Mies pitää latauskorttia latauspisteen edessä.
2

Lataa virtaa helposti – We Charge -palvelulla

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 400 000 latauspisteessä.

1.
ID.5 GTX: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,9–19,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.
3.
Lataustariffit, latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n tarjoamia palveluja (Elli, Julkaisutiedot & Oikeudellista asiaa).

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 400 000 latauspisteessä.

Helppoa latausta matkoilla

Sähköinen liikkuminen saa olla helppoa ja hauskaa – saavut sähköautollasi rennosti perille ihan minne vaan. Avaa vain We Connect ID. -sovellus ja tarkista seuraavan latausasema sijainti – pian voitkin jo ladata autoasi ja saada hintaetuja käyttämäsi We Charge -tariffin mukaan.

  • Löydä tuhansia julkisia latauspisteitä ja käytä niitä
  • Lataus kaikkialla Euroopassa vain yhdellä latauskortilla
  • Löydä oikea We Charge -tariffi lähes kaikenlaisiin tarpeisiin
  • Ainutlaatuisia hintaetuja IONITY-pikalatausverkkoon

Lähes kaikenlaisiin tarpeisiin juuri oikea tarjous: We Charge -tariffi4

Punainen VW ID.5 GTX sivuttain ladattavana latauspisteessä

Kun ostat Volkswagen ID.:n, saat We Charge -tariffien avulla heti alusta lähtien pääsyn yhteen Euroopan laajimmista ja nopeimmin kasvavista latausverkostoista. Kaksi muutakin lataustariffia We Charge Go ja We Charge Plus 4,5 ovat valittavissa, ja ne voidaan räätälöidä yksilöllisten lataustarpeidesi mukaan.

Autamme sinua käytön aloittamisessa tukemalla sinua Volkswagen ID. -käyttäjätilin sekä We Connect ID. -sovelluksen käyttöönotossa sekä sovelluksen ja latauskortin käytössä.