--:--

Grand California - huippuvarusteltu lomakoti

Grand California nopeaan toimitukseen

Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista malleista. Kysy lisätietoja ja tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Volkswagen-jälleenmyyjältä!

Suurta vapautta

Kaukokaipuuta tai seikkailunhalua - miksi ikinä sitä kutsutkin. Kaiken sen voit kokea yhdessä Grand Californian kanssa. California on ollut jo vuosikymmenien synonyymi liikkuminen vapaudelle ja nyt isoveli tarjoaa sen saman, mutta – isommin. Täysin varusteltu lomakoti. Enemmän tilaa, enemmän mukavuutta ja enemmän vapautta.

Transporter 6.1 sisätilat
Valkoinen transporter 6.1 ylhäältä kuvattuna kadulla parkissa

Erityisen vaikuttava

Luotettava ja mukava – joka tilanteessa

Yksinäisiä vuoristokyliä. Autioita rantoja. Syrjäisiä vaellusreittejä. Jännittävät matkat ovat entistä hauskempia, kun tiedät voivasi luottaa matkakumppaniisi aina ja joka paikassa. Grand Californian navigointijärjestelmät vievät sinut luotettavasti perille – myös täysin tuntemattomilla seuduilla. Mieleisestä musiikista ja hyvästä viihteestä nauttien.

Huolella suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten

Kaikki ominaisuudet

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi versio ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin version yhteydestä.

Grand Californian jälleenmyyjät

Suomessa Volkswagenin matkailuautoja myydään seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vantaa, Ylivieska

Volkswagenin matkailuautoja huolletaan kaikissa Volkswagen Hyötyautojen merkkihuolloissa ympäri Suomen.