ID.5 GTX
1
1.
ID.5 GTX: Yhdistetty energiankulutus: 16,2–18,6 kWh/100 km; yhdistetyt CO2-päästöt: 0 g/km; CO₂-luokka: A. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Lataa virtaa helposti – We Charge -palvelulla

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 600 000 latauspisteessä.

2.
Lataussopimukset, latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n tarjoamia palveluja (Elli, Julkaisutiedot & Oikeudellista asiaa).

Helppoa latausta matkoilla

Sähköinen liikkuminen saa olla helppoa ja hauskaa – saavut sähköautollasi rennosti perille ihan minne vaan. Lataa helposti Volkswagen-sovellus ja tarkista seuraavan latausaseman sijainti – pian voitkin jo ladata autoasi ja saada hintaetuja käyttämäsi We Charge -sopimuksen mukaan.

 • Löydä tuhansia julkisia latauspisteitä ja käytä niitä
 • Lataus kaikkialla Euroopassa vain yhdellä latauskortilla
 • Löydä oikea We Charge -sopimus lähes kaikenlaisiin tarpeisiin
 • Löydä lisää pikalatauspisteitä edullisilla hinnoilla moottoriteiden ja moottoriliikenneteiden varsilta laajentaessasi hakua Selected Partner Network-verkostoon

Lähes kaikenlaisiin tarpeisiin: We Charge -sopimus3

Valkoinen VW ID sivuttain ladattavana julkisessa latauspisteessä. Nainen kulkee auton ohi älypuhelin kädessään.
4
4.
ID.7 Pro: Yhdistetty energiankulutus: 14,1–16,3 kWh/100 km; yhdistetyt CO2-päästöt: 0 g/km; CO2-luokka: A. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Volkswagen Group Charging GmbH:n (Elli) We Charge -lataussopimukset mahdollistavat suoran pääsyn jatkuvasti kasvavaan Elli-latausverkostoon Euroopassa. We Charge Free, We Charge Go ja We Charge Plus tarjoavat valittavaksesi kolme sopimusta, jotka on räätälöity yksilöllisten lataustarpeidesi mukaan. Lisäksi nämä kaikki sopimukset mahdollistavat Plug & Charge-palvelun käytön.

Autamme sinua pääsemään alkuun latauspalvelujen käytössä tukemalla sinua Volkswagen ID -käyttäjätilin ja Volkswagen-sovelluksen luomisessa sekä sovelluksen ja latauskortin käytössä.

Sopimus

We Charge Free

Maksat vain siitä, mitä lataat

 • AC: 0,38 € 5 / kWh
 • DC: 0,76 € / kWh
 • IONITY: 0,59 € / kWh
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 0 €
 • Sopimusaika: 1 kuukausi

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / kWh 240 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / kWh 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Go

Satunnaiseen lataukseen matkoilla

 • AC: 0,38 € 5 / kWh
 • DC: 0,76 € / kWh
 • IONITY: 0,39 € / kWh
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 5,99 €
 • Sopimusaika: 1 kuukausi

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / kWh 240 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / kWh 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Plus

Usein lataaville ja pitkille matkoille

 • AC: 0,30 € 5 / kWh
 • DC: 0,56 € / kWh
 • Selected Partner Network: 0,39 € / kWh
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 14,99 €
 • Sopimusaika: 1 kuukausi

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / kWh 240 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / kWh 90 minuutin jälkeen

Selected Partner Network

Selected Partner Network

Illustrationen einer Tankstelle mit Ladestationen und Schriftzug "Selected Partner Network"

Volkswagen Group Chargingin (Elli) tarjoama Selected Partner Network -verkosto mahdollistaa optimaaliset latauspysähdykset erittäin tehokkaan latausinfrastruktuurin kautta tarjoten paikan päällä käyttömukavuutta ja todella luotettavaa toimintaa.

We Charge Plus -sopimuksemme käyttäjät saavat lisäksi nauttia ainutlaatuisista, edullisemmista latausmaksuista.

 • Luotettava ja kätevä pikalatausverkko (mukana tällä hetkellä IONITY, Aral pulse, Audi charging hub ja Ewiva)
 • Jatkuva laadunvalvonta mahdollistaa optimaalisen luotettavan toiminnan
 • Aktiivisten latauspisteiden jatkuva päivittyminen sovellukseen
 • Edullisimmat lataushinnat5 We Charge Plus -tariffissa

Latauspisteiden määrää lisätään ja optimoidaan jatkuvasti.

e-reittisuunnittelu 12,13 – löydä lähistöllä sijaitsevat latausasemat

Hakutoiminnon avulla löydät useita latausasemia ja voit asettaa niitä halutessasi reittisuunnitelmasi kohteeksi tai välikohteeksi. Reittisuunnittelun avulla voit suunnitella ajoreittejä julkisen latausverkon varrella ottaen samalla huomioon yksilölliset ominaisuudet, kuten akun varaustilan reitin aikana.

