Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo 
Kompakti, urheilullinen katumaasturi.

  • Käyttövoimabensiini
  • CO₂-päästöt alk.124 g/km (WLTP)
  • Vetotapaetuveto
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton
Volkswagen Taigo Style Edition
Sporttia arkeesi hyvin varusteltuna
Taigo Style Edition
Hinta alkaen 27 460 €
Etu jopa 1840 €

Volkswagen on enemmän kaikille. Siksi teimme taikojamme varusteluun ja hinnoitteluun. Nyt kompakti katumaasturi Taigo erinomaisena Style Edition -versiona. Autossa muun muassa digitaalinen mittaristo, mukautuva vakio­nopeuden­säädin, peruutus­kamera, pysäköinti­tutkat sekä muun Style Business -varustelun päälle tulevat Edition-varusteet – etu jopa 1840 €! 

Edition-varusteet
— Metalliväri
— Avaimeton lukitus ja käynnistys
— Tummennetut takasivulasit ja takalasi
— Kevytmetallivanteet Bangalore 7 J x 17, renkaat 205/55 R 17, lukko­pultit

Rakenna autoOpens an external link
Katso Taigo Edition -hinnasto Opens an external link
Ota yhteyttä

Volkswagen Taigo Style Edition 1,0 TSI 70 kW hinta alk. 27 459,64 € (sis. toimitus­kulut 600 €). CO₂-päästöt 125 g/km. Taigo Style Edition -malliston EU-kulutus 5,5–5,9 l/100 km, CO₂-päästöt 125–134 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein.

Jokapäiväistä luonnetta. Arjen kohokohta.

Volkswagen Taigo on suunniteltu erityisesti kaupunkielämään. Se tarjoaa kompaktin ja tilavan sisä­tilan sekä tehokkaan suorituskyvyn ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Volkswagen Taigo on urheilullinen ja käytän­nöllinen kaupunkiauto, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja innovatiiviset ominaisuudet. Taigo on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät moni­puolista ja liikkuvaa autoa kaupunkielämään. Tätä kaikkea on Volkswagen Taigo.

Osta Volkswagen Taigo

Tutustu mallin ominaisuuksiin

Osta Volkswagen Taigo

Kompakti kaupunkiauto

Kompakti kaupunkiauto

Volkswagen Taigo

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Tyyliä ja teknologiaa. Turvallisuutta unohtamatta.

Volkswagen Taigon moderni muotoilu yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden kompaktisti. Auton tilavat sisä­tilat on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntapaa ja innovatiiviset ominaisuudet, kuten suuri kosketusnäyttö ja digitaalinen mittaristo, tekevät ajamisesta nautinnollista ja mukavaa.

Taigon moottori on tehokas ja ympäristöystävällinen valinta. Uuden linjan bensiinimoottori on pienikulutuksinen ja vähäpäästöinen, mutta tarjoaa tehoa arjen rientoihin. Kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten automaattinen hätäjarrutus ja kaistanpitoavustin, tekevät ajamisesta turvallista ja helppoa.

Kolme kohokohtaa yhdellä silmäyksellä

R-Line

R-Line -varustetaso tuo esille Taigon sporttisen luonteen.

Volkswagen Taigo: mittaristo

Digitaalinen mittaristo

Oleelliset tiedot yksilöllisesti mukautettavalla näytöllä.

Volkswagen Taigo

App-Connect Wireless

Käytä älypuhelintasi rennosti myös liikenteessä niin halutessasi 1,2. Langattomasti. 

1. AppConnect tukee teknologioita Apple CarPlay™, Android Auto™ ja MirrorLink®. Kuljettajan huomion herpaantumisen estämiseksi vain tietyt sovellukset voidaan käynnistää ajon aikana. Huomaa, että monia sovelluksia ei tarjota jokaisen kolmen tekniikan yhteydessä, palveluntarjoaja saattaa tehdä sisällöllisiä muutoksia toimintoihin sopimusaikana ja että näiden tekniikoiden käytettävyys voi vaihdella maittain.
2. Lisävarusteena Style-varustetasoon ja vakiona R-Line varustetasoissa.

Volkswagen Taigon muotoilu

Huomiota herättävän sporttinen

Kaikille niille, jotka rakastavat sporttisuutta, uusi Taigo R-Line tarjoaa laadukkaan varustuksen kohokohtineen, liittyipä se sitten vaikuttavan ulkoasun tai sisä­tilan muotoiluun, mukavuuteen tai tekniikkaan.

Volkswagen Taigon sisä­tilat

Volkswagen Taigon mukavuus

Näin saat enemmän irti älypuhelimestasi

Sovelluksien ja sisältöjen mukavampaa käyttöä, sitä on App-Connect.1,2 Musiikki, uutiset, kartat ja äänikirjat siirtyvät infotainment-järjestelmän näyttöön, jolloin voit käyttää niitä suoraan näkökentästäsi. App-Connect tarjoaa kolme vaihtoehtoa älypuhelimen liittämiseksi: Applen CarPlay TM, Googlen Android Auto TM ja MirrorLink®. Erityisen tervetullut: Apple CarPlayn™ ja Android Auton™ langaton käyttö on mahdollista lisävarusteisissa Discover Media- ja Discover Pro3 - navigointijärjestelmissä sekä Ready 2 Discover4-radiossa. Voit ostaa App-Connectin myös jälkeenpäin autosi In-Car Shopista5 ja aktivoida sen.  

1. Saatavana vain yhdessä Ready 2 Discover -radion tai Discover Media- tai Discover Pro -navigointijärjestelmän kanssa. Langallinen App-Connect on Composition-radiota varten.

2. AppConnect tukee teknologioita Apple CarPlay™, Android Auto™ ja MirrorLink®. Kuljettajan huomion herpaantumisen estämiseksi vain tietyt sovellukset voidaan käynnistää ajon aikana. Huomaa, että monia sovelluksia ei tarjota jokaisen kolmen tekniikan yhteydessä, palveluntarjoaja saattaa tehdä sisällöllisiä muutoksia toimintoihin sopimusaikana ja että näiden tekniikoiden käytettävyys voi vaihdella maittain. 

3. Saatavana lisävarusteena varustetasoon Style.

4. Saatavana lisävarusteena varustetasoon Style.

5. We Upgrade -tuotteiden hankkimista varten tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan We Connect -sopimuksen ja pääkäyttäjän oikeudet eli käyttäjätilin liittämisen konkreettiseen autoon. Auton on myös täytettävä kunkin tuotteen edellyttämät teknisiin toimintoihin ja laitteistoon kohdistuvat vaatimukset, vuosimallista ja valmistuspäivästä riippumatta. Pääkäyttäjä näkee kuhunkin autoon saatavana olevat We Upgrade -tuotteet infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassa osoitteessa shop.volkswagen-we.com. Maksullisia tuotteita on mahdollista ostaa sekä In-Car Shopista että We Connect -verkkokaupasta käytettävissä olevilla maksutavoilla. Volkswagen-kumppanisi antaa mielellään lisätietoa We Upgrade -toiminnoista ja niiden saatavuudesta. Hankitut ja aktivoidut We Upgrade -toiminnot jäävät autoon ja ovat kaikkien kuljettajien käytettävissä eikä niitä voi siirtää toiseen autoon.

Kaikki ominaisuudet