Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake

Täysin uusi tulkinta farmarimallista

 

Avustavat järjestelmät

Tekniikka

Rakenna auto

Ota yhteyttä

Käyttövoima
bensiini, diesel, lataushybridi
CO2-päästöt alk.
27g/km
Tavaratila jopa
590 - 1 623litraa
Kaikki tekniset tiedot näet
rakentamalla auton

Enemmän tilaa tyylille ja mukavuudelle.

Arteon Shooting Brake herättää huomion urheilullisella muotoilullaan. Farmarimalliin on lisätty ylellisyyttä ulkopuolen kromatuilla pinnoilla ja sisäpuolen ketterillä kosketuskäyttötoiminnoilla. TSI-, TDI- ja eHybrid-moottorivaihtoehdot tarjoavat täyden tehon alhaisella kulutuksella.

Design 

Luokkansa uusi suunnannäyttäjä

Huomiota herättävä takaosan muotoilu nostaa uuden Arteon Shooting Braken oman luokkansa huipulle. Arteon Shooting Braken tyylikästä ja urheilullista vaikutelmaa on korostettu R-Line-varustelutasolla, jossa on kiinnitetty huomiota tiettyihin yksityiskohtiin.

– laaja värivalikoima
– kromatut koristelistat
– 18 tuuman Sebring-kevytmetallivanteet
– LED-takavalot
– etu- ja takapuskurin R-Line-muotoilu.

Digitaalinen mukavuus 

Oleellisin on näkyvillä

Klassinen nopeusmittari vai teräväpiirtoinen navigointikartta? Digital Cockpit Pro tarjoaa molemmat samanaikaisesti:

– teräväpiirtoinen 26 cm:n (10,25 tuuman) TFT-värinäyttö
– valittavana erilaisia näkymiä
– yksityiskohtaiset ajotiedot näkyviin joko monitoimiohjauspyörän tai Infotainment-järjestelmän kautta
– 2D- ja 3D-karttanäkymä
– navigointikartan suurennus
– valittujen tietojen näyttö koko näytöllä
– navigointikartta ja mediailmoitukset voidaan yhdistää.

Avustavat järjestelmät 1

Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisen etäisyyden päässä.

Travel Assist on äärimmäisen hyödyllinen ajoavustin. Se huolehtii napin painalluksella korkeimman tason ajomukavuudesta1) tukemalla sinua pitkästyttävissä ja väsyttävissä ajotilanteissa:
 
– Travel Assist pitää auton kaistallaan, säilyttää nopeuden ja valvoo etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon moottoriteillä ja hyväkuntoisilla maanteillä.
– DSG-vaihteiston yhteydessä ajat rennosti ruuhkassa ja pysähtelevässä liikenteessä.

1) Järjestelmärajoitusten puitteissa. Kuljettajan on oltava aina valmiina ohittamaan avustava järjestelmä, ja hän on vastuussa siitä, että autoa ajetaan harkitusti.

Tekniikka 

Voimaa uudella tavalla

Uusi Arteon Shooting Brake tarjoaa suuren moottorivalikoiman: TSI-, TDl- moottorit ja eHybrid 1) tarjoavat suuren tehon erityisen alhaisella kulutuksella. Moottoreiden voima jakautuu tasaisesti pienen iskutilavuuden, turboahdon ja suoraruiskutuksen ansiosta. Lisänä vielä aktiivinen sylinteriteknologia (ACT). Siinä osa sylintereistä kytkeytyy automaattisesti pois toiminnasta heti, kun tehoa tarvitaan vähemmän. Moottori käy edelleen tasaisesti.

1) Ennakkomyynnissä

Rakenna auto 

* Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.