2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Uusi Tiguan Allspace.

Ylellistä matkustamista jopa seitsemälle.

Uusi Tiguan Allspace on näyttävä katumaasturi, joka vakuuttaa ominaisuuksillaan kaikissa olosuhteissa. Hulppeat varusteet, runsaat ja helposti muunneltavat sisätilat sekä turvallisuutta edistävät järjestelmät tekevät Tiguan Allspacesta täydellisen matkakumppanin jopa seitsemälle.

Design.

Näin hyvältä näyttää muuntautumiskyky: Uuden Tiguan Allspacen design korostaa taitavasti sen vahvuuksia ja on samalla tyylikäs sekä laadukas.

 • Ulkopuolen design

  Säteilevä katseenvangitsija.

  Saa sinut haluamaan lisää: Tutustu kompaktin katumaasturin uusiin mittasuhteisiin ja anna näyttävän valokuvion ja laadukkaiden designelementtien tehdä sinuun vaikutus.

  Katso lisää
 • Sisustuksen design

  Valtavasti muunneltavaa tilaa.

  Uusi lempipaikkasi? Uuden Tiguan Allspacen matkustamon selkeä muotokieli saa aikaan ainutlaatuisen viihtyisän tunnelman.

  Katso lisää
 • Panoraamakattoluukku tunnelmavalaistuksella

  Enemmän vapautta. Joka ilmansuuntaan.

  Lisävarusteena tilattava panoraamakattoluukku huolehtii suuren kokonsa ansiosta miellyttävästä valoisuudesta ja vapaasta näkyvyydestä taivaalle. Etumainen lasielementti avautuu, nousee ja laskee sähköisesti. Mikäli tähdet tai suurkaupungin valot eivät loista riittävän kirkkaasti, voit valaista matkustamon miellyttävällä tunnelmavalaistuksella.

  Katso lisää
 • Led-ajovalot ja -takavalot

  Huolehtivat näkyvyydestä. Ja ulkonäöstä.

  Innovatiivinen design tekee Tiguan Allspacesta ainutlaatuisen ilmestyksen – tämän huomaa erityisesti vaikuttavista led-ajovaloista ja -takavaloista (vakio-/lisävaruste varustetasosta riippuen). Dynamic Light Assist –järjestelmän (vakio Highline) ansiosta vastaantulijoiden silmään pistää kaukovaloillakin ainoastaan Tiguan Allspacen viehättävä design.

  Katso lisää
 • Vanteet

  Design, joka pistää silmään. Ja liikuttaa.

  Tiguan Allspace tarjoaa lukuisia ainutlaatuisia designin tunnusmerkkejä. Neljä niistä on vanteita. Ne sulautuvat täydellisesti Tiguan Allspacen designiin ja kuvastavat sen luonnetta, joka on samalla maskuliinisen sporttinen ja dynaaminen sekä tyylikkään elegantti.

  Katso lisää

Liitettävyys.

Pitääkö sinun soittaa puheluja ajon aikana, tarvitsetko ajankohtaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? Tiguan Allspace tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Car-Net Security & Service

  Arjessa ja hätätilanteessa – aina yhtä käytännöllinen.

  Car-Netin Security & Service -palvelun (lisävaruste) avulla pääset käsiksi auton tärkeimpiin tietoihin. Hätäpuhelupalvelu muodostaa automaattisesti yhteyden Volkswagenin hätäpuhelukeskukseen onnettomuuden sattuessa. Törmäystunnistimien ansiosta auton senhetkinen sijainti ja autotiedot välitetään automaattisesti pelastusviranomaisille. Voit ilmoittaa onnettomuudesta myös manuaalisesti 3-painikemoduulin nappia painamalla.

  Katso lisää
 • Car-Net Guide & Inform

  Älä suostu enää ajamaan ilman internetiä.

