Millainen kuljetus, sellainen Volkswagen

Suomen johtava hyötyautomerkki

Volkswagen on Suomen johtava hyötyautomerkki ja lukuisten suomalaisten yritysten valinta. Monipuolisesta mallistostamme yritysten on helppo löytää tarpeisiinsa sopivat kuljetusvälineet.

 Tutustu kolmen eri kokoisen asiakkaamme tarinaan.

Veli Creative Oy

"Toimintamme kulmakiviä ovat juuri meidän tarpeisiimme räätälöidyt autot, jotka kuljettavat sekä kuvauskaluston että työryhmän varmasti perille."
- Juho Vesanen, Veli Creative Oy


Helsinkiläisten veljesten Juho ja Matti Vesasen vuonna 2014 perustama Veli Creative Oy on luova tuotantoyhtiö, jossa työskentelee kahdeksan mainoselokuvien ja 3D-animaation ammattilaista. Yritys on jo muutaman toimintavuotensa aikana saanut kasvatettua toimintansa orgaanisesti tasolle, jossa jokainen työntekijä palkataan oman intohimonsa perusteella toteuttamaan asioita, joiden tekemisestä he oikeasti nauttivat. Tämä näkyy myös kaikessa tekemisessä ja työn laadussa. Volkswagenit ovat Veli Creative Oy:n videotuotannoissa niin keskeisessä roolissa sekä kaluston että henkilöstön kuljetuksessa, että ne mielletään jo osaksi perhettä.

--:--
--:--

Teemu Tiimi Oy

"Asentajillamme on viisitoista autoa, jotka ovat käytössä vuoden jokaisena päivänä. Työntekijämme ovat olleet todella tyytyväisiä Volkswageniin, mikä heijastuu myös siihen, että asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä meidän palveluihimme."
- Riku Tuominen, Teemu Tiimi Oy

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu turkulainen yritys, jonka erikoisalaa ovat kiinteistöjen korjaus- ja asennustyöt. Sen ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö koostuu 18:sta kiinteistökorjauksen ammattilaisesta, joilta hoituvat monipuoliset korjaus-, huolto- ja asennustyöt niin pienissä kuin suurissa kiinteistöissä. Teemu Tiimi Oy huolehtii vankalla otteella myös piha-alueiden viihtyisyydestä korjaamalla, asentamalla tai rakentamalla kaiken tarvittavan terasseista leikkivälineisiin. Yrityksen asentajilla on viisitoista Volkswagenia, jotka ovat ammattikäytössä vuoden jokaisena päivänä.

Kattotutka Oy

"Käytössämme on noin sata Kattotutkan tarpeisiin räätälöityä Volkswagenia. Kun kumppani on luotettava ja palvelu pelaa, voin käyttää oman työaikani oikeisiin asioihin."
- Heikki Lindgren, Kattotutka Oy

Vuonna 1993 perustettu suomalainen perheyritys Kattotutka Oy huolehtii valtakunnallisesti talo- ja kiinteistöyhtiöiden, julkisten rakennusten sekä pientalojen vesikattojen tarkastuksesta, korjauksesta ja huoltamisesta. Innovatiivinen yritys tunnetaan sloganinsa mukaisesti ”Vesikaton luotettavana kumppanina”, joka on vuosien saatossa palvellut suomalaisia jo yli 50 000:ssa työkohteessa. Kattotutka Oy:n käytössä on noin sata sen tarpeisiin räätälöityä Volkswagenia, joilla sen yli 240 raudanlujaa kattoalan ammattilaista huolehtivat vedenpitävästi kaikki katot kuntoon. 

--:--