We Connect -ajoneuvopalveluiden yleiskatsaus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
1
We Connect -ajoneuvopalveluiden yleiskatsaus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
1
We Connect -ajoneuvopalveluiden yleiskatsaus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
1
We Connect -ajoneuvopalveluiden yleiskatsaus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
1

Tiedä, mitä ajoneuvossasi tapahtuu.
Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Tiedä, mitä ajoneuvossasi tapahtuu.
Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Makaat vuoteessa ja ajatukset pyörivät päässäsi: Onko auton valot sammutettu? Onko ovet lukittu? Onneksi sinun ei enää tarvitse stressata tästä. Voit tarkistaa asian älypuhelimellasi. Se kertoo seuraavana päivänä, minne olet pysäköinyt. Ja ilmoittaa auton tilan tai tulevat tarkastushuollot ennen matkaa. Sinun tarvitsee vain ajaa itse.

Digitaalinen ohjekirja

Golfisi tarjoaa sinulle lukuisia teknisiä toimintoja ja mahdollisuuksia. Siksi Golfin ohjekirja on saatavilla paitsi painettuna ja verkossa olevana kirjana, myös esiasennettuna sovelluksena suoraan ajoneuvosi infotainment-järjestelmässä. Digitaalisesta ohjekirjasta löydät nopeat, kattavat ja selkeät vastaukset kysymyksiisi – interaktiivisesti ja helposti We Connect -verkkoportaalin kautta tai suoraan ajoneuvosi infotainment-järjestelmästä.

We Connect - interaktiiviset oppaat Volkswagenillesi
We Connect – Tarkasta ovet ja valot älypuhelimella

Ovet & valot

Ovet & valot -palvelun avulla voit tarkistaa kätevästi sovelluksella, ovatko Volkswagenisi ovet lukittu ja valot sammutettu. Rauhallinen olo nopeasti.

Ajotiedot

Ajotiedot-toiminto analysoi ajotapasi ja tarjoaa sinulle esimerkiksi tietoja keskikulutuksesta.

We Connect – Analysoi ja optimoi ajotapasi
We Connect – Tiedä Volkswagenisi sijainti

Pysäköintipaikka

Pysäköintipaikka-palvelussa näet autosi pysäköintipaikan älypuhelimelta. Ja tarvittaessa sen, miten pääset autolle nopeinta reittiä.

Auton tila

Nähtävissä kaikkialta: kaikki olennaiset ajoneuvon tiedot. Esimerkiksi jäljellä oleva toimintamatka, nykyinen kilometrilukema tai akun seuraavan latauksen ajankohta.

We Connect – Auton tärkeät tiedot aina nähtävissä

Disclaimer by Volkswagen

1.
Tarvitset We Connect-palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.portal.volkswagen-we.com, minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ajan maksutta.We Connect -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu Internet-yhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa Streaming & Internet -palveluja ja yksittäisiä In-Car-sovelluksia lukuun ottamatta. Streaming & Internet -palveluiden, yksittäisten In-Car-sovellusten sekä WLAN-tukiasemien käyttöön voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä. Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradiota ja median suoratoistoa mobiilipäätelaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Datapakettien vastaanottaminen internetistä saattaa aiheuttaa kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä lisäkustannuksia (esim. roaming-maksut). Maksuttoman We Connect -sovelluksen käyttöön vaaditaan iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.  Paketeissa kuvattujen yksittäisten We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti ja riippuu sekä ajoneuvosta että varustelusta. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Tarkempia tietoja saat osoitteesta www.portal.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome