2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen e-Golf.

Kansansähköauto e-Golf.

Autojen e-voluutio jatkuu: e-Golf.

Sähköauto on optimaalinen liikkumisvaihtoehto erityisesti lyhyille matkoille esim. kaupungissa. Uudella e-Golfilla voit ajaa myös kaupungin ulkopuolella. Sen toimintamatka on 231 km (WLTP).

 • IS: Tässä on ehkä paras uusi perheluokan sähköauto.

  Kansansähköauto jolla pärjää myös aidossa arjessa.

  Ilta-Sanomien koeajossa kerrotaan e-Golfin käyttöominaisuuksien olevan mainiot ja kilometrikustannuksien alhaiset.

  "Ajettavuudeltaan e-Golf onkin yllätyksettömän loistava, ellei peräti tässä luokassa lähes virheetön."
  "Ergonomia ja tilankäyttökin on Golfissa huippuluokkaa, eikä paketissa ole viisioviseksi keskikokoiseksi autoksi senttien ja litrojen hyödyntämisen osalta oikein mitään moittimista."
  "Täyssähköauto tarjoaa rajoitteistaan huolimatta myös aivan uudenlaista luksusta, jopa toimintamatkaan."
  "Kaikkiaan Volkswagen e-Golfin voi sanoa olevan valmis tuote."

  Lue koeajo IS:ssä
 • e-Golf on Tekniikan Maailman testivoittaja (15/2017)

  Viiden tähden sähköauto on kansansähköauto.

  Uusi e-Golf on Tekniikan Maailman sähköautotestin ylivoimainen voittaja. e-Golf sai ainoana autona testissä täydet viisi tähteä.

  "e-Golf on hyvä ajettava ja joukon suorituskykyisin, minkä lisäksi se pärjää myös taloudellisuudessa ja toimintamatkassa."
  "Golfin ajettavuus on sähköautonakin huippuluokkaa niin maantiellä kuin taajamassa."
  "Volkswagenin, niin itse auton kuin sen järjestelmienkin, käytettävyys on hyvä."
  "Golfin ylläpitokulut ovat joukon edullisimmat niin kahden kuin kolmen vuoden jaksoissa."

  Lue sähköautovertailu Tekniikan Maailmassa

Teknologia

e-Golf vastaa ajan haasteisiin ja täyttää modernit vaatimukset: Tehokas, lähes äänetön sähkömoottori huolehtii vaikuttavista kiihdytyksistä ja mahdollistaa samalla energiatehokkaan ajotavan. Älykäs lataushallinta puolestaan helpottaa e-Golfin lataamista.

 • Sähkökäyttö

  Nykypäivän dynamiikkaa: e-Golfin moottori.

  Joko tiedät, miten mukavaa sähkömoottorilla ajaminen on? Se luovuttaa maksimivääntömomentin heti ensimmäisestä pyörähdyksestä lähtien ja kiihtyy ilman katkoksia 1-vaihteisen vaihteistonsa ansiosta.

  Lue lisää
 • Toimintamatka

  Pääset pidemmälle, kun ajattelet ympäristöä.

  Pystyt itse vaikuttamaan siihen, ettei e-Golfin jopa 232 km toimintamatka (WLTP) jää pelkäksi teoreettiseksi arvoksi.

  Lue lisää
 • Latausvaihtoehdot

  Näin helppoa on e-Golfin lataaminen.

  Voit itse valita erilaisista latausvaihtoehdoista missä ja miten haluat ladata e-Golfin.

  Lue lisää
 • Vastuullista autoilua

  Rajoita CO2-päästöjä, älä liikkuvuuttasi.

  e-Golf on auto, joka vastaa aikamme haasteisiin ja ottaa huomioon modernit vaatimukset. Ekovirtaa tankkaamalla pystyt autoilemaan täysin päästöttömästi.

  Lue lisää

Varusteet ja design

Korkealuokkainen varustus ja selkeä muotokieli ovat jokaisen Volkswagenin tunnusmerkkejä. Lukuisat yksilöllistämismahdollisuudet tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi e-Golf. Tulet hämmästymään valikoiman monipuolisuudesta.

 • Ulkopuoli

  e-Golf kerää katseita.

  Se, että ajat aivan erityislaatuisella Golfilla, saa näkyä. Sähköauton designille tyypilliset LED-valokuviot, siniset designelementit ja aerodynaamiset optimoinnit antavat sähköautolle yksilöllisen ilmeen.

 • Sisäpuoli

  Modernia designia ja helppokäyttöisyyttä.

  Moottori ei ole e-Golfin ainoa innovatiivinen asia. Matkustamossa kohtaat tyylikkäitä designelementtejä ja sähköautospesifisten tietojen selkeän esitystavan.

  Lue lisää
 • Valot

  Valaise tie suorituskykyisen tekniikan turvin.

  Energiansäästö kuuluu e-Golfin konseptiin. Sen vuoksi kaikki valot on toteutettu edistyksellisellä LED-tekniikalla – suurella valoteholla ja alhaisella virrankulutuksella.

  Lue lisää
 • Kevytmetallivanteet

  Näillä vanteilla säästät energiaa.

  16-tuumaiset Astana-kevytmetallivanteet optimoidulla aerodynamiikalla ja vierintävastukseltaan optimaalisilla renkailla korostavat e-Golfin ympäristöystävällisyyttä ja päästöttömyyttä.

  Lue lisää

Infotainment

Pitääkö sinun soittaa puheluja ajon aikana, tarvitsetko ajankohtaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? e-Golf tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Navigointi

  Navigoi helpoilla ohjausliikkeillä.

  Infotainment-järjestelmä voi tuskin tarjota enempää kuin Discover Pro -navigointijärjestelmä: se sisältää kaiken innovatiivisesta eleohjauksesta erinomaisiin Entertainment-toimintoihin, monipuolisiin liitäntöihin ja ensiluokkaiseen karttakuvaan.

  Lue lisää
 • Car-Net

  Käytä internetiä e-Golfissasi. Ja älypuhelintasi kauko-ohjaimena.

  Internet autossa on Volkswagenilla nimeltään Car-Net. Se pitää sisällään erilaisia toimintoja, käytännöllisiä palveluja ja hyödyllisiä sovelluksia. Voit jopa käyttää älypuhelintasi e-Golfin kauko-ohjaimena.

  Lue lisää
 • Puhelin

  Kommunikaation helppous.

  Puhu niin paljon kuin haluat. Mutta pidä molemmat kädet ohjauspyörässä. Uusi e-Golf tarjoaa lisävarusteena kaksi mukavaa matkapuhelinliitäntää.

  Lue lisää

Avustavat järjestelmät

e-Golfin älykkäät avustinjärjestelmät parantavat ajomukavuutta, avustavat sinua kriittisissä ajotilanteissa ja estävät jopa niitä. Vaikka tämän tekniikan olemassaolon huomaa vain harvoin, on hyvä tietää, että se auttaa tiukan paikan tullen.

 • Front Assist ja ACC

  Säilytä rauhallisuus myös ruuhkassa.

  Mukautuva vakionopeudensäädin ACC tekee matkanteosta rennompaa. Vakiovarusteena oleva ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist on varustettu hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella.

  Lue lisää
 • Ruuhka-avustin ja Emergency Assist

  Jotta liikutaan eteenpäin, kun vauhti on hidasta.

  Lisävarusteena saatava ruuhka-avustin säästää hermojasi pysähtelevässä liikenteessä ja auttaa ehkäisemään tyypillisiä ruuhkassa tapahtuvia peräänajoja. Lisävarusteena saatava Emergency Assist tunnistaa kuljettajan kykenemättömyyden ja ottaa auton ohjauksen osittain hallintaansa.

  Lue lisää
 • Park Assist

  Pysäköinnin ei tarvitse olla hankalaa.

  Pysäköitkö vielä itse? Park Assist -pysäköintiavustin (lisävaruste) kääntää ohjauspyörää puolestasi ja helpottaa pysäköintipaikan etsintää. Ultraäänitunnistimet tunnistavat mahtuuko e-Golf kyseiseen ruutuun.

  Lue lisää
 • Blind Spot -tunnistin

  Näin e-Golf avustaa sinua kaistanvaihdossa ja peruutuksessa.

  Blind Spot -tunnistin (lisävaruste) ja peruutusavustin varoittavat järjestelmän rajojen puitteissa kuolleesta kulmasta tulevasta liikenteestä. Peruutettaessa pois pysäköintiruudusta järjestelmä valvoo auton sivulla ja takana olevaa aluetta.

  Lue lisää

Mukavuus

Nauti e-Golfin mukavuudesta. Sen kattava vakiovarustus, mutkaton käsittely ja lukuisat mukavuutta parantavat lisävarusteet tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • Istumismukavuus

  Istahda alas ja rentoudu.

  e-Golfin tarkkaan harkitulla designilla varustetut istuimet tarjoavat ilon silmälle ja parhaan mukavuuden selälle. Erityisesti pitkillä matkoilla mukavuus on tervetullutta.

  Lue lisää
 • Ajomukavuus

  Rentoutuneena perille.

  Vakiovarustukseen kuuluva ilmastointilaite ja monitoiminäyttö sekä lisävarusteena saatava tunnelmavalaistus tekevät jokaisesta ajokerrasta e-Golfilla elämyksen.

  Lue lisää
 • Vienna-nahkaverhoilu

  Matkustamo kuin oleskelutila.

  Luo oma mukavuusalueesi: Lisävarusteena saatava laadukas ja taipuisa Vienna-nahkaverhoilu mukavine kuljettajan ja etumatkustajan istuimineen tarjoaa sinulle huippuluokan tunnelman.

  Lue lisää
 • Active Info -näyttö

  Näet vain itsellesi tarpeelliset tiedot.

  Nopeusmittarin aika on ohi. Innovatiivinen digitaalinen mittaristo Active Info Display näyttää sinulle paljon muutakin kuin nopeuden ja polttoainemäärän.

  Lue lisää
Kokemuksia e-Golfin ratissa

Sähköistä arkea e-Golfin ratissa.

Tuoreen sähköautoilijan päiväkirja.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin