A woman sits in her VW ID.3 and connects her smartphone to her car via App Connect

ID. 2.3 -ohjelmistopäivitys

Ota hyöty irti ID.-autosi päivityksistä

Ota hyöty irti ID.-autosi päivityksistä

Lue miten hyödyt langattomasta ohjelmistopäivityksestä ja mitä se edellyttää. 

Koe tulevaisuus jo tänään

Langattomien ohjelmistopäivitysten myötä Volkswagen ID. -malleissa on hankinnan jälkeenkin aina käytettävissä uusimmat digitaaliset palvelut. Toiminnot ja optimoinnit voi asentaa langattomasti, eikä käyntiä jälleenmyyjällä tarvita. Tässä kerromme, miten langaton ohjelmistopäivitys käytännössä tehdään.

A man leans against his VW ID and looks at his smartphone – VW online update

Langaton ohjelmistopäivitys latautuu ajon aikana taustalla auton matkapuhelinliitännän välityksellä. Heti kun päivitys on saatavilla, saat siitä ilmoituksen infotainment-järjestelmän kautta. Järjestelmä myös opastaa asennuksessa vaihe vaiheelta. Jos ajoneuvosi on pysäköitynä, asennus suoritetaan, kun auto käynnistetään, ja saat pian käyttöösi uudet, entistä paremmat toiminnot. Lisätietoja on saatavilla auton digitaalisessa ohjekirjassa.

 • View through the passenger window – a service employee checking a VW ID.3 e-car can be seen

  Eikö autoosi ole vielä päivitetty ohjelmistoversiota 2.1?

  Siinä tapauksessa varaa jälleenmyyjältäsi aika ohjelmistopäivitykseen nyt. ID. 2.1 -ohjelmistoversio on edellytys langattomalle ohjelmistopäivitykselle. Tämä koskee niin ohjelmistoversiota 2.3 kuin tulevia päivityksiä. Tästä pääset lukemaan asiasta lisää ja voit tutustua usein esitettyihin kysymyksiin.

 • A service employee stands leaning against a wall with a tablet in her hand

  ID. 2.4 -ohjelmistopäivitys

  Uusi ID. 2.4 -ohjelmistopäivitys ja 12 voltin akun vaihto ovat saatavissa ID.-autoosi maksutta. Varaa aika Volkswagen-huollosta.

Langattoman ohjelmistopäivityksen edellytykset

Saamamme palautteiden pohjalta olemme koonneet kattavan ohjelmistopäivityksen versioon 2.3. Ensimmäistä kertaa Volkswagen ID. -mallien ohjelmistopäivitys voidaan nyt asentaa langattomasti, jolloin käyntiä jälleenmyyjällä tarvita. Tällä sivulla kerromme siitä, mitä uutta on luvassa.

Huomautus:

 • Langaton ohjelmistopäivitys edellyttää voimassa olevaa We Connect Start -sopimusta ja että ID. 2.1 -ohjelmistoversio on asennettuna autoon.*
 • Päivityksen jälkeen käytettävissä olevat toiminnot voivat vaihdella markkina-alueen, vuosimallin ja valinnaisten lisävarusteiden mukaan.
 • Suomessa sähköpostit, joilla hyväksytään langattoman päivityksen asennus, alkavat viikolla 39/2021. Sähköpostit tulevat We Connect -tilin sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostilla annetun hyväksynnän jälkeen voi kulua useita viikkoja päivityksen latauksen alkamiseen.
 • Tulevien päivitysten vastaanottaminen edellyttää, että ID. 2.3 -ohjelmisto on asennettuna.
 • Tietyt päivitykset eivät ole saatavilla langattomasti, vaan ne on asennettava jälleenmyyjällä.

* Lisäksi edellytetään voimassa olevaa We Connect Start -sopimusta. Palvelu on käytettävissä maksutta ajoneuvon kolmen ensimmäisen käyttövuoden ajan. Se tuo ulottuvillesi monenlaisia käytännön hyötyjä, kuten mahdollisuus käynnistää ilmastointi etukäteen ja akun varaustilan näyttäminen.

Etkö ole ottanut käyttöön We Connect Start -palveluja? Tutustu tarkemmin palveluun ja sen käyttöönottoon We Connect Start

Jos et ole vielä vastaanottanut ID. 2.1 -ohjelmistopäivitystä, ota yhteyttä Volkswagen-jälleenmyyjään.