Tammikuun ajan 900 €:lla varusteita kaupan päälle!

Volkswagen Transporter on ollut Suomen suosituin* pakettiauto jo yhdeksän vuotta peräkkäin. Nyt se on myös tutkitusti turvallisin pakettiauto**. Tavoitteenamme on jatkossakin tarjota teille maailman paras pakettiauto, joka soveltuu tarpeisiinne ja auttaa teitä menestymään. 

 
Voiton kunniaksi tarjoamme tammikuun ajan Transporterin ostajalle 900 €:lla varusteita kaupan päälle! Tämä tarjous koskee kaikkia uusia Transporterin asiakastilauksia ajalla 5.1.-31.1.2021. Tätä ei voi yhdistää muihin mahdollisiin tarjouksiin
 
 
*Lähde: Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, pakettiautojen ensirekisteröinnit 2012-2020.
**Euro NCAP -riippumattoman testausyhdistyksen turvallisuustesti 12/2020.
Transporter 4MOTION
Transporter 4MOTION alkaen 45 751 €. 
Etusi jopa 4 300 €.
Transporter 4MOTION

Transporter 6.1

Se on ratkaissut kuljetusongelmia jo yli 70 vuoden ajan. Tänään Transporter-umpipakettiauto 6.1 on tehokkaampi kuin koskaan ennen. Sen huomattavan korkea tavaratila, erinomainen tilavuus ja modernit kuljettajaa avustavat järjestelmät takaavat, että miehistö ja materiaali pääsevät joka päivä luotettavasti töihin.

Erityisen vaikuttava

Pysy rentona vaikeinakin päivinä

Huolehdit joka päivä siitä, että materiaali ja miehistö pääsevät paikasta A paikkaan B. Transporter 6.1 puolestaan huolehtii siitä, että sinä pysyt rentona. Kuljettajan ergonominen työpaikka, portaattomasti säädettävä ohjauspyörä ja kuljettajan istuin, muotonsa pitävät mukavuuspehmusteet ja uudistettu kojelauta tekevät ajostasi mahdollisimman mukavan. Erinomaisen näkyvyyden ansiosta näet helpommin mitä ympärillä tapahtuu varsinkin keskikaupungilla ja sekavilla rakennustyömailla. Pysähtyneenä autosta tulee toimistosi.

Huolella suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten

Varusteluvaihtoehdot

Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

Oletko kiinnostunut?

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome