2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Uusi T-Cross.

Auto ihan kaikkeen.

Uusi T-Cross on yhtä monipuolinen kuin ihmiset, joille se on tehty. Ihmisille, jotka eivät ole yksiselitteisiä. Koska he ovat enemmän, haluavat enemmän – ja saavat enemmän. Ihastu autoon, jota ei voi lokeroida ja joka on kaikin tavoin erityinen. Aivan kuten sinä itse.

T-Cross

Rakenna oma T-Cross.

Kokoa ja varustele oma T-Cross. Näet suoraan valitsemasi kokoonpanon hinnan.

Joustava SUV mukautuu toiveisiisi.

Uusi T-Cross on todellinen monitaituri: se ihastuttaa omintakeisella ja dynaamisella muotoilullaan sekä joustavuudellaan. Lukuisten vaihtoehtojensa ansiosta se tarjoaa sinulle enemmän vapautta – spontaaneihin hankkeisiin, pitkille matkoille tai monipuoliseen arkeen.

Arkinen voi olla näin erityistä.

Täynnä taitoa: uusi T-Cross on toimiva ja muuntautumiskykyinen. Crossover-muotoilu, vaihtoehdot ja käytännöllisyys tekevät siitä muunneltavuuden ja kompaktiuden täydellisen yhdistelmän. Lyhyesti sanottuna: se sopii kaikkiin seikkailuihin.

 • Sisustus

  Yhtä yksilöllinen kuin sinun makusi.

  Sisätilan kohokohtia ovat Ambiente-valaistus, laadukkaat kangasistuimet sekä lisävarusteena saatavat kolme erilaista design-pakettia. Sisävarustelu tarjoaa korkeatasoista mukavuutta, mutta se on myös yksilöllisesti muokattavissa.

  Katso lisää
 • Valot

  Valaisevia argumentteja. Jo ensisilmäyksellä.

  Uudessa T-Crossissa on runsaasti loistokkuutta: vakiovarusteisten LED-päiväajovalojen ja halogeenivalojen myötä tämä kaupunki-SUV esittäytyy täydellisessä valossa. Highline-varustelutaso on lisäksi varustettu LED-valoilla.

  Katso lisää
 • Vanteet

  Sinun liikkuvuutesi varmistamiseksi: T-Cross-vannevalikoima.

  On täysin sinusta itsestäsi kiinni, mitkä vanteet sopivat parhaiten T-Crossiin. Kattavan vannevalikoiman ansiosta sinä voit valita: 16–18 tuuman kevytmetallivanteet tekevät T-Crossistasi persoonallisen, kuten esim. mustat 18 tuuman Nevada-kevytmetallivanteet kiillotetulla pinnalla.

  Katso lisää

Näyttävät värit.

Uusi T-Cross on muuntautumiskykyisempi kuin muut. Comfortline-varustelutasosta alken valinnaiset design-paketit Black, Energetic Orange ja Bambus Garden Green sille ainutlaatuisen ulkonäön ja tekevät siitä aidon tyyli-ikonin.

Sopii niille, jotka eivät halua asettua samaan muottiin.

Jokaisella on omat vaatimuksensa. Itselleen – ja autolle, jolla kulkee. Varustetasot, joissa on painotettu eri tavoin muotoilua, toimivuutta ja mukavuutta, tarjoavat mahdollisuuden mukauttaa T-Cross omiin tarpeisiisi.

Spontaanius kannattaa aina.

Oletko spontaani tyyppi? Silloin uusi T-Cross on sinulle ihanteellinen matkakumppani. Taittuvan etumatkustajan istuimen ja siirrettävän takapenkin ansiosta se on tilava ja mukautuu joustavasti toiveisiisi. Sen digitaalinen ohjaamo: innovatiivinen, moderni Active Info Display -näyttö, jonka saa tilauksesta. Se näyttää ajotiedot ja kuljettajaa avustavat järjestelmät.

 • Matkustamo

  Pysy joustavana myös matkoilla.

  Siirrettävän ja jaettavan takapenkin ja lisätyn jalkatilan ansiosta T-Cross on erittäin muuntautumiskykyinen. Konkreettisesti tämä tarkoittaa lisää tilaa sinulle ja matkustajille sekä lisää säilytystilaa kaikille.

