Mies seisoo talvitakki yllään lumisessa maisemassa ja katsoo älypuhelintaan.
1

We Connect -aktivointi ID. -malleihin

We Connect -aktivointi ID. -malleihin

Voit saada tukea verkkopalveluista ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen. Me ohjaamme sinut vaihe vaiheelta aktivointiprosessin läpi.

Matkalla kohti verkottunutta ID.-mallia 

Huomaa, että toimintojen käyttö kaikessa laajuudessaan edellyttää Volkswagen ID -käyttäjätiliä ja erillistä sopimusta Volkswagen AG:n kanssa mobiilipalveluiden käytöstä.

--:--

We Connectin aktivointi ja käyttö ID.-malleissa 

Noudata aktivointiohjeitamme, jotta saat yhdistettyä ID.-mallisi verkkoon.

Katso aktivointiohjeet

We Connect ID. -sovellus
2,3,4,5
2.
Kuvat voivat poiketa
3.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,2–16,3; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Toimintamatka: yhdistetty 402–560 km. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Lataa We Connect ID. -sovellus

Ota yhteys sähköautoosi valikoiduilla etätoiminnoilla hyödyntäen asianmukaisia auton tietoja ja älypuhelimesi We Charge -latauspalvelua.

We Connect Startista We Connect- ja We Connect Plus -palveluun

Jos ID.-mallisi on saanut ohjelmiston 3.0 päivityksen langattomana over the air -päivityksenä, valitse aluksi We Connect Start. Jotta voit hyötyä We Connect- ja We Connect Plus -palveluiden eduista, kirjaudu infotainment-järjestelmään pääkäyttäjänä ja aktivoi sitten In-Car Shopissa haluamasi paketit. 

Näkymä VW ID.5:n ohjaamoon. Mies istuu etumatkustajan istuimella ja käyttää infotainment-järjestelmää
6
6.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,1–18,4; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.