2.7.59.5, 2018-08-23 17:33:06
Volkswagen e-up!

e-up!

Kaasu pohjaan. Sähköllä.

Siirtyäkö sähköautoiluun? Hyppää kyytiin! e-up! tekee sen mahdolliseksi. Sen tehokas sähkömoottori takaa ajonautinnon – pelkällä sähköllä ja täysin päästöttömästi jopa 160 kilometriä. e-up! on ihanteellinen kumppani jokaiseen päivään. Myös sinulle!

Sähköistetty

Volkswagenilla ”e” tarkoittaa sähköisen ja päästöttömän lisäksi myös tehokasta. Myös e-up!:n edistyksellinen sähkömoottori on yhdistetty muihin innovatiivisiin teknologioihin ja se tarjoaa jopa 160 kilometrin toimintamatkan. Kestävää ajonautintoa kaupungissa – ja myös muualla.

 • Moottori

  Hauskuutta ilman päästöjä.

  e-up! tekee vaikutuksen innovatiivisella, päästöttömällä sähkömoottorillaan ja tarjoaa monia älykkäitä käytännön ratkaisuja. Tutustu tilavaan kaupunkiautoon ja huomaa miten hauskaa sähköautoilu on.

  Katso lisää
 • Toimintamatka

  Pääset pitemmälle.

  Töihin, harrastukseen, kaupunkiin: e-up! vie sinut mukavasti perille. Vielä erityisen ympäristötietoisesti.

  Katso lisää
 • Latausvaihtoehdot

  Näin helppoa on e-up!:n lataaminen!

  Kyllä siitäkin löytyy polttoainesäiliön kansi! Sen takana on tosin pistorasia akun latausta varten.

  Katso lisää

Varusteet ja design

Korkealuokkainen varustelu ja selkeä muotokieli ovat jokaisen Volkswagenin tunnusmerkkejä. Lukuisat vaihtoehdot tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi e-up!. Tulet hämmästymään valikoiman monipuolisuudesta.

 • Ulkopuoli

  Tee suuri vaikutus. Pienintä yksityiskohtaa myöten.

  Erityinen auto, erityinen design: e-up!:n ulkopuolen viehättävät design-kohokohdat ovat todellisia katseenvangitsijoita.

  Katso lisää
 • Sisäpuoli

  e-up! kerää katseita. Myös sisällä.

  e-up! ei näytä hyvältä ainoastaan ulkoapäin. Se tekee vaikutuksen myös matkustamossa – kauniilla designillaan ja teknisillä ominaisuuksillaan.

  Katso lisää
 • Varustelu

  Mukavaa matkaa.

  Epätavallinen vakiovarustus: e-up! on laadukkaasti varusteltu ja huomioi myös erityistoiveet.

  Katso lisää
 • Led-päiväajovalot

  Huomiota herättävän turvallinen.

  Sähkömoottori ei ole ainoa asia, joka tekee e-up!:sta erityisen. Ulkopuolella huomio kiinnittyy erityisesti ilmasäleikön kaareviin led-päiväajovaloihin. Ne saavat osakseen uteliaita katseita ja parantavat turvallisuutta liikenteen vilinässä.

Infotainment

Helppoa navigointia, hands free -puheluja, ajankohtaisia liikennetietoja, auton tietoja tai oman musiikin kuuntelua – e-up!:ssa moderni Infotainment onnistuu mukavasti ja mutkattomasti.

 • maps + more -älypuhelinintegrointi

  e-up! - mukaan otettavalla radio-navigoinnilla.

  Tutustu mutkattomaan ja tehokkaaseen liitettävyyteen: kiinnität vain älypuhelimesi e-up!:iin ja käytät tavallisesti puhelinta, liikennetietoja, navigointia ja kuuntelet musiikkia.

  Katso lisää
 • maps + more -sovellus

  Sovellus uuteen e-up!:iisi.

  Ilmainen sovellus e-up!:iin. maps + more mahdollistaa älypuhelimen edut myös ajon aikana. Asennat vain sovelluksen ja asetat älypuhelimesi maps + more -älypuhelintelakkaan . Sen jälkeen pystyt käyttämään erilaisia toimintoja ajon aikana: voit kuunnella musiikkia, käyttää offline-navigointia, tarkastella monitoiminäyttöä ja paljon muuta. Anna palaa!

  Katso lisää
 • Radio

  e-up!:n radio – saa laulaa mukana.

  Vapauta laulutaitosi. e-up!:n moderni radio ei ainoastaan huolehdi hyvästä viihteestä, se tarjoaa myös monia hyödyllisiä lisätoimintoja.

  Katso lisää

Avustavat järjestelmät

Lisämukavuudesta huolehtii e-up!:ssa hämmästyttävän suuri määrä avustavia järjestelmiä. Vaikka tämän tekniikan olemassaolon huomaa vain harvoin, on hyvä tietää, että se auttaa tiukan paikan tullen.

 • Hätäjarrutustoiminto

  Se ei käytä sekuntia säikähdykseen: hätäjarrutustoiminto.

  Auttaa tiukan paikan tullen: e-up!:n vakiovarusteena oleva hätäjarrutustoiminto avustaa sinua äkkijarrutuksissa ja estää mahdollisesti jopa törmäyksiä.

  Katso lisää
 • Pysäköintitutka

  Onnistuuko pysäköinti? e-up!:n lisävarusteena saatavalla pysäköintitutkalla onnistuu.

  Ahdas parkkiruutu? Eikä ketään auttamassa? Pysäköintitutkan (lisävaruste) ansiosta et tarvitse enää ulkopuolista apua pysäköinnissä.

  Katso lisää
 • Tekniikkapaketti

  Tee e-up!:sta mukavuusalueesi.

  Pikkuauto, jonka mukavuus ja avustavat järjestelmät ovat suurien autojen tasolla? Mikä auto muka? e-up!, johon on saatavana lisävarusteena pysäköintitutka ja vakionopeussäädin.

  Katso lisää
 • Peruutuskamera

  Peruutus on lastenleikkiä.

  Peruutuskamera (lisävaruste) sijaitsee e-up!:n takapuskurissa ja se tekee peruutuksesta huomattavasti helpompaa. Radion näytöllä näkyvä kameran kuva auton takaa näyttää sinulle sen , mikä muuten jää helposti huomaamatta.

  Katso lisää

Mukavuus

e-up! tarjoaa suuren mukavuuden kompakteissa mitoissa. Sen kattava vakiovarustelu ja mutkaton käsittely tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • Climatronic

  Puhdasta ilmaa: Climatronic ja Air Care -allergeenisuodatin.

  Ilmassa on epäpuhtauksia. Mutta ne eivät pääse e-up!:n matkustamoon. Vakiovarustukseen kuuluvan täysautomaattisen Climatronic-ilmastoinnin ja Air Care -allergeenisuodattimen ansiosta e-up!:n lämpötila ja ilmanlaatu pysyvät miellyttävinä.

  Katso lisää
 • Ambient-valaistus

  Moderni tunnelma, tyylikäs design: e-up!:ssa on tunnelmaa.

  Tämä on päivänselvää: Vakiovarustukseen kuuluva Ambient-valaistus tuo ylellisen ilmeen e-up!:n sisustukseen.

  Katso lisää
 • Monitoimiohjauspyörä

  Kaikki hallinnassa.

  Monitoimiohjauspyörän (lisävaruste) avulla ohjaat e-up!:n lisäksi myös radiota, mediasoitinta tai puhelinta. Kädet pysyvät kiinni ohjauspyörässä ja auto aina hallinnassa.

  Katso lisää
 • Tilantunne

  Todistaa suuruutensa: e-up!

  e-up! on ilmiö. Se on sisältä paljon suurempi mitä ulkonäkö antaa olettaa. Syynä on älykäs tilakonsepti. Kokeile!

  Katso lisää

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin