Volkswagen ID. -autoosi ja luo käyttäjätili.

Luo maksuton käyttäjätili.Opens an external link  

3
3. Valitse lataussopimus.

Valitse sellainen We Charge -lataussopimus, joka sopii liikkuvaan arkeesi.  

Lataaminen rennosti kotona

ID. Chargerin avulla olet myös kotona täysin yhteydessä verkkoon. Voit siis ottaa rennosti autosi latautuessa. Istu rennosti ja ohjaa kotilatauslaitettasi kätevästi suoraan sovelluksesta. Näin lataustapahtuma on aina hallinnassasi, voit ohjata kotilatauslaitettasi ja tehdä lukuisia eri asetuksia. 

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

Harmaa VW ID.5 seisoo autotallin edessä latautuen ID. Chargerilla, kylki näkyvissä, miehellä on kädessä latauskaapeli

Haluatko rentoutua kotona, kun autosi latautuu? Ellin tarjoamalla kotilatauslaitteella ID. Charger saat nykyaikaisen latauskonseptin suoraan kotiisi. Erityisen käytännöllistä: verkottuneet mallit ID. Charger Connect ja ID. Charger Pro tarjoavat älykkäitä toimintoja latauksen hallintaan, sillä voit etäohjata, konfiguroida ja hallita lataamista We Chargen avulla.

We Charge esitettynä videolla

--:--

Usein kysyttyjä kysymyksiä

ID. -mallimme – tutustu sähköautoihin nyt

Tyylikäs SUV-Coupé

Uusi ID.5 edustaa sähköistä crossoveria, jossa ensimmäistä kertaa yhdistyvät ID. -tuoteperheen laadukkuus ja coupé-muotoilun urheilullinen tyylikkyys.

Aloita keskustelu kanssamme

Aloita keskustelu kanssamme

Contact

Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai palautetta? Soita meille.

Tavoitat meidät numerosta 09-85619451Opens a phone link (maksuton kaikissa Suomen verkoissa). Olemme tavoitettavissa kellon ympäri. Jos puhelinoperaattorisi ei tue tätä maksutonta numeroa, soita numeroon +49 5363 9223300Opens a phone link. Maksu riippuu operaattorisi hinnoista. Ulkomailta tulevista soitoista voidaan veloittaa roaming-maksu.

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

3.
Näytetyt lataustariffit sekä latauskortin tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Jotta voit solmia sopimuksen näistä tariffeista, tarvitset Volkswagen ID -tunnuksen (VW-ID) ja Volkswagen-sovelluksen. Jotta voit tarkastella koko tariffitarjontaa Volkswagen sovelluksessa ja tehdä sopimuksen, auton pitää olla lisättynä sovellukseen. Jos et halua luovuttaa VW-ID-tunnuksesi tietoja Volkswagen Group Charging GmbH:lle (Elli), voit käyttää ilman erityisehtoja vaihtoehtoista tarjousta, jonka saa osoitteesta www.elli.eco. Myös latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n (Elli) tarjoamia palveluja.
4.
Kaikki tässä esitetyt hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron.
6.
Maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti määritetyt arvot henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Mallin eri varusteluversioiden toiminta­matka on määritetty dynamometrissä.Todellinen toiminta­matka vaihtelee käytännössä riippuen muun muassa ajotavasta, nopeudesta, päällä olevista mukavuus-/sähkövarusteista, ulkolämpötilasta, matkustajien/kuorman määrästä, tieprofiilista sekä akun vanhenemis- ja kulumisprosessista.
8.

Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on selvitetty laissa määrättyjen mittausmenetelmien avulla. 1. tammikuuta 2022 WLTP-menettely on täysin korvannut NEDC-menettelyn, joten tämän päivämäärän jälkeen tyyppihyväksytyille autoille ei enää ilmoiteta NEDC-arvoja. Arvot eivät koske yksittäisiä autoja vaan on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Lisävarusteet ja tarvikkeet (muut osat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia parametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa näin sää- ja liikenneolosuhteiden ja yksilöllisen ajotavan myötä myös polttoaineenkulutukseen, virrankulutukseen ja CO2-päästöihin sekä auton tehoarvoihin. Todenmukaisten testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Täten ne voivat 1.9.2018 lähtien aiheuttaa muutoksia myös autoverotuksessa. Saat lisä­tietoja WLTP- ja NEDC-menettelyn välisistä eroista osoitteesta http://www.volkswagen.de/wltp.

Lisätietoa uusien henkilöautomallien virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä saa teoksesta ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, joka on saatavilla ilmaiseksi kaikista Saksan myyntipisteistä ja osoitteesta DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern tai sivustolta www.dat.de/co2.