Car-Netin käytön edellytykset

Nämä tarvitset

Car-Net-navigointijärjestelmät Discover Media, Discover Pro ja Composition Media.

Guide & Inform Car-Net-palvelujen käyttämiseksi Volkswagenissasi on oltava navigointijärjestelmä. Siihen kuuluvat Discover Media ja Discover Pro sekä Touaregille saatavilla oleva Innovision Cockpit.

Car-Net-palvelupakettia Security & Service varten tarvitset kuitenkin vain hätäpuhelupalvelun ja voit käyttää sitä sekä App-Connectia jo Composition Media -radion avulla rajoittamattomasti.

Discover Pro -navigointijärjestelmän kanssa suosittelemme lisäksi Business-puhelinliitäntää, jonka avulla voit luoda Volkswageniisi WLAN-tukiaseman. Sen avulla sinä ja muut ajoneuvosi matkustajat voitte hyödyntää monipuolisia Car-Net-tarjouksia parhaalla mahdollisella tavalla. Discover Media -navigointijärjestelmää varten CarStick LTE tarjoaa nopean ja helpon internetyhteyden sekä WLAN-tukiaseman Volkswagenissasi.

We Connect -sovelluksen avulla voit ohjata monia palveluita älypuhelimellasi. Infotainment-järjestelmään yhdistettynä se voi lisäksi huolehtia Car-Netin käyttöön tarvittavasta internetyhteydestä. Yksittäisiä toimintoja varten autossa on oltava lisäksi teknisiä komponentteja, esim. online-varashälytinpalvelua varten tarvitset varashälyttimen. 

Autosta riippuen käytettävissä on erilaisia palvelupaketteja, joita voit varata We Connect -portaalin kautta (ellei niitä ole varattu jo ostaessasi Volkswagenisi). Kun tekniset edellytykset täyttyvät, tarvitset käyttäjätilin, joka on helppo luoda.

  • Navigointijärjestelmä Discover Media, Discover Pro tai Discover Premium
  • Radiojärjestelmä Composition Media (rajoitetusti)
  • Android™-yhteensopiva älypuhelin tai iPhone™ ja internetyhteys
  • Car-Net-palvelupaketti
  • Volkswagen-käyttäjätili
We Connect -portaaliin kirjautuminen

Jotta voit käyttää mobiilipalveluita kätevästi mistä tahansa, kirjaudu Volkswagen ID:lläsi We Connect -portaaliin ja rekisteröi lopuksi ajoneuvosi. Jos sinulla ei ole Volkswagen ID:tä, sinut ohjataan portaalissa vaiheittain rekisteröinnin läpi.

Käyttö We Connect -sovelluksen ja We Connect -portaalin kautta

We Connect -sovellus

Rekisteröitymisen jälkeen voit hakea ja ohjata Car-Net-palvelujen toimintoja selkeästi We Connect -portaalissa tai We Connect -sovelluksella mobiilipäätelaitteen kautta. Lataa sovellus täältä:

Lataa App Storesta

Lataa Google Playsta

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome