• Käyttövoimalataushybridi
  • Vetotapa4MOTION-neliveto
  • Kulutus alk. 2,7 l/100 km (WLTP)
  • Perävaunun massa (jarrullinen/jarruton)3 500 / 750 kg
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Kulkee omia polkujaan ja toimii tiennäyttäjänä

  Touareg tuo kaduille ja teille raikkaita tuulia. Samoin kaikille tiettömille teille siinä välissä. Innovaatiot, kuten sähkömekaaninen kallistusvakausjärjestelmä, Led-Matrix-ajovalot sekä digitaalinen Innovision-ohjaamo, täydentävät tämän katumaasturin monipuolista ajokokemusta.

  Parantunut ajokokemus innovatiivisten kohokohtien ansiosta

  Volkswagen Touareg

   

  Innovision Cockpit

  Yhtenäinen komentokeskus ilman kytkimiä

  Led-matriisiajovalot

  Dynaaminen katse ilman häikäisyä

  Volkswagen Touareg

  Innovision

  Komentokeskus ilman kytkimiä

  Digitaalinen mittaristo muodostaa yhdessä Infotainment-järjestelmän näytön kanssa taivutetun lasipinnan: lisävarusteena saatavan Innovision-kojetaulun.
  - käytetään koskettamalla, eleillä tai puheohjauksella
  - esittää toiminnot graafisesti ja animoituina
  - Home-näytön sisällön voi asettaa yksilöllisesti
  - valitut näytöt voidaan suurentaa
  - mahdollistaa navigoinnin ja Infotainment-järjestelmän ohjauksen älypuhelimen tai tabletin kautta

  Ajokokemus

  Myös maastossa oikealla korkeudella

  Touaregissa voit itse valita, millaisen ajoelämyksen haluat kokea.  Lisävarusteena saatava ilmajousitus korottaa valitun ajoprofiilin mukaan auton maavaran 258 millimetriin. Lisäksi takaosaa voidaan laskea 50 mm, jotta auton lastaaminen ja purkaminen sujuvat kätevästi.

   

  Muotoilu

  Dynaaminen katse ilman häikäisyä

  Olit sitten liikkeellä kaupungissa, illalla maantiellä tai huonossa säässä moottoritiellä: iQ. Light - LED-matriisiajovalot mukauttavat led-segmenttien voimakkuuden ja kantavuuden vaihtuvien liikennetilanteiden mukaan. Kaukovaloautomatiikan Dynamic Light Assist säätyvien kaukovalojen ansiosta muut tiellä liikkujat eivät häikäisty. Ne valaisevat ajoradan paremmin ja vähentävät heijastavien liikennemerkkien aiheuttamaa häikäistymistä. Samalla oma Touaregisi saa nauttia todellisesta lavasäteilystä.

  Touareg R 

  Volkswagen-malliston suorituskykyisin versio Touareg R on varustettu Black Style -ulkonäköpaketilla ja R-Line-sisätilapaketilla sekä 20-tuuman vanteilla.

  Ladattavan hybridin yhteisteho on 340 kW (462 hv) ja vääntöä 700 Nm. R-version kiihdytys 0–100 km/h vie vain 5,1 sekuntia. Voima siirretään vakiovarusteiselle 4MOTION-nelivetojärjestelmälle ja vaihteenvaihdon hoitaa 8-vaihteinen Tiptronic-automaattivaihteisto.


  Valitse mallin varustelutaso

  Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

  * Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

  Tutustu myös