Volkswagen Touareg eHybrid

Uusi Volkswagen Touareg 
Täysin varusteltu lataus­hybridi

  • Käyttövoimalataushybridi
  • Vetotapa4MOTION-neliveto
  • Toimintamatka sähköllä51 km (WLTP)
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton
Touareg eHybrid

Urheilullisen tyylikäs ja elegantti lataus­hybridi.

Touareg yhdellä silmäyksellä: Premium-maastoauto, joka on täynnä luonnetta. Uusi Touareg ei kuitenkaan vain heijasta virheettömän muotoilun ja ylellisten ominaisuuksien symbioosia – se tekee vaikutuksen myös jokapäiväisellä käytännöllisyydellään. SUV, jota on helppo rakastaa.

Touareg R eHybrid. Testattu suorituskyky. Uusi ilme. 

Touareg R eHybrid on uudistettu, mutta yksi asia on säilynyt samana: 340 kW:lla (462 hv) se on edelleen kaikkien aikojen tehokkain Volkswagen. Tämä Volkswagen-katumaastureiden uusi versio edustaa jatkoa hyväksi todetulle konseptille: Volkswagen R eHybridinä se on korkean suorituskyvyn ja sähkötehokkuuden symbioosi. Ladattavalla hybridikäytöllä ja riittävästi ladatulla akulla nautit myös täysin sähköisistä, CO2-vapaista matkoista.

Osta Volkswagen Touareg eHybrid

Volkswagen Touareg

Ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

--:--

* Ajoneuvon kulutus ja toiminta­matka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toiminta­matka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.