Suurta vapautta

Kaukokaipuuta tai seikkailunhalua - miksi ikinä sitä kutsutkin. Kaiken sen voit kokea yhdessä Grand Californian kanssa. California on ollut jo vuosikymmenien synonyymi liikkuminen vapaudelle ja nyt isoveli tarjoaa sen saman, mutta – isommin. Täysin varusteltu lomakoti. Enemmän tilaa, enemmän mukavuutta ja enemmän vapautta.

Transporter 6.1 sisätilat
Valkoinen transporter 6.1 ylhäältä kuvattuna kadulla parkissa

Erityisen vaikuttava

Luotettava ja mukava – joka tilanteessa

Yksinäisiä vuoristokyliä. Autioita rantoja. Syrjäisiä vaellusreittejä. Jännittävät matkat ovat entistä hauskempia, kun tiedät voivasi luottaa matkakumppaniisi aina ja joka paikassa. Grand Californian navigointijärjestelmät vievät sinut luotettavasti perille – myös täysin tuntemattomilla seuduilla. Mieleisestä musiikista ja hyvästä viihteestä nauttien.

Huolella suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten

Kaikki ominaisuudet

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi versio ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin version yhteydestä.

Grand Californian jälleenmyyjät

Suomessa Volkswagenin matkailuautoja myydään seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vantaa, Ylivieska

Volkswagenin matkailuautoja huolletaan kaikissa Volkswagen Hyötyautojen merkkihuolloissa ympäri Suomen.

Kilpailu on voimassa 10.5.-16.5.2022. Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä kilpailupostauksesta Volkswagen Suomi – Facebook-kanavalla. Kilpailun voittaja saa viikoksi käyttönsä Volkswagen Grand California -auton. Kilpailun voittajan tulee olla täysi-ikäinen ja B-ajokortin omistava. Auton käyttö on rajoitettu Suomen rajojen sisälle (ei ulkomaille, ei Ahvenanmaalle). Facebook ei ole vastuussa kilpailusta. Jos emme tavoita voittajaa viikon sisällä, meillä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvomme voittajan 17.5.2022 ja olemme yhteyksissä voittajaan henkilökohtaisesti.Järjestämme sivustollamme arvontoja, jos emme saa voittajaa kiinni viikon kuluessa yhteydenottopyynnöstä, arvomme uuden voittajan. Kilpailuihimme voi osallistua vain Suomesta, koska voimme toimittaa palkinnot vain Suomen mantereelle (Ei ulkomaille, eikä Ahvenanmaalle).