Älykäs apulainen arjen menoihin:
We Charge mukana tien päällä

We Charge App jetzt laden in App Store oder bei Google Play mit QR-Code
6,7
6.
ID.5 Pro: Yhdistetty energiankulutus: 15,5–18,0 kWh/100 km; yhdistetyt CO2-päästöt: 0 g/km; CO₂-luokka: A. Enimmäistoimintamatka*: yhdistetty 567 km. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet. *Toimintamatka on mitattu jarrudynamometrissä toimintamatkan kannalta edullisimmassa ID.5 Pro -mallin varusteluversiossa, jonka infotainment-paketissa on 77 kWh:n akun nettoenergiasisältö. Todellinen toiminta­matka saattaa vaihdella varustelusta riippuen. Todellinen toiminta­matka vaihtelee käytännössä riippuen muun muassa ajotavasta, nopeudesta, päällä olevista mukavuus-/sähkövarusteista, ulkolämpötilasta, matkustajien/kuorman määrästä, tieprofiilista sekä akun vanhenemis- ja kulumisprosessista.

We Charge Volkswagen-sovelluksessa

We Charge -toiminnot on integroitu Volkswagen-sovellukseen. Voit etsiä julkisia latauspisteitä helposti sovelluksessa ja tarkastaa niiden saatavuuden reaaliaikaisesti. Voit nähdä kaikki lataustapahtumasi, joten kustannukset ovat täysin läpinäkyviä. Jopa tariffien ja latauskortin hallinta ovat sormiesi ulottuvilla. Kuulostaako hyvältä? Tästä pääset lataamaan sovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit skannata QR-koodin ja ladata sovelluksen suoraan älypuhelimeesi.

We Charge In-Car -sovellus

We Charge In-Car -sovellus tukee latauspisteiden tarkassa haussa tietyllä paikkakunnalla. Sovelluksen voi ladata ja asentaa maksutta In-Car Shopista. Latauspisteitä voi suodattaa monipuolisten hakukriteereiden mukaan: esim. teho, saatavuus, Plug & Charge -yhteensopivuus, palveluntarjoaja tai pistoketyyppi. In-Car-sovellus näyttää lisäksi latauspisteen reaaliaikaisen ja ennustetun saatavuuden sekä latauspisteen läheisyydessä olevat erikoiskohteet, kuten vessat ja ravintolat. Halutun latauspisteen voi välittää navigointijärjestelmälle ja antaa sen ohjata sinut suoraan perille tai huomioida latauspiste reitin varrella. We Charge In-Car -sovelluksen kautta myös latauspisteiden yksityiskohtaiset tiedot laajenevat navigointijärjestelmän näyttöön.
In-Car-sovelluksessa on lisäksi mahdollisuus antaa palautetta ja lukea muiden käyttäjien antamaa palautetta.

--:--

Lataa ensin sovellus, sitten virtaa

1
1. Lataa Volkswagen-sovellus

Hanki Volkswagen-sovellus iOS- tai Android-älypuhelimeesi.

Siirry App StoreenOpens an external link

Siirry Play StoreenOpens an external link

 

2
2. Luo käyttäjätili.

Kirjaudu sisään Volkswagen ID. -autoosi ja luo käyttäjätili.

Luo maksuton käyttäjätili.Opens an external link  

3
3. Valitse lataussopimus.

Valitse sellainen We Charge -lataussopimus, joka sopii liikkuvaan arkeesi.  

Lataaminen rennosti kotona

ID. Chargerin avulla olet myös kotona täysin yhteydessä verkkoon. Voit siis ottaa rennosti autosi latautuessa. Istu rennosti ja ohjaa kotilatauslaitettasi kätevästi suoraan sovelluksesta. Näin lataustapahtuma on aina hallinnassasi, voit ohjata kotilatauslaitettasi ja tehdä lukuisia eri asetuksia. 

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

Harmaa VW ID.5 seisoo autotallin edessä latautuen ID. Chargerilla, kylki näkyvissä, miehellä on kädessä latauskaapeli

Haluatko rentoutua kotona, kun autosi latautuu? Ellin tarjoamalla kotilatauslaitteella ID. Charger saat nykyaikaisen latauskonseptin suoraan kotiisi. Erityisen käytännöllistä: verkottuneet mallit ID. Charger Connect ja ID. Charger Pro tarjoavat älykkäitä toimintoja latauksen hallintaan, sillä voit etäohjata, konfiguroida ja hallita lataamista We Chargen avulla.

We Charge esitettynä videolla

--:--

Usein kysyttyjä kysymyksiä

ID. -mallimme – tutustu sähköautoihin nyt

Tyylikäs SUV-Coupé

Uusi ID.5 edustaa sähköistä crossoveria, jossa ensimmäistä kertaa yhdistyvät ID. -tuoteperheen laadukkuus ja coupé-muotoilun urheilullinen tyylikkyys.

Aloita keskustelu kanssamme

Aloita keskustelu kanssamme

Contact

Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai palautetta? Soita meille.

Tavoitat meidät numerosta 09-85619451Opens a phone link (maksuton kaikissa Suomen verkoissa). Olemme tavoitettavissa kellon ympäri. Jos puhelinoperaattorisi ei tue tätä maksutonta numeroa, soita numeroon +49 5363 9223300Opens a phone link. Maksu riippuu operaattorisi hinnoista. Ulkomailta tulevista soitoista voidaan veloittaa roaming-maksu.