Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 
alk. 42 500€
(sis. toimituskulut 600 €) 

Sähköautoilun evoluutio. 
Kehittynyt ja tehokas.

Kompakti, mutta tilava sähköauto.
Volkswagen ID.3 tarjoaa ympäristöystävällistä ja edistyksellistä ajokokemusta sitä kaipaavalle. ID.3 antaakin lisävauhtia Volkswagenin sähköautoilulle: Ulkopuolella selkeät linjat antavat ID.3:lle urheilullisen ulkomuodon, sisätilat tekevät vaikutuksen laadukkailla materiaaleillaan ja lukuisilla avustinjärjestelmillään. Täyssähköistä autoilua ajan hermoilla. Tutustu ja koe itse. 

Tekniset tiedot

ID.3 Pro
Toimintamatka jopa (km)
424*
Akku (kWh)
58

Teho (kW/hv)
150/204
0-100 km/h jopa (s)
7,4
ID.3 Pro S
Toimintamatka jopa (km)
552*
Akku (kWh)
77
Teho (kW/hv)
150/204
0-100 km/h jopa (s)
7,9

Kaikki tekniset tiedot löydät auton rakennusautomaatista.

ID.3
Nopean ostajan
hintaetu:
Uusi Volkswagen ID.3 Limited
Nyt alkaen  
42 500 €* 

Aiempi hinta 45 670 €**. Etusi jopa 3170 €.
Kaupan päälle veloituksetta myös metalliväri ja kangasmatot (etusi jopa 1175 €).
Kokonaisetusi yhteensä jopa 4345 €.

Etuhinta on voimassa nopean toimituksen autoihin niin kauan kuin autoja riittää. 
Toimi nopeasti ja hyödynnä etusi! 

Katso vielä saatavilla olevat autotOpens an external link

Ota yhteys myyntiin

Katso Limited-hinnastoOpens an external link

*Hinta koskee Limited-hinnaston mukaisia uuden mallivuoden Volkswagen ID.3 -autoja. Volkswagen ID.3 Limited Pro Business Plus 150 kW, akku 58 kWh 150/204 (kW/hv), hinta alk. 42 500 € (sis. toimituskulut 600 €) CO₂-päästöllä 0 g/km. Hinta ei koske tehdastilattavia autoja.
**Volkswagen ID.3 Pro Business Plus 150 kW, akku 58 kWh 150/204 (kW/hv), hinta alk. 45 670 € (sis. toimituskulut 600 €) CO₂-päästöllä 0 g/km.

Osta Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 - varaa koeajo, pyydä tarjous tai löydä jälleenmyyjä

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

--:--

Edistyksellisyyttä. Ajamisen helppoutta.

Volkswagen ID.3 tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, kuten pitkäkestoisen akun ja nopean latauksen, sekä muita edistyksellisiä teknologioita, jotka tekevät ajamisesta pidemmilläkin matkoilla entistäkin miellyttävämpää.

Modulaariseen sähkömoottorialustarakenteeseen (MEB) pohjautuva toisen sukupolven ID.3 on kypsynyt monessa suhteessa uuden ID. Software ohjelmistoversion ansiosta:  se tarjoaa esimerkiksi käyttöä helpottavia lataustoimintoja kuten Plug & Charge ja käytännöllisiä sovelluksia, jotka on saatavana osittain vielä oston jälkeen Upgrades-toimintoina. 

Liitettävyys: Digitaalinen yhteys ID.:hesi

Volkswagenin liitettävyystarjonta tuo sinulle lisää mukavuutta ja viihdettä. Yhdistämällä ID.:si internetiin ja älypuhelimeesi pääset rennommin perille – vain ajaminen jää sinulle.

* Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Avustavien järjestelmieln toiminta tapahtuu järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettajan on oltava aina valmiina ohittamaan avustava järjestelmä ja hän on vastuussa siitä, että ajoneuvoa ajetaan harkitusti.