Hyötyautojen
ajankohtaiset tarjoukset

Transporter - Menestyksen avain

Volkswagen Transporter on ollut Suomen suosituin pakettiauto jo yhdeksän vuotta peräkkäin. Nyt se on myös tutkitusti turvallisin pakettiauto. 

Veto päällä, joka säällä

Suomen suosituimmat nelivetoiset pakettiautot Crafter 4MOTION ja Transporter 4MOTION saatavilla nyt huikeilla eduilla

Transporter DSG PRO automaattivaihteistolla

Suomen ostetuin pakettiauto. Nyt saat aidon Volkswagen Transporterin todella edulliseen kampanjahintaan. Toimi nopeasti. 

Crafter 5 vuoden takuulla

Kaikkeen emme voi vaikuttaa, mutta työhyvinvointiin kyllä. Volkswagen Hyötyautot tarjoaa huippuluokan muotoilua, ergonomiaa, viimeisintä tekniikkaa käden ulottuville, mahtavasti tilaa ja näköalan, jonka voit itse valita. Crafterin pitkä takuu tuo mielenrauhaa. Valitse omasi Suomen parhaista työpisteistä.

Volkswagen Transporter, Caddy ja Crafter PRO

Edullinen Volkswagen PRO -mallisto

Volkswagen PRO on ammattilaisille varusteltu mallisto, josta löydät luotettavan, tehokkaan ja kustannuksiltaan maltillisen työvälineen monipuoliseen ammattikäyttöön.

Juhlan kunniaksi autoja mahtavilla eduilla

Pidetään tavarat liikkeessä

 Volkswagen on ollut Suomessa jo 70 vuotta. Juhlan kunniaksi tarjoamme ison erän autoja huikeilla erikoiseduilla - myös nopeaan toimitukseen. 

Volkswagen Transporter, Caddy ja Crafter PRO

Transporter 4MOTION - Täynnä uusia kykyjä

Volkswagen Transporter on tehty ihmisille, jotka tarvitsevat kykyjensä mukaisen pakettiauton. Tämä tulevaisuuden tiennäyttäjä tarjoaa kuljettajalle entistä enemmän suorituskykyä, älyä, mukavuutta, varusteita ja turvallisuutta.

Amarok Star - Pick-upien ylivoimainen tähti.

Mahtava maastossa. Ajonautinto asfaltilla. Amarokissa on kaikki, mitä premium-luokan ylelliseltä pick-upilta voi odottaa: Näyttävä design, tukeva rakenne ja reilusti voimaa. 

Tutustu tarjoukseen tästä

amarok star
Volkswagen Transporter jalustalla kuvattuna edestäpäin

Ammattilaiset ovat valinneet suosikkinsa

Volkswagen Transporter on Suomen ostetuin pakettiauto 2019. Nyt saat ykkössijan kunniaksi kattavat PRO+ -varusteet etuhintaan

Oletko kiinnostunut?

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome