Volkswagen Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon Shooting Brake 
Urheilullinen farmari. Myös hybridinä.

  • Käyttövoimabensiini, diesel, lataushybridi
  • CO2-päästöt alk.27 g/km
  • Tavaratila jopa590 - 1 623 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

Enemmän tilaa tyylille ja mukavuudelle.

Volkswagen Arteon Shooting Brake on tyylikäs ja monipuolinen farmari, joka yhdistää urheilullisen tyylin ja käytännöllisyyden tarjoamalla runsaasti tilaa matkustajille ja heidän matkatavaroilleen, mahdollistaen samalla urheilullisen ajo­kokemuksen. TSI-, TDI- ja eHybrid -moottorivaihtoehdot mahdolistavat tehokkaan liikkumisen alhaisella kulutuksella.

Kokonaisuutena Volkswagen Arteon Shooting Brake on tilava ja tyylikäs farmari, joka tarjoaa erinomaisen ajo­kokemuksen ja modernit sekä ketterät teknologiaratkaisut. Nämä ominaisuudet tekevätkin siitä erinomaisen valinnan perheille ja yrittäjille, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä autoa. Tätä kaikkea on Volkswagen Arteon Shootin Brake.

Moderni, tyylikäs, erinomainen ajettava.

Arteon Shooting Brakessa yhdistyvät moderni teknologia ja ajettavuus. Auton vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa mukautuva vakio­nopeuden­säädin, kaistanpitoavustin ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä. Arteon Shooting Brake on hybridimoottorinsa ansiosta myös ympäristöystävällinen ja pienikulutuksinen, ylläpitäen kuitenkin tehokkaan suorituskyvyn.

Arteon Shooting Braken sisä­tilat ovat hienostuneet ja tyylikkäät. Autossa on laaja valikoima korkealaatuisia materiaaleja, kuten nahkaa ja alumiinia. Lisäksi autossa on moderni infotainment-järjestelmä, joka sisältää muun muassa kosketusnäytön, langattoman latausmahdollisuuden sekä pysäköinti­tutkat edessä ja takana.

Osta Volkswagen Arteon Shooting Brake

Kaipaatko lisä­tietoja?

Kaipaatko lisä­tietoja?

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Design 

Luokkansa uusi suunnannäyttäjä

Huomiota herättävä takaosan muotoilu nostaa uuden Arteon Shooting Braken oman luokkansa huipulle. Arteon Shooting Braken tyylikästä ja urheilullista vaikutelmaa on korostettu R-Line-varustelutasolla, jossa on kiinnitetty huomiota tiettyihin yksityiskohtiin.

– laaja värivalikoima
– kromatut koristelistat
– 18 tuuman Sebring-kevytmetallivanteet
– LED-takavalot
– etu- ja takapuskurin R-Line-muotoilu.

Digitaalinen mukavuus 

Oleellisin on näkyvillä

Klassinen nopeusmittari vai teräväpiirtoinen navigointikartta? Digital Cockpit Pro tarjoaa molemmat samanaikaisesti:

– teräväpiirtoinen 26 cm:n (10,25 tuuman) TFT-värinäyttö
– valittavana erilaisia näkymiä
– yksityiskohtaiset ajotiedot näkyviin joko monitoimiohjauspyörän tai Infotainment-järjestelmän kautta
– 2D- ja 3D-karttanäkymä
– navigointikartan suurennus
– valittujen tietojen näyttö koko näytöllä
– navigointikartta ja mediailmoitukset voidaan yhdistää.

Avustavat järjestelmät 1

Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisen etäisyyden päässä.

Travel Assist on äärimmäisen hyödyllinen ajoavustin. Se huolehtii napin painalluksella korkeimman tason ajomukavuudesta1) tukemalla sinua pitkästyttävissä ja väsyttävissä ajotilanteissa:
 
– Travel Assist pitää auton kaistallaan, säilyttää nopeuden ja valvoo etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon moottoriteillä ja hyväkuntoisilla maanteillä.
– DSG-vaihteiston yhteydessä ajat rennosti ruuhkassa ja pysähtelevässä liikenteessä.

1) Järjestelmärajoitusten puitteissa. Kuljettajan on oltava aina valmiina ohittamaan avustava järjestelmä, ja hän on vastuussa siitä, että autoa ajetaan harkitusti.

Tekniikka 

Voimaa uudella tavalla

Uusi Arteon Shooting Brake tarjoaa suuren moottorivalikoiman: TSI-, TDl- moottorit ja eHybrid 1) tarjoavat suuren tehon erityisen alhaisella kulutuksella. Moottoreiden voima jakautuu tasaisesti pienen iskutilavuuden, turboahdon ja suoraruiskutuksen ansiosta. Lisänä vielä aktiivinen sylinteriteknologia (ACT). Siinä osa sylintereistä kytkeytyy automaattisesti pois toiminnasta heti, kun tehoa tarvitaan vähemmän. Moottori käy edelleen tasaisesti.

1) Ennakkomyynnissä

* Ajoneuvon kulutus ja toiminta­matka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toiminta­matka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.