Mies seisoo talvitakki yllään lumisessa maisemassa ja katsoo älypuhelintaan.
1

We Connect -aktivointi ID. -malleihin

We Connect -aktivointi ID. -malleihin

Voit saada tukea verkkopalveluista ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen. Me ohjaamme sinut vaihe vaiheelta aktivointiprosessin läpi.

Matkalla kohti verkottunutta ID.-mallia 

Huomaa, että toimintojen käyttö kaikessa laajuudessaan edellyttää Volkswagen ID -käyttäjätiliä ja erillistä sopimusta Volkswagen AG:n kanssa mobiilipalveluiden käytöstä.

We Connectin aktivointi ja käyttö ID.-malleissa 

Noudata aktivointiohjeitamme, jotta saat yhdistettyä ID.-mallisi verkkoon.

Katso aktivointiohjeet

We Connect ID. -sovellus
2,3
2.
Kuvat voivat poiketa
3.
ID.3 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 12,9–13,5; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.3 Pro S (4- ja 5-oviset): Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 13,1–13,7; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Lataa We Connect ID. -sovellus

Ota yhteys sähköautoosi valikoiduilla etätoiminnoilla hyödyntäen asianmukaisia auton tietoja ja älypuhelimesi We Charge -latauspalvelua.

We Connect Startista We Connect- ja We Connect Plus -palveluun

Jos ID.-mallisi on saanut ohjelmiston 3.0 päivityksen langattomana over the air -päivityksenä, valitse aluksi We Connect Start. Jotta voit hyötyä We Connect- ja We Connect Plus -palveluiden eduista, kirjaudu infotainment-järjestelmään pääkäyttäjänä ja aktivoi sitten In-Car Shopissa haluamasi paketit. 

Näkymä VW ID.5:n ohjaamoon. Mies istuu etumatkustajan istuimella ja käyttää infotainment-järjestelmää
4
4.
ID.5 Pro: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.5 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Nosta ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Ota kaikki hyöty irti We Connect -palveluista omassa ID.-mallissasi kaikkine älykkäine arjen apulaisineen.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. ID-tuoteperheelle tarkoitettua We Connect -sopimusta ei ole rajoitettu kolmeen vuoteen. We Connect Plus -palvelun käyttö on rajoitettu aluksi kolmeen vuoteen, minkä jälkeen sen käyttöaikaa voidaan jatkaa maksua vastaan. Auton luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Plus -palveluja koko sovitun voimassaoloajan ilmaiseksi. Rekisteröidyttäessä myöhemmin maksuttoman käyttöajan kesto lyhenee. Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.