2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Touareg.

Touaregin progressiivinen design on lupaus erinomaisesta suorituskyvystä. Se myös lunastaa tämän lupauksen – niin tiellä kuin maastossakin.

Alkaen

Alkaen

Mukavuus

Nojaa taaksepäin ja lähde matkaan. Touareg tarjoaa ylellistä mukavuutta ja ainutkertaista ajoiloa.

 • Sisäpuoli

  Ajat sitten kaupungissa, maalla tai maastossa, tunnelma on aina viihtyisä.

  Erämaassakin saat nauttia Touaregin mukavasta ympäristöstä. Touaregin matkustamo tekee nimittäin vaikutuksen laadukkaalla tuntumallaan, eleganteilla väreillään ja valikoiduilla materiaaleillaan. Tunnelma on aina ylellinen – vaikka auton ulkopuolella olisikin epämukavat olosuhteet.

  Lue lisää
 • Easy Open

  Auttaa, kun kätesi ovat täynnä kantamuksia.

  Rakastut siihen viimeistään silloin kun seisot takaluukun vieressä kädet täynnä tavaraa: Tunnistinohjattu Easy Open -toiminto (lisävaruste) avaa takaluukun puolestasi helpolla potkaisuliikkeellä.

  Lue lisää
 • Climatronic-ilmastointilaite

  Yksilöllinen matkustusilmasto.

  Liian kuumaa, liian kylmää tai jotakin siltä väliltä? Oikean lämpötilan löytäminen voi olla hankalaa jos matkustajia on useita. Vakiovarustukseen kuuluvan, 2-alueisen Climatronic-ilmastointilaitteen myötä nämä keskustelut voidaan unohtaa. Touaregiin on saatavana lisävarusteena myös 4-alueinen ilmastointilaite, joka huomioi myös takamatkustajien toiveet.

  Lue lisää
 • Vienna-nahkaverhoilu

  Ajatonta eleganssia.

  Vienna-nahkaverhoilu tuo matkustamoon premium-luokan ulkonäön ja haptiikan. Nahan tuoksun voi aistia jo heti autoon noustessa. Nautit jokaisella ajokerralla ylellisen varustuksen ainutlaatuisesta tunteesta.

  Lue lisää

Infotainment

Liikkeellä ja silti ajan tasalla.

 • DYNAUDIO Confidence

  Et voi uskoa korviasi.

  DYNAUDIO Confidence -äänentoistojärjestelmän (lisävaruste) uskomaton soundi miellyttää kaikkia matkustajia. 12 tarkkaan viritettyä kaiutinta saa aikaan täydellisen High End -soundin koko matkustamossa.

  Lue lisää
 • Navigointijärjestelmä RNS 850

  Pääset turvallisesti perille. Parhaalla tavalla viihdytettynä.

  Minne tahansa oletkaan matkalla, nautit aina laadukkaasta viihteestä matkan aikana. Sen takaa Touaregiin lisävarusteena saatava navigointijärjestelmä RNS 850. Suuri kosketusnäyttö, puheohjaus, kiinteä kovalevy, DVD-vaihtaja… voiko enempää toivoa?

  Lue lisää
 • Tekniikkapaketti

  Nauti hienosta viihde- ja mukavuusvalikoimasta.

  Toivotko juuri sinua miellyttävää viihdettä? Tekniikkapaketti (lisävaruste) tarjoaa älykkään kokoonpanon viihde- ja mukavuusvarusteita. Se on täydellinen hemmotteluohjelma High End -äänentoistosta aina tummennettuihin laseihin saakka.

  Lue lisää
 • Business-matkapuhelinvalmius ja Car-Netin Guide & Inform -palvelut

  Molemmat kädet ohjauspyörässä puhelujen aikana.

  Ole tavoitettavissa myös ajon aikana niin halutessasi. Comfort- ja Business-matkapuhelinliitäntöjen (lisävaruste) ansiosta voit pitää molemmat kädet ohjauspyörässä ja katseen liikenteessä.

  Lue lisää

Pettämätön

Sille tie ei lopu milloinkaan: Touareg valloittaa suvereenisti vaikeatkin maastot. Se selviytyy jopa puolen metrin syvyisessä vedessä.

 • 4MOTION

  Vapaus vakiona.

  Sille tie ei lopu milloinkaan: Touareg valloittaa suvereenisti vaikeatkin maastot. Se selviytyy jopa puolen metrin syvyisessä vedessä.

  Lue lisää
 • Nousukyky

  Ei tunne esteitä. Edes jyrkänteillä.

  Jos haluaa korkealle, pitää selviytyä äärimmäisistä nousuista. Ei ongelma Touaregille: Se selviytyy jopa 45° nousuista.

  Lue lisää
 • Ilmajousitus

  Aina oikealla korkeudella.

  Jotta ajonautinto ei saa turhia kolahduksia, Touaregiin saa lisävarusteeksi mukavan ilmajousituksen. Se mukauttaa korin korkeuden maaston mukaan.

  Lue lisää
 • Offroad-näyttö

  Löydät aina perille.

  Touaregilla et eksy edes offroad-olosuhteissa. Kompassilla varustetun offroad-näytön (lisävaruste) ansiosta matkanteko on helppoa vaikeakulkuisessakin maastossa.

  Lue lisää

Kuljettajaa avustavat järjestelmät

Kaipaatko hieman apua arkipäivään? Älykkäät avustinjärjestelmät eivät ainoastaan lisää mukavuutta, ne myös auttavat sinua vaarallisissa tilanteissa.

 • Area View

  Neljä kameraa kertoo mitä ympärilläsi tapahtuu.

  Kun pysäköit ruuhkaisessa kaupungissa tai peruutat tuntemattomassa mastossa – eikö olisi hienoa jos näkisit tuollaisessa tilanteessa auton ympäri yhdellä silmäyksellä? Ympäristön tarkkailujärjestelmä Area View (lisävaruste) tekee sen mahdolliseksi neljällä kamerallaan.

  Lue lisää
 • ACC & Front Assist

  Säilytä rauhallisuus myös ruuhkassa.

  Oletko joskus toivonut avustajaa, joka tarkkailisi puolestasi edellä ajavaa liikennettä? Mukautuvan vakionopeussäätimen ACC (lisävaruste), pakettiin kuuluvan Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmän ja hätäjarrutustoiminnon ansiosta matkanteko on nyt rennompaa.

  Lue lisää
 • Dynamic Light Assist

  Touarer on loistava esikuva: vakiona myös Dynamic Light Assist

  Koe kirkas ilo: Dynamic Light Assist Bi-Xenon-ajovaloilla, dynaamisilla kaarrevaloilla ja led-päiväajovaloilla. Ne antavat Touaregille erityisen elegantin ilmeen.

  Lue lisää

Touaregin R-line-lisävarusteet

Sport Utility Vehicle – näytä mitä SUVin sporttisuus on aidoimmillaan: Touaregin R-Line-varustein.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin