Auto, jolla pärjää elämässä.

Lastaa ja lähde liikkeelle – lasten, tavaroiden tai ystäväporukan kanssa. Tämä kompakti tila-auto on nimittäin äärimmäisen muuntautumiskykyinen. Seitsemän istuinpaikkaa tai paljon säilytystilaa? Kohti aurinkoa tai tiimin kanssa tapaamiseen? Touran muuntautuu kaikkeen. Tämä on tärkeää varsinkin matkoilla, joissa kohde ei ole pääasia.

Touranissa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

View from the inside to the panorama roof of a VW Touran

 

Panoraamakattoluukku

Muuttaa matkat hupiajeluiksi

Seitsemän istuinpaikkaa

Kun kaikki haluavat mukaan

R-Line

Tuo sporttisuutta arkeen ja ulkonäköön

Side view of a VW Touran without doors with a view of the three rows of seats
Interior of a VW Touran with R-Line equipment and R-Line logo in infotainment system "Discover Pro"

Mukavuus

Helppo avata. Helppo sulkea. Kerrassaan jättikokoinen.

Tuttu tilanne: Seisot kädet täynnä tavaratilan edessä, etkä pysty avaamaan takaluukkua. Easy Open (lisävaruste) -toiminto mahdollistaa takaluukun avaamisen helposti jalalla, sillä järjestelmä tunnistaa taskussasi olevan autonavaimen. Pieni jalkaliike puskurin alla riittää avaamaan takaluukun. Sulkeminen tapahtuu yhtä helposti sisäpuolella olevaa nappia painamalla. Yhtä vaikuttavaa: Itse tavaratila, jonka tilavuus on älykkään konseptin ansiosta jopa 1980 litraa (vaihtelee varustuksesta ja moottori-vaihteisto-yhdistelmästä riippuen). Takaselkänojat voidaan kääntää osissa eteen. 

Muotoilu

Taivas on rajana: anna sen tehdä vaikutus

Suuret mitat suurille vaikutelmille: Panoraamakattoluukku (lisävaruste) ulottuu melkein koko katon alueelle ja tarjoaa rajattoman taivasnäkymän myös takamatkustajille. Kaipaatko raitista ilmaa? Katon etupuoli nousee ylös napin painalluksella tai siirtyy kokonaan takaosan päälle.

Valitse mallin varustelutaso

Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

Koeajo

Varaa koeajo lähimmältä Volkswagen-jälleenmyyjältä.

Tutustu myös