Grand California - huippuvarusteltu lomakoti

Nopealla toimituksella alkaen 68 290 €

Nopealla toimituksella alkaen 68 290 €

Suurta vapautta

Kaukokaipuuta tai seikkailunhalua - miksi ikinä sitä kutsutkin. Kaiken sen voit kokea yhdessä Grand Californian kanssa. California on ollut jo vuosikymmenien synonyymi liikkuminen vapaudelle ja nyt isoveli tarjoaa sen saman, mutta – isommin. Täysin varusteltu lomakoti. Enemmän tilaa, enemmän mukavuutta ja enemmän vapautta.

Erityisen vaikuttava
  • Volkswagen Grand California 680 -ohjaamonäkymä
    Volkswagen Grand California 680 -ohjaamonäkymä

Luotettava ja mukava – joka tilanteessa

  • Volkswagen Grand California 680 -ohjaamonäkymä
    Volkswagen Grand California 680 -ohjaamonäkymä

Yksinäisiä vuoristokyliä. Autioita rantoja. Syrjäisiä vaellusreittejä. Jännittävät matkat ovat entistä hauskempia, kun tiedät voivasi luottaa matkakumppaniisi aina ja joka paikassa. Grand Californian navigointijärjestelmät vievät sinut luotettavasti perille – myös täysin tuntemattomilla seuduilla. Mieleisestä musiikista ja hyvästä viihteestä nauttien.

Huolella suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten

Kaikki ominaisuudet
Suuria unelmia
Suurta kotoisuutta
Suurta mukavuutta
Suurta viihtymistä
Suurta apua

Grand Californian jälleenmyyjät

Suomessa Volkswagenin matkailuautoja myydään Jyväskylässä, Kuopiossa, Lohjalla, Oulussa, Seinäjoella, Turussa, Vantaalla ja Ylivieskassa.

Volkswagenin matkailuautoja huolletaan kaikissa Volkswagen Hyötyautojen merkkihuolloissa ympäri Suomen.

Grand California sosiaalisen median arvonta

Arvonta on voimassa 10.6.-19.6.2020. Arvonta suoritetaan juhannuksen jälkeisellä viikolla ja voittaja kontaktoidaan henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistutaan tykkäämällä arvontapostauksesta Volkswagen Suomi – Facebook kanavalla. Arvonnan voittaja saa viikoksi käyttönsä Volkswagen Grand California auton ja 200 € K-lahjakortin. Arvonnan voittajan tulee olla täysi-ikäinen ja B-ajokortin omistava. Auton käyttö on rajoitettu Suomen rajojen sisälle (ei ulkomaille, ei ahvenanmaalle). Arvonnan voittaja ei saa olla yhteydessä (töissä / perheenjäsen) Volkswageniin tai Volkswagenin yhteistyökumppaneihin. Facebook ei ole vastuussa arvonnasta. Jos emme tavoita voittajaa viikon sisällä, meillä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvomme voittajan juhannuksen jälkeisellä viikolla ja olemme yhteyksissä voittajaan henkilökohtaisesti.

 

Järjestämme sivustollamme arvontoja, jos emme saa voittajaa kiinni viikon kuluessa yhteydenottopyynnöstä, arvomme uuden voittajan. Arvointoihimme voi osallistua vain Suomesta, koska voimme toimittaa palkinnot vain Suomen mantereelle (Ei ulkomaille, eikä ahvenanmaalle).

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome