Volkswagen Käyttöauto
Huolto

Huolto ja korjaukset

Huollon lisäpalvelut

Huolto ja korjaukset

Huoltomme  ja korjaamomme ovat aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä, alkuperäisiä osia ja huoltotarvikkeita, näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Ja mikä parasta, myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy  hyvän huolenpidon ansiosta mahdollisimman korkeana.​

Katsastuspalvelu

Katsastuspalvelumme hoitaa Volkswagenisi katsastuksen.

Vaivattomin tapa katsastaa auto on ottaa yhteyttä meihin! Tarkastamme autosi katsastuskuntoon ja vastaamme siitä, että auto on hyväksyttävässä katsastuskunnossa. Samalla teemme valmistajan kuhunkin autoon yksilöimät lisätarkastukset. Hoidamme myös katsastuskäynnin puolestasi.

Jos autossasi on jotain huomautettavaa, niin olemme yhteydessä tarvittavien korjausten kustannusarvion ja aikataulutuksen merkeissä. Korjauksista riippuen ne voidaan suorittaa joko samalla kertaa tai varata korjauksille uusi aika.

 

Rengaspalvelut

Renkaiden vaihdot, suuntaukset ja tasapainotukset kuuluvat palveluihimme. Rengasmyyntimme auttaa valitsemaan sopivat renkaat ja vanteet autoon kuin autoon. Hyväkuntoiset ja tasapainossa olevat renkaat ovat turvallisen ja sujuvan ajamisen edellytys.
 
Palvelu on saatavissa seuraavilla paikkakunnilla: Alavus, Kauhajoki, Seinäjoki ja Vaasa.
 
Halutessasi voit jättää renkaasi meille säilytykseen odottamaan seuraavaa sesonkia! Rengashotelli palvelee Vaasassa.

Sijaisauto

Halutessasi voit vuokrata meiltä auton käyttöösi huollon ajaksi.​

Sijaisautoja on eri koko- ja hintaluokissa, hinnat vaihtelevat paikkakunnittain​. Vuorokausihintaan sisältyy 100 ajokilometriä. Polttoaine ei sisälly hintaan.

Kysy meiltä lisää ja varaa sijaisauto huollon ​varauksen yhteydessä.

 

 

 

Huoltotili

Käyttöauto Huoltotili on helppo ja järkevä tapa maksaa esimerkiksi autosi huolto Käyttöautossa. Voit maksaa ostoksesi tai tilaamasi palvelut osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voi hakea jo etukäteen sähköisesti tai toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB.
 
Rahoituksen edut:
  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksistasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Ajankohtaista juuri nyt