Mies seisoo talvitakki yllään lumisessa maisemassa ja katsoo älypuhelintaan.
1

VW Connectin tai We Connectin aktivointi ID. -malleihin

VW Connectin tai We Connectin aktivointi ID. -malleihin

Voit saada tukea verkkopalveluista ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen. Me ohjaamme sinut vaihe vaiheelta aktivointiprosessin läpi.

Matkalla kohti verkottunutta ID.-mallia 

Huomaa, että toimintojen käyttö kaikessa laajuudessaan edellyttää Volkswagen ID -käyttäjätiliä ja erillistä sopimusta Volkswagen AG:n kanssa mobiilipalveluiden käytöstä.

--:--

Näin aktivoit ja käytät VW Connectia tai We Connectia ID.-mallissasi

Seuraava ohje vie sinut vaihe vaiheelta käyttöönottoprosessin läpi, jotta saat yhdistettyä ID.-mallisi verkkoon.

Lataa aktivointiohje

Henkilö seisoo Volkswagenin vieressä ja käyttää Volkswagen-sovellusta matkapuhelimella
2,3,4,5
2.
Kuvat voivat poiketa
3.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,2–16,5; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Toimintamatka: yhdistetty 417–560 km. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Lataa Volkswagen-sovellus

Ota yhteys sähköautoosi valikoiduilla etätoiminnoilla hyödyntäen asianmukaisia auton tietoja ja älypuhelimesi We Charge -latauspalvelua.

We Connect Startista We Connect- ja We Connect Plus -palveluun

Jos ID.-mallisi on saanut ohjelmiston 3.0 päivityksen langattomana over the air -päivityksenä, valitse aluksi We Connect Start. Jotta voit hyötyä We Connect- ja We Connect Plus -palveluiden eduista, kirjaudu infotainment-järjestelmään pääkäyttäjänä ja aktivoi sitten In-Car Shopissa haluamasi paketit. 

Näkymä VW ID.5:n ohjaamoon. Mies istuu etumatkustajan istuimella ja käyttää infotainment-järjestelmää
6
6.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,0–18,6; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
ID.-tuoteperheen VW Connect- ja VW Connect Plus -palvelujen tai We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin ja sinun on kirjauduttava VW Connect- / VW Connect Plus -palveluun tai We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen VW Connect- / VW Connect Plus -sopimus tai We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. VW Connect Plus- / We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai Volkswagen-sovelluksella (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa), minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ensimmäisen ajan maksutta. Rekisteröidyttäessä myöhemmin alkuperäisen voimassaoloajan kesto lyhenee. Näet tarkan voimassaoloajan aktivoinnin yhteydessä tai aktivoinnin jälkeen osoitteessa myVolkswagen.net. VW Connect Plus- / We Connect Plus -palvelun alkuperäisen voimassaoloajan päätyttyä käyttöaikaa voi jatkaa maksua vastaan.    Joitakin VW Connect- / VW Connect Plus -mobiilipalveluja tai We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain Volkswagen-sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).   Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. VW Connect- ja VW Connect Plus -paketteihin tai We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta connect.volkswagen.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.  
4.
Maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti määritetyt arvot henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Mallin eri varusteluversioiden toiminta­matka on määritetty dynamometrissä.Todellinen toiminta­matka vaihtelee käytännössä riippuen muun muassa ajotavasta, nopeudesta, päällä olevista mukavuus-/sähkövarusteista, ulkolämpötilasta, matkustajien/kuorman määrästä, tieprofiilista sekä akun vanhenemis- ja kulumisprosessista.
5.

Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on selvitetty laissa määrättyjen mittausmenetelmien avulla. 1. tammikuuta 2022 WLTP-menettely on täysin korvannut NEDC-menettelyn, joten tämän päivämäärän jälkeen tyyppihyväksytyille autoille ei enää ilmoiteta NEDC-arvoja. Arvot eivät koske yksittäisiä autoja vaan on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Lisävarusteet ja tarvikkeet (muut osat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia parametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa näin sää- ja liikenneolosuhteiden ja yksilöllisen ajotavan myötä myös polttoaineenkulutukseen, virrankulutukseen ja CO2-päästöihin sekä auton tehoarvoihin. Todenmukaisten testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Täten ne voivat 1.9.2018 lähtien aiheuttaa muutoksia myös autoverotuksessa. Saat lisä­tietoja WLTP- ja NEDC-menettelyn välisistä eroista osoitteesta http://www.volkswagen.de/wltp.

Lisätietoa uusien henkilöautomallien virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä saa teoksesta ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, joka on saatavilla ilmaiseksi kaikista Saksan myyntipisteistä ja osoitteesta DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern tai sivustolta www.dat.de/co2.