Volkswagen T-Cross

  • Käyttövoimabensiini
  • CO2-päästöt alk.131 g/km (WLTP)
  • Vetotapaetuveto
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Kompakti, mutta mukautuva. Auto ihan kaikkeen.

  Volkswagen T-Cross on kompakti katumaasturi, joka yhdistää urheilullisuuden, tilavuuden ja käytännöllisyyden. Tämä monipuolinen kompakti SUV on täydellinen valinta kaupunkielämään ja seikkailuihin maaseudulla. T-Cross on varustettu Volkswagenin uusimmalla teknologialla ja ominaisuuksilla, jotka tekevät ajamisesta helppoa ja nautinnollista.

  Volkswagen T-Cross on suunniteltu vastaamaan kaikkiin kaupunki- ja maaseutuelämän vaatimuksiin. Tämä monipuolinen ja kompakti katumaasturi on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tilavaa ja käytännöllistä ajoneuvoa, joka tarjoaa urheilullisuutta ja mukavuutta. Tätä kaikkea on Volkswagen T-Cross.

  Tilavaa mukavuutta. Teknologiaa unohtamatta.

  T-Crossin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa edistyksellinen äänentoistojärjestelmä, kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten automaattinen hätäjarrutustoiminto, kaistavahti, Start-Stop -automatiikka energian talteenotolla sekä monipuoliset yhdistettävyysominaisuudet.

  T-Crossin tilavassa sisätilassa on runsaasti säilytystilaa ja mukavuutta niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Auto tarjoaakin ainutlaatuista muunneltavuutta ja onkin Crossover-muotoilun sekä toimivan arkikäytön yhdistelmä. Tämän lisäksi T-Crossin suorituskyky on erinomainen sen kevyen rakenteen ja tehokkaan moottorin ansiosta.

  Osta
  Volkswagen T-Cross

  Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
  Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

  Kaipaatko lisätietoja?

  Kaipaatko lisätietoja?

  Volkswagen T-Cross

  Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

  Valitse mallin varustelutaso

  Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.