2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Volkswagen Passat GTE Variant.

Passat GTE Variant.

Passat GTE Variant. Ladattava hybridi ilman kompromisseja.

Näyttää tien tulevaisuuteen: Passat GTE Variantin huipputehokas ladattava hydridi –teknologia tuottaa vaikuttavan tehon ja on samalla vaikuttavan taloudellinen sekä mukava.

Design

 • Ulkopuoli

  Vakuuttaa joka suhteessa.

  Selvästi Passat, mutta silti itsenäinen: Tyypilliset design-elementit ilmentävät Passat GTE Variantin ulkonäköä. Näitä ovat dynaamisen profiilin lisäksi keulan sininen koristelista ja puskurien näyttävät led-ajovalot.

  Lue lisää
 • Sisätilat

  Sininen rauhoittaa. Myös Passat GTE Variantin matkustamossa.

  Tämä sinun on nähtävä: Istuimet, nahkaverhoilu ja Ambiente-valaistus – Passat GTE Variantin sporttisen elegantissa matkustamossa kaikki värit sulautuvat täydellisesti toisiinsa. Pääosassa sininen väri.

  Lue lisää
 • Valot

  Näet Passat GTE Variantin aivan uudessa valossa.

  Ne tekevät sinuun vaikutuksen ensi silmäyksellä. Passat GTE Variantissa on vakiovarusteena dynaamiset led-tekniikalla toteutetut lähi- ja kaukovalot sekä led-päiväajovalot. Lisävarusteeksi on saatavana myös tummanpunaiset led-takavalot.

  Lue lisää
 • Vannevalikoima

  Näyttävyyttä: Passat GTE Variantin vannevalikoima.

  Sinä päätät mitkä vanteet sopivat parhaiten Passat GTE Variantiisi. Kattava vannevalikoima tarjoaa lukuisia sporttisia ja elegantteja kevytmetallivanteita, jotka korostavat Passat GTE Variantin viehättävää designia.

  Lue lisää

Tehokkuus

 • Hybridikäyttö

  Molempien moottoreiden parhaat puolet.

  Se ei näytä arkiselta, vaikka selviytyykin erinomaisesti arjen haasteista: Passat GTE Variantin konepellin alla piilee ladattava hybridivoimalinja, joka tekee vaikutuksen dynamiikallaan ja taloudellisuudellaan.

  Lue lisää
 • Latauksen hallinta

  Uudella energialla uuteen päivään. Latauksen hallinta tekee sen mahdolliseksi.

  Aina lähtövalmiina: Ladattava hybriditeknologia (Plug-in-hybridi) tarjoaa mahdollisuuden ladata sähkömoottorin akku ulkoisesta virtalähteestä. Huippumodernin litiumioniakun ansiosta ajat jopa 50 km pelkällä sähköllä.

  Lue lisää
 • Toimintamatka

  Luotettava kumppani niin lyhyille kuin pitkillekin matkoille.

  Selviytyy pitkistäkin matkoista: Passat GTE Variantin uskomaton 1070 kilometrin enimmäistoimintamatka on todiste siitä, että sähköinen liikkuvuus on mahdollista jo nyt – ladattavan hybriditekniikan ansiosta.

  Lue lisää
 • GTE-ajotila

  Lisää ketteryyttä.

  Saisiko olla hieman lisää sporttisuutta? GTE-ajotila tuo käyttöösi molempien moottoreiden voiman.

  Lue lisää
 • E-Mode

  Ajonaikaiset päästöt pois napin painalluksella.

  Vastuullista autoilua Passat GTE Variantilla: Vaihdevivun vieressä olevaa E-Mode-painiketta painamalla siirryt hetkessä sähköajoon.

  Lue lisää

Infotainment

 • Car-Net e-Remote

  Passat GTE Variantin kauko-ohjain: sinun älypuhelimesi.

  Älypuhelimella voit olla yhteydessä ystäviisi, liikekumppaneihisi – ja autoosi. Car-Net e-Remote -sovelluksen avulla pääset mukavasti käsiksi sähköautosi tärkeimpiin toimintoihin.

  Lue lisää
 • Car-Net App-Connect

  Käytä omia sovelluksiasi myös Volkswagenissasi.

  App-Connect – kolme innovatiivista teknologiaa, joiden avulla tuot älypuhelimesi sovellukset Infotainment-järjestelmän kosketusnäytölle: MirrorLink™, Google Android Auto™ ja Apple CarPlay™.

  Lue lisää
 • Radio ja navigointi

  Hienoa, kun matkakumppanin voi etsiä itse.

  Volkswagenissa sinä teet valinnat. Siitä huolehtii laadukas Composition Media -radio sopivilla kaiuttimilla, helppokäyttöinen tekniikka ja lukuisat liitäntämahdollisuudet. Lisävarusteeksi on saatavana kaksi navigointijärjestelmää, jotka täyttävät kaikki multimediatoiveet.

  Lue lisää

Kuljettajaa avustavat järjestelmät

Mukavuus

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin