Side view of the VW e-Golf cahrging on a charging station
Side view of the VW e-Golf cahrging on a charging station
Side view of the VW e-Golf cahrging on a charging station

e-Golf

Ulkoisesti kuin VW Golf. Sillä erolla, että e-Golfin konepellin alta löytyy tehokas sähkömoottori, joka takaa huvin ja pitkän toimintamatkan.

Ulkoisesti kuin VW Golf. Sillä erolla, että e-Golfin konepellin alta löytyy tehokas sähkömoottori, joka takaa huvin ja pitkän toimintamatkan.

Järkevyys on hauskempaa kuin uskotkaan

Ajat sitten mielelläsi lyhyitä matkoja kaupungissa tai suuntaat toisinaan myös kauemmas – pelkästään sähköllä toimiva e-Golf tarjoaa ajotavastasi riippuen jopa 229 kilometrin toimintamatkan. Jokainen ajettu kilometri tuottaa suurta iloa. Jokaiseen päivään. Luotettava. Tyypillinen Golf.

(yhdistetty toimintamatka, WLTP)

e-Golf: vakiovarusteena tulevaisuus
transparent VW e-Golf, Battery and electric motor are visible

Sähkömoottori

e niin kuin e-voluutio

 

Front Assist ja ACC

Ruuhkaa? Ilman stressiä.

 

Active Info Display

Uusi näkökulma asioihin

bird's-eye view of the VW e-Golf, driving behind another car, sensors detect the car ahead
VW e-Golf  Active Info Display with navigation map

Tekniikka

Nollasta ihastukseen 4,2 sekunnissa

Sähköautolla ajaminen on järkevää. Ja hauskaa. e-Golf nimittäin kiihtyy nollasta sataan 9,6 sekunnissa ja nollasta kuuteenkymppiin jopa 4,2 sekunnissa.
100 kW:n teho, 290 Nm:n vääntömomentti ja jatkuvavetoinen 1-vaihteinen vaihteisto ihastuttavat heti ensimmäisestä kierroksesta alkaen aina 150 km/h:n huippunopeuteen saakka.
e-Golfin toimintamatkaa pidentää tehokas jarrutusenergian talteenotto. Jarrutuksen yhteydessä energia ei mene hukkaan, vaan pystytään ottamaan talteen.

Avustavat järjestelmät

Ruuhkaa? Ilman stressiä.

Mukautuva vakionopeussäädin ACC auttaa kuljettajaa säilyttämään etukäteen asettamansa suurimman sallitun ajonopeuden (enintään 150 km/h saakka) sekä etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon (järjestelmän rajojen puitteissa). e-Golf jarruttaa ruuhkassa automaattisesti ja lähtee uudelleen liikkeelle.

Vakiovarustukseen kuuluva Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä varoittaa sinua kriittisistä tilanteista, avustaa sinua jarrutuksissa ja jarruttaa hätätilanteessa jopa automaattisesti (järjestelmän rajojen puitteissa).

Mukavuus

Näet juuri ne tiedot, jotka haluat nähdä

Klassinen nopeusmittari tai teräväpiirtoinen navigointikartta? Miten niin tai? Lisävarusteena saatava Active Info Display tarjoaa vaikka molemmat samanaikaisesti. Erilaisten Info-profiilien ansiosta voit valita näyttöön juuri haluamasi tiedot perinteisten kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin rinnalle. Nopeasti ja helposti monitoimiohjauspyörän avulla.

- 31 cm:n (12,3 tuuman) TFT-teräväpiirtovärinäyttö
- valittavana erilaisia näkymiä
- avustinjärjestelmien optinen kuva

Valitse varustelutaso

Koeajo

Varaa koeajo lähimmältä Volkswagen-jälleenmyyjältä.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there