ID.-ohjelmistopäivitys 2.4

ID. 2.4 -ohjelmistopäivitys valtuutetussa Volkswagen-huollossa. Sisältää 12 voltin akun vaihdon.

Uusi ID. 2.4 -ohjelmistopäivitys ja 12 voltin akun vaihto ovat saatavissa ID.-autoosi maksutta. Varaa aika Volkswagen-huollosta.

Tämä päivitys tarjoaa käyttöösi uusimman ohjelmistoversion ja pääset hyötymään alhaisemmasta energiankulutuksesta erityisesti kylmässä ja pätkäajossa  korkeajänniteakun optimoidun lämmönhallinnan ansiosta.

A 12 volt battery fort he VW ID.
Mitä huollossa tehdään?

Asennamme ID.-autoosi uuden, teknisesti parannetun 12 V akun. Uusi 12 V akku ja sen ohjelmisto on suunniteltu kestämään entistä paremmin erityisesti kylmiä olosuhteita.

Mitä ID.Software 2.4 -ohjelmistoversio sisältää?

Uusi ID.Software 2.4 -ohjelmistoversio tarjoaa optimoidun korkeajänniteakun lämmönhallintajärjestelmän, ja pääset hyötymään alhaisemmasta energiankulutuksesta erityisesti kylmässä ja pätkäajossa.

Miksi ohjelmistopäivitykset ovat niin tärkeitä?

Ohjelmistopäivitykset ovat tärkeitä, koska niiden avulla voit pitää ID.-autosi ajan tasalla Volkswagenin uusimmilla digitaalisilla ominaisuuksilla. Sen kautta voit hyötyä optimoiduista ja parannetuista toiminnoista sekä täysin uusista sovelluksista.

A woman sits in the passenger seat of a VW ID.

Päivityksen valmistelu

Koska ohjelmistopäivityksemme pohjautuvat toinen toisiinsa, pyydämme sinua ensin asentamaan ID. 2.3 -ohjelmistopäivityksen langattomana Over-the-Air-versiona, jos autosi sitä tarjoaa ennen kuin tuot autosi huoltoon. Jos päivitys 2.3 -ohjelmistoon ei onnistu ennalta, päivitetään autosi korjaamolla suoraan 2.4 -ohjelmistoversioon.

Ohjelmistoa ei voi palauttaa edeltävään versioon.

Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä

--:--
We Connect

Kaikki ID.-mallit voivat vastaanottaa langattomia Over-the-Air-ohjelmistopäivityksiä. Tämä edellyttää voimassa olevaa We Connect Start -sopimusta.

Päivitysprosessi

Volkswagen-jälleenmyyjäsi kertoo sinulle päivityksen asennusprosessista saapuessasi huoltoon.

A man in a red jacket leans against his VW ID.

Jos olet jo ollut yhteydessä Volkswagen-jälleenmyyjääsi, sinun ei tarvitse ryhtyä muihin toimiin. Jos et ole vielä varannut aikaa ohjelmistopäivitystä varten, toimi seuraavasti:

  1. Varaa aika ohjelmistopäivitykselle 

  2. Saavu huoltoon ID.-autollasi sovittuna aikana. Jos olet valinnut ajanvarauksella sijaisauton, se luovutetaan käyttöösi. Huom! muistathan ottaa ajokortin sijaisautoa noutaessasi.

  3. Kun autosi on valmis noudettavaksi, Volkswagen-jälleen­myyjä ilmoittaa siitä sinulle sovitusti. Saat ID.-autosi takaisin päivitettynä. Jos käytössäsi on ollut sijaisauto päivityksen ajan, se palautetaan tässä yhteydessä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Ohjelmistopäivitys

Varaa ohjelmistopäivitys nyt

Ota yhteyttä Volkswagen-jälleenmyyjääsi ID.-ohjelmistopäivitystä varten.

ID. 3.0 -ohjelmistopäivitys

ID. 3.0 -ohjelmistopäivitys  toteutetaan langattomana Over-the-Air-päivityksenä, joka on saatavissa vain autoihin, joissa on ID.Software 2.4 -ohjelmistoversio. Päivitys tarjoaa lukuisia etuja lisätoimintojen ja suorituskyvyn optimoinnin kautta, esimerkiksi liitettävyyden, lataamisen ja toimintamatkan osalta sekä myös uusia In-Car-sovelluksia.