  Internet on hyödyllinen monilla elämänalueilla – myös autossa. Saat käyttöösi esimerkiksi ajantasaisia liikennetietoja. Siten voit suunnitella ja muuttaa ajoreittiäsi ennakoivasti. Lisävarusteena tilattavat Car-Netin Guide & Inform -palvelut tarjoavat vielä enemmän.

  Katso lisää
 • Car-Net App-Connect

  Käytä omia sovelluksiasi myös Volkswagenissasi.

  App-Connect – kolme innovatiivista teknologiaa, joiden avulla tuot älypuhelimesi sovellukset Infotainment-järjestelmän kosketusnäytölle: MirrorLink™, Google Android Auto™ ja Apple CarPlay™.

  Katso lisää
 • Radio ja navigointi

  Hienoa, kun matkakumppanin voi etsiä itse.

  Volkswagenissa sinä teet valinnat. Vakiovarusteena on Radio Composition Media sopivilla kaiuttimilla, helppokäyttöinen tekniikka ja lukuisia liitäntämahdollisuuksia. Valittavanasi on myös kaksi navigointijärjestelmää, jotka täyttävät kaikki multimediatoiveet.

  Katso lisää
 • App-Connect Cam-Connect

  Avaa uusia perspektiivejä. Myös matkustamossa.

  Ohjaamossa on paljon havainnoitavaa, samoin joskus takapenkillä. Jotta takapenkin tilanne pysyy hallinnassa, voit katsella ajon aikana GoPro®-kameran pysäytyskuvia mukavasti radion tai navigointijärjestelmän näytöltä Car-Net App-Connectin avulla.

  Katso lisää

Kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Tiguan Allspace avustaa sinua myös kriittisissä ajotilanteissa älykkäillä teknologioillaan ja osin lisävarusteena saatavilla, kuljettajaa avustavilla järjestelmillään, jotka estävät onnettomuuksia. Se tarjoaa rauhoittavan suvereenin ajotunteen.

 • Area View

  Täydellistä ennakointia. Joka suuntaan.

  Kun pysäköit ruuhkaisessa kaupungissa tai peruutat tuntemattomassa maastossa – eikö olisi hienoa jos näkisit tuollaisessa tilanteessa auton ympäri yhdellä silmäyksellä? Lisävarusteena tilattava ympäristön tarkkailujärjestelmä Area View tekee sen mahdolliseksi neljällä kamerallaan.

  Katso lisää
 • Lane Assist

  Suoraviivaisesti. Myös tien päällä.

  Yksitoikkoiset reitit, ahtaat ajokaistat tai kapeat pikkutiet saavat joskus keskittymisen herpaantumaan pidemmillä matkoilla. Lane Assist -kaistanpitoavustin avustaa sinua näissä ajotilanteissa ja minimoi riskejä.

  Katso lisää
 • Trailer Assist

  Vaivatonta pysäköintiä. Myös suurella perävaunulla.

  Auto hoitaa ohjauksen puolestasi, kun haluat pysäköidä tai peruuttaa perävaunun kanssa. Lisävarusteena saatava Trailer Assist - perävaunun peruutusavustin tekee työn puolestasi.

  Katso lisää
 • Dynamic Light Assist

  Kirkkaita hetkiä. Myös pimeässä.

  Kaukovalot tuovat lisävaloa pimeään. Valojen jatkuva vaihtaminen on kuitenkin työlästä. Dynamic Light Assist huolehtii valojen mukauttamisesta ajotilanteen mukaan puolestasi (vakiovaruste Highline / lisävaruste Comfortline).

  Katso lisää
 • Pysäköintiavustin

  Rentoa pysäköintiä. Napin painalluksella.

  Uusi Tiguan Allspace ei ainoastaan johdata sinua perille, se myös ohjaa puolestasi. Lisävarusteena tilattava Park Assist -pysäköintiavustin mittaa tunnistimillaan tyhjät parkkiruudut kadun molemmin puolin. Kun se löytää sopivan ruudun, se ohjaa auton automaattisesti järjestelmän rajojen puitteissa pituus- tai poikittaissuuntaiseen pysäköintiruutuun – ja myös siitä pois.

 • Ruuhka-avustin

  Rennosti. Myös ruuhkassa.

  Ruuhka-avustin pitää silmällä muita autoja ruuhkassa ja reagoi automaattisesti. Järjestelmä kaasuttaa, jarruttaa ja pitää auton omalla kaistallaan (järjestelmän rajojen puitteissa). Kun liikenne pysähtelee, se myös pysäyttää auton tarvittaessa ja lähtee liikkeelle tietyn ajan sisällä. Ruuhka-avustin hyödyntää mukautuvan vakionopeussäätimen ACC ja Lane Assist –kaistanpitoavustimen toimintoja. Ruuhka-avustin säästää hermojasi pysähtelevässä liikenteessä ja auttaa ehkäisemään tyypillisiä ruuhkassa tapahtuvia peräänajoja.

Mukavuus.

Uudet alueet ovat harvoin mukavia. Siksi matkan sinne on oltava sitäkin mukavampi. Tiguan Allspace tekee matkastasi mahdollisimman miellyttävää tilavalla matkustamollaan ja lukuisilla mukavuusavustimillaan.

 • Tavaratilan Easy Open -toiminto

  Helppo avata. Helppo sulkea.

  Easy Open -toiminnon (vakiovaruste Highline / lisävaruste Comfortline) myötä rento matkanteko alkaa jo ennen liikkeellelähtöä. Nosta painava matkalaukku tavaratilaan avainta etsimättä: Pieni potkaiseva liike jalalla puskurin alle riittää avaamaan takaluukun. Sen sulkeminen on yhtä helppoa: Painat vain sisäpuolella olevaa painiketta. Takaluukku sulkeutuu kun sinä liikut avaimen kanssa pois auton luota tai 20 sekunnin kuluttua.

  Katso lisää
 • DYNAUDIO Excite Surround

  Kaikki sävelet kohdallaan.

  Voiko autosi musiikki kuulostaa jopa hifi-järjestelmiä paremmalta? DYNAUDIO Excite Surround -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) on optimoitu auton akustiikkaan ja se tuottaa äänen, jota et voinut kuvitella olevankaan – vaikka olisit tottunut High End -äänentoistoon.

  Katso lisää
 • ergoActive -istuin

  Tie silmien edessä. Mukavuus selässä.

  Saksassa AGR-tunnuksen (Aktion Gesunder Rücken) saanut ergoActive-istuin (lisävaruste) takaa optimaalisen mukavuuden ja vähentää selkärankaan kohdistuvaa painetta ajon aikana. Siinä on kallistus- ja syvyyssäädön lisäksi myös sähköinen, neliasentoinen ristiseläntuki ja sähköinen hierontatoiminto.

  Katso lisää
 • Active Info Display

  Muuntuu. Sinun toiveittesi mukaan.

  Kierroslukumittari, nopeusmittari, kilometrilaskuri – Digitaalinen mittaristo Active Info Display (Highline vakio / Comfortline lisävaruste) näyttää tämän kaiken ja paljon muuta yhdellä silmäyksellä. Ja mikä parasta: Voit valita näyttöön sinun mielestäsi tärkeimmät tiedot.

  Katso lisää
 • Head-up-Display

  Kaikki yhdellä silmäyksellä. Katse silti tiessä.

  Aina ajan tasalla, katsetta kääntämättä: Lisävarusteena tilattava tuulilasinäyttö Head-up-Display (HUD) nousee napin painalluksella ylös kojelaudasta ja tuo kaikki tärkeät tiedot kuten nopeuden, navigointitiedot ja liikennemerkit suoraan kuljettajan näkökenttään.

  Katso lisää

Ajokokemus.

Missä kohteesi ikinä sijaitseekaan – tehokkaat moottorit ja 4MOTION-teknologia vievät sinut melkeinpä mihin tahansa. Säilytät kontrollin joka tilanteessa – jokaisella tiellä. 4MOTION Active Control pitää nimittäin Tiguan Allspacen nelivetoiset versiot aina ihanteellisesti kiinni alustassa.

 • Ajoprofiilin valinta

  Aina ihanteelliset säädöt. Jokaisella alustalla.

  Ajoprofiilin valinnalla (vakiovaruste 4MOTION-malleissa) valitset aina sopivan ajoprofiilin: Normal, Eco, Sport, Comfort tai Individual. Moottori- ja vaihteistosäädöt sekä tiettyjen avustinjärjestelmien toiminta mukautetaan vallitseviin olosuhteisiin.

  Katso lisää
 • 4MOTION

  Pitää kiinni tiessä.

  Haluatko hyvän pidon myös märällä ja epätasaisella alustalla? Hyvä pito on mahdollista melkein kaikkialla 4MOTION-nelivedon (lisävaruste) ansiosta.

  Katso lisää
 • 4MOTION Active Control

  Aina sopiva.

  Ajat sitten moottoritiellä tai lumisella maantiellä – 4MOTION Active Control (vakiovaruste 4MOTION-malleissa) tuo käyttöösi erilaisia, mukautettuja ajoprofiileja.

  Katso lisää
 • Moottorit

  Parempi hyötysuhde.

  Valitsetpa sitten bensiini- tai dieselmoottorin, Tiguan Allspacen kaikki moottorit ovat äärimmäisen tehokkaita ja käytännöllisiä.

  Katso lisää
Volkswagen Highline

Highline-mallisto.

Parhaat varusteet. Ajamista rakastaville.

Tutustu Tiguan Allspacen varustelutasoihin.

Comfortline

 • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, lämmitettävä, vaihteenvalitsimilla
 • Mukautuva vakionopeussäädin ACC. Nopeudenrajoitin. Pysäytystoiminto DSG-automaatin yhteydessä.
 • Täysautomaattinen Air Care Climatronic-ilmastointi. Lämpötilansäätö 3. alueelle, käyttömahdollisuus takana.
 • Kaukovaloautomatiikka Light Assist
 • Kaistanpitoavustin Lane Assist. Aktiiviset ohjausliikkeet.

Comfortline

Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, lämmitettävä, vaihteenvalitsimilla
Mukautuva vakionopeussäädin ACC. Nopeudenrajoitin. Pysäytystoiminto DSG-automaatin yhteydessä.
Täysautomaattinen Air Care Climatronic-ilmastointi. Lämpötilansäätö 3. alueelle, käyttömahdollisuus takana.
Kaukovaloautomatiikka Light Assist
Kaistanpitoavustin Lane Assist. Aktiiviset ohjausliikkeet.
Pysäköintitutkat edessä ja takana. Etäisyysnäyttö ja äänimerkki.
Kevytmetallivanteet Tulsa 7J x 17 Dark Graphite
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

Highline

 • Digitaalinen mittaristo Active Info Display 10,25" mukautettava värinäyttö
 • Kevytmetallivanteet Kingston 7J x 18
 • Dynaamiset Led-ajovalot. Ajotilanteen mukaan säätyvät. Led-päiväajovalot.
 • Kaukovalojärjestelmä Dynamic Light Assist. Kaukovaloautomatiikka ja mukautuva valojakauma.
 • Avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access

Highline

Digitaalinen mittaristo Active Info Display 10,25" mukautettava värinäyttö
Kevytmetallivanteet Kingston 7J x 18
Dynaamiset Led-ajovalot. Ajotilanteen mukaan säätyvät. Led-päiväajovalot.
Kaukovalojärjestelmä Dynamic Light Assist. Kaukovaloautomatiikka ja mukautuva valojakauma.
Avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access
Takaluukun avaaminen jalan heilautuksella "Easy Open" sekä "Easy Close", Sähkötoiminen takaluukku.
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin.