Volkswagen
Passat Variant

  • Käyttövoimabensiini, diesel, lataushybridi
  • Tavaratila 650 - 1 780 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Lisätilaa. Designia. Mukavuutta.

  Volkswagen Passat Variant tarjoaa sinulle säväyttävää ulkonäköä trendikkäällä matkustamolla. Tämä luotettava ja tilava farmari tarjoaa sujuvan ja mukavan ajokokemuksen sekä jopa 650 litran tavaratilan. Matkustamisesta mukavaa tekee monipuoliset vakio- ja lisävarusteet.

  Kaiken kaikkiaan Volkswagen Passat Variant on ennen kaikkea tilava ja monipuolinen farmari, joka tarjoaa erinomaista ajettavuutta ja huippuluokan turvallisuutta. Tämä automalli on suunniteltu vaativaan käyttöön ja se tarjoaa ylellistä ajamisen iloa kaikissa tilanteissa. Tätä kaikkea on Volkswagen Passat Variant.

  Turvallinen, mukava, teknologinen.

  Volkswagen Passat Variantin sisätilat ovat tilavat ja mukavat, ja autossa on runsaasti säilytystilaa. Lisäksi se on varustettu modernilla viihdejärjestelmällä, joka sisältää esimerkiksi kosketusnäytön, Bluetooth-yhteyden ja USB-portit.

  Passat Variant on myös erittäin turvallinen auto, ja se onkin varustettu edistyksellisillä turvajärjestelmillä, kuten mukautuvalla vakionopeudensäätimellä, kaistanpitoavustimella, pysäköintitutkilla ja ympäristönvalvontajärjestelmällä. Tämä tekee Passat Variantista erinomaisen valinnan perheille ja työmatkailijoille, jotka arvostavat turvallisuutta ja mukavuutta.

  Osta
  Volkswagen Passat Variant

  Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
  Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

  Kaipaatko lisätietoja?

  Kaipaatko lisätietoja?

  Volkswagen Passat Variant

  Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!