Valmiina suuriin tehtäviin

Volkswagen Crafter on luotettava ja monikäyttöinen pakettiauto, joka sopii hyvin esimerkiksi yritysten kuljetustarpeisiin. Crafter on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se tarjoaakin monipuolisuutta ja luotettavuutta kaikissa ajotilanteissa.

Crafterin takuu on nyt 5 vuotta / 200 000 km.

Crafter-umpipakettiautolle mikään ei ole liian paljon. Se on mitoiltaan ihanteellinen suurille eurolavoille ja korkeille rullakoille. Se helpottaa työtäsi luokkansa parhailla kuormausominaisuuksilla ja kuormankiinnitysvaihtoehdoilla. Tätä kaikkea on Volkswagen Crafter.

Käytännöllinen, monipuolinen, luotettava valinta.

Crafterin suuri tavaratila mahdollistaa isompienkin tavaroiden kuljettamisen, ja sen tilava matkustamo takaa mukavat matkat kuljettajalle ja matkustajille. Crafter on myös erittäin turvallinen ajoneuvo, jossa on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten vakionopeudensäädin ja mäkilähtöavustin.

Crafterissa on myös monia innovatiivisia teknologioita, kuten älykäs Start-Stop-järjestelmä energian talteenotolla ja tavaratilan valaistus, jotka tekevät ajamisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa.

Osta
Volkswagen Crafter

Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

Kaipaatko lisätietoja?

Kaipaatko lisätietoja?

Volkswagen Crafter

Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi versio ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin version yhteydestä.

Erityisen vaikuttava

Ohjaamo, toimisto ja taukotila aina mukana

Oletko tien päällä suuren osan työpäivästäsi? Autosi on tällöin paljon muutakin kuin kuljetusväline. Se on paikka, jossa lajittelet papereita, sovit aikoja, lataat puhelintasi ja pidät ruokataukoja. Lukuisien säilytyslokerojen ja liitäntöjen, ergoComfort-joustoistuimen (lisävaruste) ja  nahkaverhoillun monitoimiohjauspyörän (lisävaruste) ansiosta Crafter-umpipakettiauto on valmiina tähän kaikkeen.