Volkswagen Grand California

Volkswagen Grand California 
Matkailuautojen moderni edelläkävijä.

Suuren vapauden matkailu­auto.

Volkswagen Grand California on ihanteellinen matkailu­auto niille, jotka haluavat matkustaa tyylikkäästi ja mukavasti. Se on suuri ja tilava, tarjoaa monia ominaisuuksia ja toimintoja sekä runsaasti varastotilaa. Grand California tarjoaa täydellisen tasapainon toiminnallisuuden ja mukavuuden välillä.

Osta Volkswagen Grand California

Volkswagen Grand California

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Moderni, käytän­nöllinen ja mukava.

Volkswagen Grand California -retkeilyauto on varusteltu modernilla keittiöllä, jossa on liesi, jääkaappi ja pesuallas. Lisäksi siinä on oma kylpyhuone, joka tarjoaa mukavuutta ja yksityisyyttä matkalla. Sisustus on moderni ja tyylikäs, mikä tekee matkasta miellyttävän ja rentouttavan.

Grand California on varustettu Volkswagenin uusimmalla tekniikalla, joka takaa turvallisuuden, mukavuuden ja käyttömukavuuden. Autossa on myös runsaasti eri mukavuusvarusteita, kuten ilmastointi, lämmitys ja multimediajärjestelmä, jotka tekevät matkasta entistäkin nautinnollisemman.

Kaukokaipuuta tai seikkailunhalua - miksi ikinä sitä kutsutkin. Volkswagen Grand California on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät modernia ja toiminnallista matkailu­autoa, joka on suunniteltu tarjoamaan ylellistä mukavuutta ja käyttömukavuutta matkalla. Täysin varusteltu lomakoti. Enemmän tilaa, enemmän mukavuutta ja enemmän vapautta. Tätä kaikkea on Volkswagen Grand California.

Erityisen vaikuttava

Luotettava ja mukava – joka tilanteessa

Yksinäisiä vuoristokyliä. Autioita rantoja. Syrjäisiä vaellusreittejä. Jännittävät matkat ovat entistä hauskempia, kun tiedät voivasi luottaa matkakumppaniisi aina ja joka paikassa. Grand Californian navigointijärjestelmät vievät sinut luotettavasti perille – myös täysin tuntemattomilla seuduilla. Mieleisestä musiikista ja hyvästä viihteestä nauttien.

Huolella suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten

All features

Grand Californian jälleenmyyjät

Suomessa Volkswagenin matkailuautoja myydään seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vantaa, Ylivieska

Volkswagenin matkailuautoja huolletaan kaikissa Volkswagen Hyötyautojen merkkihuolloissa ympäri Suomen.

VW Grand California -matkailuauto suomalaisessa maisemassa

Matkailuautolla Lapin pakkasissa ja pääkaupungin vilinässä

Sepposen perheelle aukesi uusi maailma Volkswagen Grand California -matkailuauton hankkimisen myötä. Lyhyessä ajassa talvi- ja kesäreissuja on kertynyt useita. Arkiajotkin perheen isä sukkuloi tyytyväisenä samalla autolla kaupungin vilinässä. Lasten harrastusten aikana auto palvelee tarvittaessa myös toimistona.

Lue tästä koko juttu


 

VW-tila-autot

Volkswagen-tila-autot

Grand California on ihanteellinen matkailu­auto, mutta meillä on myös muita ratkaisuja tila-auton tai retkeilyn tarpeisiin. Tutustu näppärään Caddyyn, 7-paikkaiseen Multivaniin sekä klassikkona syntyneeseen ID. Buzziin.

Volkswagenin tila-automallistosta löydät varmasti sinun ja matkaseurasi tarpeisiin sopivan auton.

Tutustu Volkswagen-tila-autoihin