  Katso lisää
 • Etuistuimet

  Rakastamaasi mukavuutta.

  Pysy vain istumassa: lisävarusteena saatava ristiseläntuki suojaa selkääsi erityisesti pitkillä ajomatkoilla. T-Crossin taittuva etumatkustajan istuimen selkänoja on todella käytännöllinen: se tarjoaa hyödyllistä säilytystilaa matkatavaroille ja ostoskasseille.

  Katso lisää
 • Tila

  Lisää tilaa omalle joustavuudellesi.

  Haluatko lisää vapaata tilaa? Se on mahdollista: T-Cross tarjoaa monipuolisen sisätilansa ja suuren tavaratilan ansiosta paljon tilaa matkustajille, tavaroille ja spontaaneille ideoille.

  Katso lisää
 • Active Info Display

  Näet juuri ne tiedot, jotka haluat nähdä.

  Analogisuus on mennyttä aikaa. Voit halutessasi vaihtaa perinteiset pyöreät mittarit korkearesoluutioiseen näyttöön. Innovatiivinen, moderni Active Info Display -näyttö voi sisältää paljon muitakin tietoja kuin nopeuden ja polttoainemittarin.

  Katso lisää

Korkearesoluutioisen tunteisiin vetoava.

Tarvitsetko ajon aikana ajantasaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? T-Cross tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Connectivity

  Ole yhteydessä kaikkeen sinulle tärkeään.

  Älypuhelimesi kautta olet lähes aina verkossa. Mikset olisi sitä myös T-Cross-autossasi? Car-Net Guide & Inform tekee arjestasi hieman helpompaa ja pääset rennommin kohteeseen. Pian et enää halua luopua hyödyllisistä reaaliaikaisista tiedoista ja käytännöllisistä toiminnoista. Volkswagen Connect -sovelluksen avulla kaikki T-Crossin tärkeimmät tiedot ovat aina näkyvissä.

  Katso lisää
 • Puhelin

  Kommunikaation helppous.

  Lisää tehoa matkapuhelimelle, tabletille ja MP3-soittimelle. Yhdistä laitteesi helposti integroidun USB-liitännän kautta. Qi-standardin mukaiset matkapuhelimet voi myös ladata kätevästi: aseta matkapuhelin tätä varten edessä olevaan säilytyslokeroon, ja induktiivisen latauksen kautta se on pian taas täynnä virtaa.

  Katso lisää
 • Musiikki

  Ääniparatiisissa: Beatsin ja Apple Musicin ansiosta.

  Nauti lempimusiikistasi Apple Musicin avulla uudessa T-Crossissa: valittavissa on yli 45 miljoonaa kappaletta suoratoiston kautta! Voit käyttää Apple Musicia offline ja online. Tämä yhdistettynä tehokkaaseen beats-äänentoistojärjestelmään. Täydellinen soundi on siis taattu.

  Katso lisää

Poikkeaa tavanomaisesta, mutta ei kaistalta.

T-Crossin kuljettajaa avustavat järjestelmät lisäävät ajomukavuutta ja tukevat sinua kriittisissä tilanteissa tai auttavat jopa välttämään ne kokonaan. Vaikka tämän tekniikan olemassaolon huomaa vain harvoin, on hyvä tietää, että se auttaa tiukan paikan tullen.

 • Ajaminen

  Älkää riidelkö, kuka saa ajaa.

  Uudella T-Crossilla on mukava ajaa. Yhtenä syynä siihen ovat kätevät avustinjärjestelmät, jotka helpottavat ajamista ja tekevät siitä mukavampaa. Suo itsellesi lisää mukavuutta pitkillä matkoilla ja anna auton avustaa sinua liikenteessä.

  Katso lisää
 • Pysäköinti

  Ajaminen on hauskaa. Niin kuin on nyt myös pysäköintikin.

  Pysäköinti voi koetella kärsivällisyyttä. Hyvä uutinen kuitenkin on se, että uuteen T-Crossiin lisävarusteena saatavat pysäköintiavustimet voivat avustaa sinua pysäköinnissä tehden siitä helppoa.

  Katso lisää
T-Cross

Volkswagen T-Cross - luokkaansa edellä.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin.