Auto ajoon jo ensi viikoksi

Auto ajoon jopa ensi viikoksi

Auto ajoon jopa ensi viikoksi

Uusi Volkswagen voi olla nopeasti myös sinun. Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevia Volkswagen-malleja.

Laajasta valikoimastamme löydät ikonisen Golfin, tuoreen Taigon, uudistetut Polon ja T-Rocin, linjakkaan Arteon Shooting Braken sekä täyssähköisen ID.5:n. 

Kaikki autot ovat ostettavissa tai hankittavissa yksityisleasingilla minkä tahansa jälleenmyyjäverkostoomme kuuluvan Volkswagen-liikkeen kautta. Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla. Valikoima päivittyy reaaliaikaisesti saatavuustilanteen mukaan. Kysy lisätietoja ja tarkempaa toimitusaikaa lähimmältä Volkswagen-jälleenmyyjältäsi.

Kampanjaetu seuraaviin malleihin: Polo, Taigo, T-Cross, T-Roc, Golf, Golf Variant ja Arteon Shooting Brake

Kampanja voimassa 1.11 – 31.12.2022 uusiin yksityisasiakkaiden tilauksiin (myös yksityisleasingtilaukset).

Uudet yksityisasiakkaiden asiakastilaukset 31.12.2022 mennessä, koskee myös yksityisleasing-tilauksia. Luovutus ja rekisteröinti viimeistään 31.12.2022. Koskee maassa olevia autoja sekä tehtaalta tulossa olevia vapaita autoja.

Huoleton ja riskitön tapa hankkia auto

Volkswagen Yksityisleasing

Yksityisleasing on yksinkertainen tapa hankkia uusi Volkswagen. Et maksa auton omistamisesta, mutta saat uuden auton käyttöösi. Ei autolainaa tai suurta viimeistä maksuerää - maksat autoilustasi vain kiinteän kuukaushinnan koko sopimuskauden ajan, eikä sinulle jää riskiä auton hinnan alenemisesta. 

Näitä malleja on saatavana nopeaan toimitukseenTutustu valikoimaanOpens an external link.

Golf
Golf

 

Kahdeksannen sukupolven Golf on entistä ennakoivampi ja edistyksellisesti sähköistetty. Digitaalisilla innovaatioillaan, dynaamisella designillaan ja huomattavalla käyttömukavuudellaan Golf edustaa uutta ajoneuvosukupolvea. 

Golf Comfort Business 1,0 eTSI 81 kW DSG

Nämä Golfit nopeaan toimitukseenOpens an external link

Taigo
Taigo

 

Tyylikäs Taigo on todellinen katseiden kääntäjä, jossa yhdistyvät crossover-korimalli, korotettu istuma-asento, uraauurtavat liitettävyyspalvelut ja jokapäiväinen käyttömukavuus. Useat viimeisimmän sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät optimoivat kaikkien matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden.

Taigo Style Business 1.0 TSI DSG 81 kW

Nämä Taigot nopeaan toimitukseenOpens an external link

Polo
Polo

 

Polon kattavaan vakiovarustelistaan kuuluvat mm. led-ajovalot- ja päiväajovalot sekä led-takavalot, digitaalinen mittaristo Digital Cockpit 8” värinäytöllä, matkapuhelinvalmius Bluetooth ja uudelleen suunniteltu monitoimiohjauspyörä. Kuljettajaa avustavista järjestelmistä vakiona ovat mm. kaistanpitoavustin Lane Assist, ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla sekä jalankulkija- ja polkupyöräilijätunnistus ja kuljettajan väsymyksentunnistus. 

Polo Style Business 1,0 TSI 70 kW DSG

Nämä Polot nopeaan toimitukseenOpens an external link

T-Roc
T-Roc

 

Uudistunut T-Roc on saanut uudenlaisen ilmeen ja sisustuksessa on otettu käyttöön uusia, korkealaatuisia materiaaleja. Kaikkien malliversioiden vakiovarustelu on parantunut merkittävästi edeltäjämalliin verrattuna. Nyt vakiovarusteena mm. digitaalinen mittaristo, mukautuva vakionopeudensäädin ACC, pysäköintitutkat edessä ja takana sisältäen pysäköintiavustin Park Assistin, täysautomaattinen 2-alueilmastointi ja led-ajovalot kaukovaloavustimella ja tummennetut takavalot sekä kaukovaloautomatiikka Light Assist.

 T-Roc Comfort Business 1,5 TSI 110 kW DSG

Nämä T-Rocit nopeaan toimitukseenOpens an external link

Arteon
Arteon Shooting Brake

 

Arteon Shooting Brake on uusi tulkinta farmarimallin autosta. Ladattava hybridi mahdollistaa suurimman osan päivittäisistä ajoista pelkällä sähköllä

Arteon Shooting Brake R-Line Business 1.4 TSI eHybrid 115 kW / 156 hv DSG. Kampanjaetu ei koske Arteon-malleja.

Nämä Arteon Shooting Braket nopeaan toimitukseenOpens an external link

ID.5
ID.5

 

Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin.

ID.5 Pro FastLane akku 77 kWh 128 kW 174 hv.

Nämä ID.5:t nopeaan toimitukseenOpens an external link

Volkswagen Yksityisleasing

Yksityisleasing ensierä esim. 3 000 €. Sopimuskausi 48 kk/40 000 km, kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset.

Volkswagen Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvien autot erikoisvarustein. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy. Volkswagenin jälleenmyyjät ovat Autotalo Lohja, Bifa, Jyväskylän Autotarvike, Käyttöauto, Pörhön Autoliike, Savilahden Auto, Traktoauto ja K Auto Volkswagen.