Suuri mukavuus. Pidempi toimintamatka. Pienempi kulutus.

Uusi Passat GTE Variant yhdistää ladattavan hybriditekniikan edut reiluihin tiloihin ja erinomaiseen mukavuuteen. Se on tehokas, taloudellinen ja tarjoaa suuret tilat työlle, perheelle tai urheilulle. Sen mukava sähkötoimintamatka edustaa tulevaisuuteen suuntautunutta ja vastuullista autoilua. Se on myös todellinen katseenvangitsija.

Passat GTE Variantissa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

VW Passat GTE Variant: buttons to the left of the gear lever, GTE button LED illuminated, start/stop button

 

GTE-ajotila

Ajonautintoa napin painalluksella

Mobiiliavain

Älypuhelimesi avainroolissa

Mukautuva vakionopeussäädin (ACC)

Säilyttää etäisyyden. Noudattaa nopeusrajoituksia.

VW Passat exterior, mobile key Woman opens car with smartphone
Passat automatic distance control ACC, diagrammatic representation of the predictive speed control

Hybriditekniikka

Ajoiloa napin painalluksella

Vain nappia painamalla voi tulla hyvälle tuulelle! Valitse haluamasi ajotila helposti napinpainalluksella: Pelkällä sähköllä tai sähkö- ja polttomoottorin yhdistelmällä. GTE-tilassa käytetään molempien moottoreiden voimaa, joka takaa erityisen suuren vääntövoiman. Boost-tilassa sähkömoottori ja TSI-bensiini-suorasuihkutusmoottori toimivat yhdessä – tyypillisellä moottoriäänellä, joka aktivoituu GTE-tilan myötä. Moottorin ääniä säestää usein myös kuljettajan tyytyväinen hyrinä.

 

Lisätietoa sähköautoista sähköpostiisi!

Volkswagenin sähköautojen ja lataushybridien mallisto laajenee jatkuvasti.

Täytä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uutuusmalleista heti kun ne esitellään. Kerromme myös kun pääset tutustumaan ja koeajamaan!

Yhdistettävyys

Älypuhelimesi on avainroolissa

Voit avata Passat GTE Variantin ovet tai käynnistää moottorin mukavasti ja nopeasti käyttäen älypuhelintasi mobiiliavaimena. Mobiiliavaimen voi lähettää salatulla yhteydellä ystävälle tai perheenjäsenelle ja antaa Passatin hänen käyttöönsä. Saat käyttöösi kaksi avainlisenssiä, jotka ovat voimassa vuoden. Lisäavaimia voi ostaa webshopista tai suoraan Passat GTE:stä. Kuinka monta, sen päätät sinä.

Saatavana vain Discover Pro -navigointijärjestelmän (lisävaruste) ja We Connect -sovelluksen yhteydessä. Saat alussa käyttöösi kaksi mobiiliavainta, jotka on lunastettava 4 vuoden kuluessa We Connect -sopimuksen solmimisesta. Mobiiliavaimen jakaminen edellyttää lähettäjän henkilöllisyyden tarkistamista Volkswagen Ident -menettelyllä. Kun mobiiliavain on asennettu yhteensopivaan älypuhelimeen, se on voimassa vuoden ajan.

Tässä kuvatut autot ja varusteet saattavat poiketa tiettyjen yksityiskohtien suhteen toimitettavista autoista. Kuvissa esiintyy joitakin erikseen veloitettavia lisävarusteita. Tiedot eivät koske yksittäisiä malleja vaan toimivat vertailuna eri autotyyppien välillä.

 

Avustavat järjestelmät

Säilyttää etäisyyden. Noudattaa nopeusrajoituksia.

Ennakoivalla nopeussäädöllä varustettu mukautuva vakionopeussäädin ACC tunnistaa viralliset nopeusrajoitukset, kaarteet ja kiertoliittymät ja reagoi niihin tilanteen vaatimalla tavalla (järjestelmän rajojen puitteissa). Järjestelmä auttaa kuljettajaa säilyttämään etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon nopeuteen 210 km/h saakka.

Passat Variant GTE Premium

* Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Koeajo

Varaa koeajo lähimmältä Volkswagen-jälleenmyyjältä.

Tekniikan Maailman vertailussa neljä lataushybridiä

Volkswagen Passat GTE Premium sai viisi tähteä ja arvosanaksi 8,9.

Ylläpitokuluiltaan Volkswagen on edullisin ja sen matala melutaso tukee matkustusmukavuutta.

"Volkswagen Passat on edelleen vahva maantieauto. Polttoainetaloudellisuus on huippuluokkaa, samoin tilojen väljyys."  

 

Muut Passat-mallit

Uusi Passat Variant

Uusi Passat Variant on moniosaaja, joka tilavuuden lisäksi tarjoaa suurta mukavuutta ja lukuisia vakiovarusteisia ajamista helpottavia innovaatioita.

Uusi Passat

Uusi Passat on todellinen moniosaaja joka tarjoaa lukuisia vakiovarusteisia teknologioita ja suuren mukavuuden.

Auton ostamisen palvelut

Kiinnostuiko? Näin jatkat eteenpäin.

Suora yhteys meihin

Kaikissa omaa autoasi tai muissa mallistoon tai huoltoon liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa ota yhteys lähimpään Volkswagen-jälleenmyyjään. Jälleenmyyjämme auttavat sinua asiassasi nopeasti eteenpäin.