Uuden Volkswagenin ostajalle

Care-palvelut uusille Volkswageneille

Volkswagen Care

Edut uuden Volkswagenin ostajalle

K-ryhmän
Paras asiakas
Ostamalla uuden Volkswagenin sinusta tulee K-ryhmän Paras asiakas. Saatuasi Volkswagen-jälleenmyyjältäsi uuden auton, sinulle avautuvat Parhaan asiakkaan edut K Ruoka -sovellukseen ja Plussa.fi:n jäsensivuilla.
 
Plussa-pisteiden, Plussa-rahan sekä muiden Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat muun muassa arvokkaita lisäetuja K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta, henkilökohtaisempaa asiakaspalvelua sekä mahdollisuuden vaihtaa K-ryhmän Plussa-pisteitä ja Finnair Plus -palkintopisteitä keskenään.

Etu on voimassa toistaiseksi uusiin yksityisasiakkaiden asiakasluovutuksiin.

Lisäksi saat aina Plussa-pisteitä huoltaessasi auton Volkswagen-merkkihuollossa, myös huolenpitosopimuksen kuukausieristä.

 

Online-palvelut

Uuden Volkswagen-henkilöauton ostajana saat aina käyttöösi Volkswagenin verkkopalvelut. Autoosi kuuluu joko VW Connect- tai We Connect -palvelu. Palvelut tarjoavat esimerkiksi monipuolisia seurantatyökaluja autosi käytöstä, suoran yhteydenpitokanavan huoltoon ja mahdollisuuden ohjata joitain auton toimintoja mobiilisovelluksen avulla.

Tutustu Volkswagenin online-palveluihin

Haluatko huollon kotisohvaltasi ilman stressiä? Nykyaikainen huollon verkkovarauspalvelumme palvelee sinua 24/7. 

Tutustu huollon verkkovaraukseenOpens an external link

Liikkumis­turva

Ongelmia tien päällä?

Volkswagenin Liikkumis­turvalla turvataan matkan jatkuminen, jos matkasi katkeaa tien päälle autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Liikkumis­turva on voimassa auton ensirekisteröinnistä huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen huoltoon asti.

Liikkumis­turva jatkuu katkeamattomana, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Volkswagen-huollossa ja kaikki huollossa havaitut viat on korjattu.

ID.-malliston autoissa Liikkumis­turva kestää kolme vuotta auton ensirekisteröinnistä.

Tutustu Liikkumisturvaan

Esim. 28,50 €/kk

Volkswagen Polo 1.0 TSI 70 kW manuaali
3 vuotta / 45 000 km

Huolenpitosopimus

Haluatko huolettomuutta ja helppoutta arkeesi? Huolenpitosopimus on sinua varten. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen:

Suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi sopimuksen voimassaoloajan missä tahansa valtuutetussa Volkswagen-huollossa ympäri Suomen.

Pesu huollon yhteydessä

Palautamme huolletun auton sinulle aina pestynä.

Lisäpalvelut
alkaen 5 €/kk

Haluatko tehdä elämästäsi vieläkin helpompaa? Pystyt lisäämään huolenpitosopimukseesi arkeasi helpottavia palveluita:

  • Sijaisautopalvelu
  • Sisäpuhdistus huollon yhteydessä
  • Noutopalvelu
  • Renkaiden kausivaihdot
  • Rengashotelli

 

Merkkiuskollisuus

Arvostamme, että olet asiakkaamme. Haluamme huomioida sitoutumisesi ennennäkemättömällä tavalla.

Kun ostat uuden Volkswagenin ja olet jo Volkswagenin omistaja, tarjoamme sinulle pidemmän takuun. Normaalin kahden vuoden takuun lisäksi saat yhden vuoden lisätakuun 100 000 kilometriin asti. Etu koskee yksityisasiakkaita.

Lisätietoa saat jälleenmyyjältäsi.