Suurta mukavuutta, kaikissa tilanteissa. Uusi Passat.

Oletko paljon liikkeellä, ajat pitkiä työmatkoja ja hoidat perheen arkisia ajoja? Vaadit autolta paljon, mutta uusi Passat tarjoaa jotain vielä enemmän. Sen tehtävä on helpottaa sinun arkeasi. Intuitiivisten toimintojen ansiosta jokainen ajokilometri on elämys. Tervetuloa nauttimaan.

Passatissa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

Travel Assist

Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisesti etäisyyden päässä.

IQ.LIGHT led-matriisiajovalot 

Dynaaminen ulkonäkö. Muita häikäisemättä.

Mukautuva vakionopeussäädin ACC

Säilyttää etäisyyden. Noudattaa nopeusrajoituksia.

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

Avustavat järjestelmät

Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisesti etäisyyden päässä.

Travel Assist (Suomessa vakiovaruste) on äärimmäisen hyödyllinen ajoavustin. Se huolehtii napin painalluksella korkeimman tason ajomukavuudesta tukemalla sinua pitkästyttävissä ja väsyttävissä ajotilanteissa (järjestelmän rajojen puitteissa: kuljettajan on oltava aina valmiina ohittamaan avustava järjestelmä ja hän on vastuussa siitä, että ajoneuvoa ajetaan harkitusti):


- Travel Assist pitää auton kaistallaan, säilyttää nopeuden ja valvoo etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon moottoriteillä ja hyväkuntoisilla maanteillä.
- DSG-vaihteiston yhteydessä ajat rennosti ruuhkassa ja pysähtelevässä liikenteessä.

Järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa ajoneuvon hallinnasta

 

Avustavien järjestelmien toiminta voi olla rajoittunutta olosuhteista johtuen (esim. säätila, ajokeli, tiemerkinnät). Kuljettajan tulee tarkkailla järjestelmien toimintaa ja hän on aina itse vastuussa ajoneuvon hallinnasta ja liikenteen seuraamisesta.

Muotoilu

Dynaaminen katse. Muita häikäisemättä.

IQ.LIGHT led-matriisiajovalot (Suomessa Style-varustelutasossa lisävaruste, R-Line ja GTE vakiovaruste) loistavat dynaamisella kaukovalo-ohjauksellaan muita häikäisemättä (järjestelmän rajojen puitteissa). Yksittäisiä led-segmenttejä ohjataan päälle ja pois ajotilanteen mukaisesti.
Ajat sitten päivällä kaupungissa, yöllä maantiellä tai huonossa säässä moottoritiellä: IQ.LIGHT led-matriisiajovalot mukautuvat tilanteeseen. Ne tekevät ajostasi rennompaa – samoin kuin edellä ajavien ja vastaan tulevien.

Tutustu myös