• Käyttövoimabensiini
  • CO2-päästöt alk.124 g/km (WLTP)
  • Vetotapaetuveto
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Luonnetta. Joka päivä.

  Uusi Taigo. Kaikille niille, jotka luovat itse omat trendinsä. Niille, jotka mieluummin vaikuttavat itse kuin tulevat vaikutetuiksi. Niille, joille pelkästään tyyli ei ole tärkeää, vaan myös luonne. Ja jotka löytävät kohokohtia jopa tavanomaisesta arjesta.

  Uudessa Taigossa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

  R-Line

  R-Line -varustetaso tuo esille Taigon sporttisen luonteen.

  VW Taigo Interior: view of the digital cockpit and multifunction steering wheel

  Digitaalinen mittaristo

  Oleelliset tiedot yksilöllisesti mukautettavalla näytöllä.

  VW Taigo: Woman sits in driver's seat in parked car and looks at smartphone

  App-Connect Wireless

  Käytä älypuhelintasi rennosti myös liikenteessä niin halutessasi 1,2. Langattomasti. 

  1. AppConnect tukee teknologioita Apple CarPlay™, Android Auto™ ja MirrorLink®. Kuljettajan huomion herpaantumisen estämiseksi vain tietyt sovellukset voidaan käynnistää ajon aikana. Huomaa, että monia sovelluksia ei tarjota jokaisen kolmen tekniikan yhteydessä, palveluntarjoaja saattaa tehdä sisällöllisiä muutoksia toimintoihin sopimusaikana ja että näiden tekniikoiden käytettävyys voi vaihdella maittain.
  2. Lisävarusteena Style-varustetasoon ja vakiona R-Line varustetasoissa.

  Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

  Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Muotoilu

  Huomiota herättävän sporttinen

  Kaikille niille, jotka rakastavat sporttisuutta, uusi Taigo R-Line tarjoaa laadukkaan varustuksen kohokohtineen, liittyipä se sitten vaikuttavan ulkoasun tai sisätilan muotoiluun, mukavuuteen tai tekniikkaan.

  Sisätilat

  Mukavuus

  Näin saat enemmän irti älypuhelimestasi

  Sovelluksien ja sisältöjen mukavampaa käyttöä, sitä on App-Connect.1,2 Musiikki, uutiset, kartat ja äänikirjat siirtyvät infotainment-järjestelmän näyttöön, jolloin voit käyttää niitä suoraan näkökentästäsi. App-Connect tarjoaa kolme vaihtoehtoa älypuhelimen liittämiseksi: Applen CarPlay TM, Googlen Android Auto TM ja MirrorLink®. Erityisen tervetullut: Apple CarPlayn™ ja Android Auton™ langaton käyttö on mahdollista lisävarusteisissa Discover Media- ja Discover Pro3 - navigointijärjestelmissä sekä Ready 2 Discover4-radiossa. Voit ostaa App-Connectin myös jälkeenpäin autosi In-Car Shopista5 ja aktivoida sen.  

  1. Saatavana vain yhdessä Ready 2 Discover -radion tai Discover Media- tai Discover Pro -navigointijärjestelmän kanssa. Langallinen App-Connect on Composition-radiota varten.

  2. AppConnect tukee teknologioita Apple CarPlay™, Android Auto™ ja MirrorLink®. Kuljettajan huomion herpaantumisen estämiseksi vain tietyt sovellukset voidaan käynnistää ajon aikana. Huomaa, että monia sovelluksia ei tarjota jokaisen kolmen tekniikan yhteydessä, palveluntarjoaja saattaa tehdä sisällöllisiä muutoksia toimintoihin sopimusaikana ja että näiden tekniikoiden käytettävyys voi vaihdella maittain. 

  3. Saatavana lisävarusteena varustetasoon Style.

  4. Saatavana lisävarusteena varustetasoon Style.

  5. We Upgrade -tuotteiden hankkimista varten tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan We Connect -sopimuksen ja pääkäyttäjän oikeudet eli käyttäjätilin liittämisen konkreettiseen autoon. Auton on myös täytettävä kunkin tuotteen edellyttämät teknisiin toimintoihin ja laitteistoon kohdistuvat vaatimukset, vuosimallista ja valmistuspäivästä riippumatta. Pääkäyttäjä näkee kuhunkin autoon saatavana olevat We Upgrade -tuotteet infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassa osoitteessa shop.volkswagen-we.com. Maksullisia tuotteita on mahdollista ostaa sekä In-Car Shopista että We Connect -verkkokaupasta käytettävissä olevilla maksutavoilla. Volkswagen-kumppanisi antaa mielellään lisätietoa We Upgrade -toiminnoista ja niiden saatavuudesta. Hankitut ja aktivoidut We Upgrade -toiminnot jäävät autoon ja ovat kaikkien kuljettajien käytettävissä eikä niitä voi siirtää toiseen autoon.

  Kaikki ominaisuudet

  Tutustu myös